سلام ، یه جا نیاز هست که مداری داشته باشیم ، که 1 یا 0 بودن یه پایه رو برامون Hold کنه و نگه داشته باشه . ورودی قرار برای یک زمان خیلی کمی بالارونده بشه و 1 بشه و دوباره پایین بیاد و 0 بشه . و مدار ما باید بتونه بعد از اینکه اون پایه بالا رفت خروجی خودش رو 1 کنه و بعد از پایین اومدن هم 1 باشه . و صد البطه بصورت دیجیتالی قابل ریست شدن باشه .
خوب من چنین مداری با گیت AND درست کردم ، یکی از پایه های گیت AND دو به یک ، به VCC ( نقش ریست رو هم بازی میکنه ) و خروجی اون با یه مقاومت 10 کیلو هم به یک خروجی دیگرش متصل هست ، حالا هروقت خروجی اول ولتاژش بالا بره و 1 بشه خروجی AND هم یک میشه و 1 میمونه . این مدار بخوبی کار میکنه ! ولی مشکلی که داره اینه من نمیتونم از گیت AND تو این مدار استفاده کنم و همچنین این مدار خیلی نویز پذیر هست .
به نظر شما با ترانزیستور چطور میشه اینو پیاده کرد ؟!
خوب من چنین مداری با گیت AND درست کردم ، یکی از پایه های گیت AND دو به یک ، به VCC ( نقش ریست رو هم بازی میکنه ) و خروجی اون با یه مقاومت 10 کیلو هم به یک خروجی دیگرش متصل هست ، حالا هروقت خروجی اول ولتاژش بالا بره و 1 بشه خروجی AND هم یک میشه و 1 میمونه . این مدار بخوبی کار میکنه ! ولی مشکلی که داره اینه من نمیتونم از گیت AND تو این مدار استفاده کنم و همچنین این مدار خیلی نویز پذیر هست .
به نظر شما با ترانزیستور چطور میشه اینو پیاده کرد ؟!
دیدگاه