سلام ! تا جایی که من میدونم با MAX7219 میشه سون سگمنت های کاتد مشترک رو درایو کرد من یه سون سگمنت آند مشترک دارم اونو چطوری درایو کنم؟ شماره ای سیش چیه که تو بازارم گیر بیاد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
max7219 و سون سگمنت آند مشترک
Collapse
X
-
پاسخ : max7219 و سون سگمنت آند مشترک
نوشته اصلی توسط arvinfxسلام ! تا جایی که من میدونم با MAX7219 میشه سون سگمنت های کاتد مشترک رو درایو کرد من یه سون سگمنت آند مشترک دارم اونو چطوری درایو کنم؟ شماره ای سیش چیه که تو بازارم گیر بیاد؟
فکر میکنم ، خروجیهای dig_0 تا dig_7 رو باید با یه 74hc540 معکوس و سپس به ترانزیستورهای pnp برای درایو آند مشترک سگمنتها ، متصل نمایید .
-
صددرصد ساخته اما بازار وطن که دیجی کی نداره هر چی بخوای پیدا بشه. من خودم همیشه با آند کار کردم چون 8051 باز بودم زمانی. و چون چندهزارتا آند از قدیم داشتم واسه AVRآ هم آند کار می کنم.
8 تا BC556 میزارم و ULN2803 و با AVRآ رفرش می کنم مثل پنیر :icon_razz:با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
-
رفتم بگیرم این max7219آمگه گیر میاد! بابا من که دیگه دارم از دست این بازاریا خسته میشم!
کسی درایور سون سگمنت سراق نداره که تو بازارم باشه! عجبا!
ای سی آمپیلی فایر هم فقط میگن شماره بده هر شماره ای هم میدی گیر نمیاد! فقط یه سری چرت و پرت هست تو بازار نمیدونم چرا اینطوریه!
ای سی آمپیلی فایر قوی کسی سراق نداره؟ :sad:
دیدگاه
-
ای بابا
من کلی حال کردم بالاخره یکی تو بازار ایران عقلش رسید یه آی سی درست و حسابی آورد.
آخه گل پسر
کی توی ایران آی سی نخریده مدار بازی میکنه؟!oo:
آمپلی هم قدیما آی سی های قوی بنام STK بودند که کیفیتشون هم خوب بود. ممکنه هنوز توپخونه پاساژ فتوت طبقه ی دوم پیدا بشهبا عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حاجی محمدیسلام
از ICM 7218 A می تونی برای راه اندازی آند مشترک و از ICM 7218 B می تونی برای راه اندازی کاتد مشترک استفاده کنی - در ضمن فکر می کنم که پایا داشته باشه Eight digit LED microprocesso- compatible Multiplexed seven segment driver
دیدگاه
دیدگاه