اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایا میشه با این قطعات یک منبع تغذیه متغییر ساخت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایا میشه با این قطعات یک منبع تغذیه متغییر ساخت

سلام
    با یدونه ولوم 500k و مقاومت 47k و ای سی رگلاتور tl431 و اداپتور و ماژول نمایشگر ولت و امپر 0 تا 100 ولت 10 امپر میشه منبع تغذیه متغیر ساخت اگه میشه لطفا بطور ساده بگید باید چیکار کنم. اگر هم نیازه عکس اداپتورها رو ارسال کنم
    البته من یدونه ویدئو دیدم که با همین قطعات اینکارومیکنه ولی خودم هرچی امتحان کردم فقط اداپتور خراب کردم

بله tl431 رو به صورت شنت با مقاومت 47 کیلو راه اندازی کنید و پین رفرنس رو به پین وسط ولوم متصل کنید
    البته این طرح آمپر زیادی رو نمیتونه بده و با یک ترانزیستور قدرت میتونید این کمبود آمپر رو جبران کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
      سلام
      با یدونه ولوم 500k و مقاومت 47k و ای سی رگلاتور tl431 و اداپتور و ماژول نمایشگر ولت و امپر 0 تا 100 ولت 10 امپر میشه منبع تغذیه متغیر ساخت اگه میشه لطفا بطور ساده بگید باید چیکار کنم. اگر هم نیازه عکس اداپتورها رو ارسال کنم
      البته من یدونه ویدئو دیدم که با همین قطعات اینکارومیکنه ولی خودم هرچی امتحان کردم فقط اداپتور خراب کردم
      سلام
      100 ولت بنظرتون زیاد نیست؟ فرض اداپتور شما ۲۴ هم باشه تو این ولتاژ بالا کارایی نداره براتون! همچنین شما نمیتونید جریان آداپتور رو بیشتر کنید فقط ولتاژ متغیر میشه، بنظرم از ماژول آماده استفاده کنید راحت و بی دردسر تو سایت قسمت تغذیه ها چند مدل هست

دیدگاه

سلام.
        1. آیا دستگاه ups لینک زیر میتونه جریان مورد نیاز واسه آردویینو و ماژول sim800L رو تامین کنه؟
        2. چه آداپتوری برای اتصال این دستگاه به برق شهری مناسب است؟ آیا آداپتور 9 ولتی یک آمپری مناسب است؟
        3. آیا با اتصال آداپتور 9 ولتی یک آمپری این دستگاه میتونه در خروجی 9 وات 2 آمپری به ما بده؟

دستگاه 9VDC UPS پرتابل حرفه ای با باتری داخلی مدل DC1609 (eca.ir)​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          بله tl431 رو به صورت شنت با مقاومت 47 کیلو راه اندازی کنید و پین رفرنس رو به پین وسط ولوم متصل کنید
          البته این طرح آمپر زیادی رو نمیتونه بده و با یک ترانزیستور قدرت میتونید این کمبود آمپر رو جبران کنید
          ممنونم بابته راهنماییت فقط موضوع اینه به کجای اداپتور متصلش کنم توی ویدئو میگه به یک دیود زنر که نزدیک خروجیه ولی من این کارو کردم tl431
          ​​​​​​ منفجر شد بعد دیدم خود اداپتور هم یدونه tl431
          داره همون جا کنار دیود زنر چندتا اداپتور دیگه رو هم امتحان کردم و اوناهم خراب شدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
            100 ولت بنظرتون زیاد نیست؟ فرض اداپتور شما ۲۴ هم باشه تو این ولتاژ بالا کارایی نداره براتون! همچنین شما نمیتونید جریان آداپتور رو بیشتر کنید فقط ولتاژ متغیر میشه، بنظرم از ماژول آماده استفاده کنید راحت و بی دردسر تو سایت قسمت تغذیه ها چند مدل هست
            توی ویدئو با اداپتور 12 ولت ولتاژ رو تا 32 بالا میبره البته خازنها رو ولتاژ بالا تر میکنه

دیدگاه

ممنونم بابته راهنماییت فقط موضوع اینه به کجای اداپتور متصلش کنم توی ویدئو میگه به یک دیود زنر که نزدیک خروجیه ولی من این کارو کردم tl431
              داره همون جا کنار دیود زنر چندتا اداپتور دیگه رو هم امتحان کردم و اوناهم خراب شدن
              tl431 با مقاومت سری می شود و به منبع تغذیه متصل می شود
              tl431 داخل منبع تغذیه برای تثبیت ولتاژ و فیدبک سویچینگ هست

دیدگاه

توی ویدئو با اداپتور 12 ولت ولتاژ رو تا 32 بالا میبره البته خازنها رو ولتاژ بالا تر میکنه
                سلام
                دوستمون بالا توضیح داد شما لطفا عکس از اداپتور بزارید راهنمایی کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
                  دوستمون بالا توضیح داد شما لطفا عکس از اداپتور بزارید راهنمایی کنند
                  البته منبع تغذیه در این حالت از 2.5 ولت شروع میشه و با تقویت ترانزیستوری در بهترین حالت اگه دارلینگتون نشه 1.9 میشه
                  کاربر محترم وقتی میفرمایند یک TL431 سوخته بنظر من میرسه این یه چالش باشه
                  مگرنه اگه TL بره فقط با یک ولوم باید تقسیم ولتاژی کار کنند که حتی ترانزیستور برای تقویت جریان هم ندارند
                  موضوع این تاپیک برام خیلی نامفهومه

دیدگاه

سلام
                    سلام
                    دوست عزیز اگه بتونین ، شماتیک یا عکسی از مداری که بستین رو بفرستین که زودتر به نتیجه برسین.
                    اگه بخاین از ماژول تغذیه آماده یا منابع سوئیچینگ نیز میتونین استفاده کنین:

انواع منابع تغذیه (Power Supply)، باتری و شارژراعم از آداپتور،سوئیچینگ،اینورتر،جاباتری،شارژر باتری،ماژول های تغذیه با قیمت های مناسب

دیدگاه

سلام
                      بله میتونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanrina نمایش پست ها
                        سلام
                        دوست عزیز اگه بتونین ، شماتیک یا عکسی از مداری که بستین رو بفرستین که زودتر به نتیجه برسین.
                        اگه بخاین از ماژول تغذیه آماده یا منابع سوئیچینگ نیز میتونین استفاده کنین:

https://eshop.eca.ir/419-%D9%85%D9%8...B1%DA%98%D8%B1
                        این مدارمه

دیدگاه

اینم اداپتور

که اینجا یدونه دیود زنر اس ام دی بود که من برش داشتم جاش مدارم رو گذاشتم ک tl منفجر شد

دیدگاه

اینم اداپتور

که اینجا یدونه دیود زنر اس ام دی بود که من برش داشتم جاش مدارم رو گذاشتم ک tl منفجر شد
                            با سلام ،
                            هر گردی گردو نیست!
                            هر دیود زنری در خروجی آداپتور هم دیود زنر مد نظر ما نیست!
                            اون دیود زنری که برداشتید ، با خروجی موازی بوده و به همین علت وقتی مدار TL431 رو جایگزین کردید ، با عبور جریان زیاد آیسی TL431 ترکیده.
                            روی خود این آداپتور آیسی 431 وجود داره ، ولی امکان داره زیر چسب پنهان باشه.
                            این نکته رو هم اضافه کنم که با متغییر کردن این آداپتور ، وقتی خروجی رو از یک حد کمتر کنید ، خروجی شدید دل دل ( ریپل ) میزنه.
                            اکر از یک حدی بیشتر کنید هم باعث سوختن آیسی سویچینگ و ماسفت میشه.
                            چون تغذیه آیسی سویچینگ از سیم پیچ اگزیلاری ترانس گرفته شده.
                            جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۷:۰۲ ۱۴۰۳/۰۷/۲۸.

دیدگاه

431 که داره مشخص هم هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X