اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در خصوص کنترل 128 خروجی 12 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی در خصوص کنترل 128 خروجی 12 ولت

با سلام
    به مداری احتیاج دارم که بتونم باهاش 64 و یا 128 تا خروجی 12 ولت رو کنترل کنم و همزمان روی سون سگمنت نشون داده بشه
    میشه راهنمایی کنید
    در نهایت باید به ی sql server هم بتونم وصلش کنم

نوشته اصلی توسط benyamin.kd@gmail.com نمایش پست ها
    با سلام
    به مداری احتیاج دارم که بتونم باهاش 64 و یا 128 تا خروجی 12 ولت رو کنترل کنم و همزمان روی سون سگمنت نشون داده بشه
    میشه راهنمایی کنید
    در صنعت از مدار های مختلفی برای کنترل و نظارت استفاده میشه گه به اتوماسیون صنعتی و مدارهای plc مشهور است.
    معمولا در این سالها با توسعه ماژول ها کار ها راحت تر شده و ارتباط و پروتکل های دیتا به راحتی ردو بدل میشه( ماژول ورودی و خروجی PLC(
    برای کار مورد نظر می تونید با افراد خبره مشورت کنید. اگثر این ماژول ها تا بازه 10 ولت کار می کنند اما 12 و 24 هم موجود است
    ماژول ورودی ولتاژ آنالوگ (تفاضلی)
    مدل: IO-8AIVS
    برند: Brainchild
    کشور سازنده: تایوان
    ​ماژول IO-8AIVS دارای 8 کانال ورودی آنالوگ ولتاژ بوده و از طریق شبکه صنعتی Modbus RTU به سیستم کنترل و مانیتورینگ متصل می شود. کانال های ورودی ولتاژ در این ماژول از نوع تفاضلی یا Differential بوده و دارای ترمینال مشترک (زمین مشترک) نمی باشد.
    ویژگی ها:
    • قابلیت اتصال به شبکه Modbus
    • راه اندازی ساده و پیکربندی آسان
    • قابلیت اتصال 127 ماژول روی شبکه RS485
    • دارای نرم افزار استاندارد برای تنظیم و پیکربندی ماژول
    • پشتیبانی از انواع ورودی و خروجی های آنالوگ و دیجیتال و دما
    • کانال های ورودی ایزوله شده (جداشده) و در دسترس برای برنامه های ویژه
    • دارای نشانگر LED برای نشان دادن وضعیت دیجیتال IO ،ارتباط و منبع تغذیه
    • دارای نرم افزار DAQ(Data Acquisition) برای ذخیره سازی داده ها و آنالیز Real-Time روی PC
    • ماژول های IO کم هزینه برای توسعه ورودی و خروجی های سیستم SCADA/PLC/HMI موجود

دیدگاه

سلام
      وقت بخیر
      با سلام
      میشه راهنمایی کنید
      یعنی اینکه وضعیت روشن یا خاموش بودن هر کدوم از 64 یا 128 مصرف کننده 12 ولتی رو تشخیص بدید؟ و همینطور وضعیتشون رو نشون بدید ؟

02-10-06

دیدگاه

سلام سپاس از پاسخگویی
        120 عدد پمپ آکواریوم کوچک هستش که میخوام بتونم بصورت جداگانه کنترلش کرد

دیدگاه

سلام سپاس از پاسخگویی
          با سلام و احترام
          دوست عزیز برای حل یک مساله اولین قدم اینه که شما بتونی صورت مساله را تا حد امکان کامل و دقیق توضیح بدی ممکنه خودتون بدونید که چی میخواهید ولی وقتی از دیگران نظر میخواهید باید یک لحظه خودتون را بگذارید جای اونها و ببینید با توضیحی که دادید آیا اونها میتونند کمک دقیقی به شما بکنند یا خیر.
          البته در اینمورد تنها مخاطب شما نیستید چون خیلی از سوالاتی که اینجا مطرح میشه اغلب به همین صورت میباشد.

خوب برگردیم به سوال شما. تنها بخشی از توضیحات شما که تا حدودی قابل فهمه اینه که شما میخواهید 64 و یا 128 خروجی 12 ولت را کنترل کنید. اگر از اینکه اختلاف بین 64 تا 128 خیلیه بگذریم در این مرحله شما باید مشخص کنید که این خروجی باید بتواند تا چه مقدار شدت جریانی را قطع و وصل کند. بعد گفتید و همزمان روی سون سگمنت هم نمایش دهد. خب شما 64 و یا 120 خروجی دارید چه چیزی را باید همزمان روی سون سگمنت نمایش دهد؟ آیا باید بعد از کنترل یک خروجی فیدبکی هم از آن به سخت افزار گزارش شود؟ اگر آری چه نوع فیدبکی؟ در پایان هم گفته اید به SQL Server هم بتوانم وصلش کنم. قرار است از چه طریقی به SQL Server وصل شود؟ چه نوع SQL سروری مورد نظر شما میباشد (مثلا Microsoft SQL Server و یا mySQL و یا ... ) ؟ چه اطلاعاتی را قرار است به دیتابیس ارسال کند؟ و ...

اینها نمونه سوالاتی است که در لحظه اول ایجاد میشود و بدون توضیح اولیه آنها، لازم است که بحثی طولانی و رفت و برگشتی بین شما و کسی که میخواهد در حد توان راهنمایی کند ایجاد شود.

موفق باشید.

دیدگاه

سلام
            وقت بخیر
            سلام سپاس از پاسخگویی
            برای خواندن وضعیت 128 ( روشن /خاموش ) وسیله برقی 12 ولتی ، میتونید از این طرح استفاده کنید .

02-11-04

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
              سلام
              وقت بخیر

برای خواندن وضعیت 128 ( روشن /خاموش ) وسیله برقی 12 ولتی ، میتونید از این طرح استفاده کنید .

02-11-04
              سلام
              هر لحظه یک خروجی از مالتی پلکس ها داریم ؟ در این صورت شیف رجیستر PISO فایده ای دارد یا اینکه با فرکانس بازی می‌شود می تواند همزمان از 8 بیت ورودی مطلع شود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

سلام
                هر لحظه یک خروجی از مالتی پلکس ها داریم ؟ در این صورت شیف رجیستر PISO فایده ای دارد یا اینکه با فرکانس بازی می‌شود می تواند همزمان از 8 بیت ورودی مطلع شود؟
                همزمان 8 ورودی از هشت ( مالتی پلکس 4067 ) ، با آدرس دهی ABCD ، روی 74165 بارگذاری میشه و سپس ، اطلاعات ذخیره شده بصورت سریال توسط میکرو خوانده میشه . ( البته میتونید بجای 4067 ، از 74150 هم استفاده کنید . )

برای نمایش همزمان وضعیت 128 پمپ (روشن / خاموش ) هم میشه از 16 عدد 74595 و 128 عدد ال ای دی ، استفاده کرد .

02-11-04
                جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۱۳:۰۶ ۱۴۰۲/۱۱/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X