اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی ic mdt2005 مشکل پروگرام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی ic mdt2005 مشکل پروگرام

سلام
    این بصورت دست دوم در دستگاه خرابی که به 7 segment وصل بود
    یک مدار ساده داشت با 4 سیم که 2 تاش تغذیه است
    آی سی از نوع eeprom است ولی هرچه در اینترنت گشتم آموزش یا نمونه یا روشی برای پروگرامش پیدا نکردم

چطور میشه پروگرامش کنم؟
    چطور میتونم باهاش همون 7 سگمنت ها رو راه اندازی دلخواه کنم؟مثلاً باهاش ساعت یا نمایش تاریخ بسازیم
    اون 2 سیم(پین) غیر از تغذیه اش چیه؟چون ننوشته و فقط 2 پین ولتاژش رو نوشته 5 ولت که چون برای 7 سگمنت چراغهاشه طبیعیه
    ttl یا سریال یا میشه با scl,sda راه اندازیش کرد؟چون هیچ چیزی ازش ندارم
    جدیدترین ویرایش توسط isfahan; ۱۵:۱۰ ۱۴۰۲/۱۲/۰۱.

نوشته اصلی توسط isfahan نمایش پست ها
    سلام
    این بصورت دست دوم در دستگاه خرابی که به 7 segment وصل بود
    یک مدار ساده داشت با 4 سیم که 2 تاش تغذیه است
    آی سی از نوع eeprom است ولی هرچه در اینترنت گشتم آموزش یا نمونه یا روشی برای پروگرامش پیدا نکردم

چطور میشه پروگرامش کنم؟
    چطور میتونم باهاش همون 7 سگمنت ها رو راه اندازی دلخواه کنم؟مثلاً باهاش ساعت یا نمایش تاریخ بسازیم
    اون 2 سیم(پین) غیر از تغذیه اش چیه؟چون ننوشته و فقط 2 پین ولتاژش رو نوشته 5 ولت که چون برای 7 سگمنت چراغهاشه طبیعیه
    ttl یا سریال یا میشه با scl,sda راه اندازیش کرد؟چون هیچ چیزی ازش ندارم
    سلام و درود،
    در دیتاشیت این میکروکنترلر ذکر شده که EPROM Based هست . فرقش با EEPROM Based این هست که EPROM تنها یک بار قابلیت پروگرام کردن داره مگر اینکه به روش نور فرابنفش UV پاک کنید.
    ولی EEPROM میانگین حدود 1 میلیون بار قابلیت پروگرام داره.
    این میکروکنترلر ها جزو میکروکنترلر های سفارشی هستن که صرفا برای برد کنترلر پنکه و چشمک زن و موارد مشابه استفاده میشه و پروگرامر و کامپایلر و IDE در انحصار شرکت سازنده هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و درود،
      در دیتاشیت این میکروکنترلر ذکر شده...
      با تشکر از پاسخ شما واطلاعات خوبی که در این زمینه داشتید
      حرفتون درسته چون هر چه اینترنت رو گشتم هیچ مدار یا نمونه کار با اون رو پیدا نکردم و صرفا فقط یک دیتاشیت بوده که گمانم اجباری گذاشتن
      پس ظاهرا کلاً بکار نمیاد و دور بندازم وفقط اون 7 سگمنتهاش قابل استفاده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط isfahan نمایش پست ها

با تشکر از پاسخ شما واطلاعات خوبی که در این زمینه داشتید
        حرفتون درسته چون هر چه اینترنت رو گشتم هیچ مدار یا نمونه کار با اون رو پیدا نکردم و صرفا فقط یک دیتاشیت بوده که گمانم اجباری گذاشتن
        پس ظاهرا کلاً بکار نمیاد و دور بندازم وفقط اون 7 سگمنتهاش قابل استفاده است
        خب البته شاید برای کاربرد های تزیینی و آزمایشی کاربرد داشته باشه.
        در چه مداری به کار رفته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...