اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت باتری کتابی و منبع تغذیه یاکسون 305

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت باتری کتابی و منبع تغذیه یاکسون 305

سلام دوستان
    یک مدار تقویت کننده صوتی بستم، و وقتی با منبع تغذیه یاکسون ۳۰۵ به آن ولتاژ ۸/۵ با جریان ۱۰۰ میلی آمپر را می دهم به خوبی و صدای بلند کار میکنه اما وقتی باتری کتابی ۹ ولت به آن وصل میکنم خیلی خیلی ضعیف در حد کار نکردن مدار اجرا میشه در حد صدای مورچه و خرخر که اصلا هیچ فایده نداره، باتری کتابی هم ولتاژش با مولتی متر گرفتم ۸/۵ است.
    یعنی جریانش انقدر کمه؟! با این وضع احتمالا جریانش بیش از ۱۰ میلی آمپر نیست.
    باتری نو است با چند باتری دیگر کملیون نو هم تست کردم وضع همینه، حتی دوتا کتابی را به صورت موازی به مدار وصل کردم که جریان بیشتری با همان ولتاژ اعمال شه اما بازم وضع همون بود.

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یک مدار تقویت کننده صوتی بستم، و وقتی با منبع تغذیه یاکسون ۳۰۵ به آن ولتاژ ۸/۵ با جریان ۱۰۰ میلی آمپر را می دهم به خوبی و صدای بلند کار میکنه اما وقتی باتری کتابی ۹ ولت به آن وصل میکنم خیلی خیلی ضعیف در حد کار نکردن مدار اجرا میشه در حد صدای مورچه و خرخر که اصلا هیچ فایده نداره، باتری کتابی هم ولتاژش با مولتی متر گرفتم ۸/۵ است.
    یعنی جریانش انقدر کمه؟! با این وضع احتمالا جریانش بیش از ۱۰ میلی آمپر نیست.
    باتری نو است با چند باتری دیگر کملیون نو هم تست کردم وضع همینه، حتی دوتا کتابی را به صورت موازی به مدار وصل کردم که جریان بیشتری با همان ولتاژ اعمال شه اما بازم وضع همون بود.
    درود،
    اصولا باتری کتابی برای جریان کشی در حد میلی آمپر استفاده میشه و مناسب اینچنین مداراتی نیست!
    باتری کتابی مقاومت درونی بالایی داره.
    ​​​​​
    ​​​​​
    جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۲۰:۱۲ ۱۴۰۳/۰۴/۱۲.

دیدگاه

بعضی جاهای همین انجمن دیدم دوستان نوشتن باتری کتابی ۴۰۰ میلی آمپر جریان میده !
      برای همین تعجب کردم اندازه نگرفتم اما اینطور که مشخصه در محدوده ۱۰ میلی آمپر بیشتر جریان نمیده !

دیدگاه

بعضی جاهای همین انجمن دیدم دوستان نوشتن باتری کتابی ۴۰۰ میلی آمپر جریان میده !
        برای همین تعجب کردم اندازه نگرفتم اما اینطور که مشخصه در محدوده ۱۰ میلی آمپر بیشتر جریان نمیده !
        مواردی که گفتن اشتباه هم نیست، برای باتری با کیفیت و نو اکثرا جریان اتصال کوتاه همین مقدار هست.
        البته باتری های با کیفیت مبحث جدایی دارن.

دیدگاه

والا من باتری کملیون نو را تست کردم و به هیچ عنوان حتی دوتاشون موازی کردم به اندازه نصف ۸۰ میلی آمپر منبع تغذیه با ۸/۵ ولت هم در این مدار کارایی نداشته، پس اگر جریانش در این حد هست، تفاوتش با منبع تغذیه دیگر در چیست؟ برای همین پست زدم که مشخص شه این ابهام

دیدگاه

همین الان ۴ تا کتابی را باهم موازی بستم و دادم به مدار، حتی اندازه ۲۵ میلی آمپر منبع تغذیه هم صدای مدار خروجی نمیده
            با منبع تغذیه دقیقا تست کردم هرقدر جریان را محدود تر میکنم خروجی صدای مدار ضعیف تر میشه و به محدوده ۲۵ میلی آمپر که می‌رسونم میشه اندازه صدای خروجی مدار با ۴ باتری کتابی موازی شده

لطفا دوستان دقیقا بفرمایید مسئله دقیقا چیست.

​​​

دیدگاه

آیا به توانایی باتری در سرعت دشارژ ربط دارد (مثل باتری های چند c) یا صرفا مربوط به میزان شدیدا پایینه جریان خروجی باتری های کتابی هم رده کملیون است؟ (اگر فقط این باشه یعنی این باتری ها جریان خروجی در حد ۵ میلی آمپر دارن)
              الان فروشگاه را دیدم باتری کتابی ۳۲۰ هزار تومانی نوشته ۲۵۰ میلی آمپر خروجی، تازه اسمی، کملیون ها در حد ۴۰ هزار تومن هستن

دیدگاه

آیا به توانایی باتری در سرعت دشارژ ربط دارد (مثل باتری های چند c) یا صرفا مربوط به میزان شدیدا پایینه جریان خروجی باتری های کتابی هم رده کملیون است؟ (اگر فقط این باشه یعنی این باتری ها جریان خروجی در حد ۵ میلی آمپر دارن)
                الان فروشگاه را دیدم باتری کتابی ۳۲۰ هزار تومانی نوشته ۲۵۰ میلی آمپر خروجی، تازه اسمی، کملیون ها در حد ۴۰ هزار تومن هستن
                نرخ دشارژ و مقاومت سری درونی و جریاندهی حداکثری ارتباط مستقیمی باهم دارن.
                نرخ دشارژ پایین= مقاومت سری درونی بالا= جریان دهی کم

دیدگاه

چرا با امپرمتر مقدار جریان رو اندازه نمیگیری تا یه بار برای همیشه خیالت راحت بشه،اینهمه وقت میذاری و پول باتری میدی خب ببین جریاندهی باتری چقدر هست

دیدگاه

آمپرمتر زدم و عدد ۱۵۰ میلی آمپر را نشان میده که مثل تایمر یکی یکی از عددش کم میشه و میاد حدود ۵۰ میلی آمپر ثابت میشه اما این عدد برابر با واقعیت نیست وقتی ۴ تا باتری کتابی موازی در عمل اندازه ۳۰ میلی آمپر منبع تغذیه صدای خروجی مدار را درنمیاره

دیدگاه

آمپرمتر زدم و عدد ۱۵۰ میلی آمپر را نشان میده که مثل تایمر یکی یکی از عددش کم میشه و میاد حدود ۵۰ میلی آمپر ثابت میشه اما این عدد برابر با واقعیت نیست وقتی ۴ تا باتری کتابی موازی در عمل اندازه ۳۰ میلی آمپر منبع تغذیه صدای خروجی مدار را درنمیاره
                      میتونید خازن ۴۷۰ میکروفاراد یا همین حدود رو با تغذیه مدارتون موازی کنید که تا حدودی این اثر رو جبران میکنه.

دیدگاه

حالا چرا حتما میخوای باتری کتابی باشه؟؟اگه محدودیت نداری باتری لیتیوم بخر ۵۰ برابر جریان بالاتر میده بهت اونم بی دردسر،تازه قابل شارژ هم هست و از نظر قیمت با این شرایط که شما توضیح دادید با صرفه تره.
                        اگه کتابی جواب نمیده ازش دل بکن وقت خودتو هدر نده

دیدگاه

متوجه شدم که اصلا وقتی باتری هارو موازی میکنیم جریان خروجی باتری ترکیبی جدید افزایش پیدا نمیکنه فقط طول عمر مصرف باتری ترکیبی جدید افزایش پیدا میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X