اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ICL7660 Inverting چرا کار نمیکنه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار ICL7660 Inverting چرا کار نمیکنه؟

مبدل پمپ شارژ با تراشه ICL7660 و با مدار ساده زیر کار نمیکنه. ایراد از چی میتونه باشه! هم تراشه رو عوض کردم هم مقادیر خازن ها رو کم کردم ولی جواب نمیده که نمیده. بنظرم یه گافی دادم که اونقدر واضحه که نمیبینمش!!

سلام دوست عزیز ، به نظر مشکل تو تغذیه هاتون هست ، چطور به یه پین ولتاژ هم زمین میدین هم +5؟ همونطور که پایه gnd رو به رمین وصل کردید ، پایه 8 رو هم به +5 بدید

دیدگاه

ولی پایه 8 به +5 وصل شده و با یه خازن صافی به زمین رفته . اگر که این پایه هم به زمین و هم به +5 مستقیم متصل بود که اتصالی میداد. مدار هیچ حریانکشی غیرعادی نداره ، حتا نوع آیسی رو هم عوض کردم و TC7660 گذاشتم باز همین مشکل هست و خروجی مدار نیم ولته. فقط با ICL7662 که جایگزین کردم مقدار -1.5 رو تحویل داد که باز هم مناسب نیست. این تغدیه فقط برای یک آپ امپ چهارتایی استفاده شده
      جدیدترین ویرایش توسط mojalan; ۱۱:۰۹ ۱۴۰۳/۰۴/۰۴.

دیدگاه

این رو هم بگم همین مدار روی برد بورد با خازن الکترولیت جواب داد که معنیش اینه روی PCB ایراد داردم! آخه چارتا روت ؛کجاشو ایراد داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
          این رو هم بگم همین مدار روی برد بورد با خازن الکترولیت جواب داد که معنیش اینه روی PCB ایراد داردم! آخه چارتا روت ؛کجاشو ایراد داره؟
          با سلام،
          احتمالا مسیر های فیبر شما ترک مویی داره که باعث ایجاد چنین مشکلی شده.
          اگر هم از روغن لحیم استفاده میکنید، بعد از کار با حلال تمیزش کنید.

دیدگاه

مشکل حل شد. با تعویض خازن C12 که صافی ولتاژ تغذیه هست. جالبتر اینکه روی دو برد و باتعویض 4 آیسی و چندین خازن در محلهای C13 و C14 جواب نداده بود! بهمین خاطر هم بود که حدس میزدم شماتیک مشکل داره. شاید میخواست ما رو اذیت کنه!
            حالا یه سوال دیگه پیش میاد اگر این خازن (در واقع دو خازن روی دو برد در محل C12) مشکل داشتند چرا بقیه مدار شامل سنسور ، مبدل آنالوگ به دیجیتا ل و خود میکرو بدون مشکب کار میکردند و مدار هم جریانکشی زیاد یا داغ شدن بیش از حد نشون نمیداد؟ و اینکه چه مشکلی داشتند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
              مشکل حل شد. با تعویض خازن C12 که صافی ولتاژ تغذیه هست. جالبتر اینکه روی دو برد و باتعویض 4 آیسی و چندین خازن در محلهای C13 و C14 جواب نداده بود! بهمین خاطر هم بود که حدس میزدم شماتیک مشکل داره. شاید میخواست ما رو اذیت کنه!
              حالا یه سوال دیگه پیش میاد اگر این خازن (در واقع دو خازن روی دو برد در محل C12) مشکل داشتند چرا بقیه مدار شامل سنسور ، مبدل آنالوگ به دیجیتا ل و خود میکرو بدون مشکب کار میکردند و مدار هم جریانکشی زیاد یا داغ شدن بیش از حد نشون نمیداد؟ و اینکه چه مشکلی داشتند؟
              خازن مد نظر فقط میتونسته نشتی داشته باشه که در اینصورت باید با جریان کشی و داغی خازن مشخص میشد!
              احتمال بعدی این هست که پد خازن مد نظر دچار ترک مویی بوده و با لحیم کاری مجدد اتصال برقرار شده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X