اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترایاک و امنیت و ایزولاسیون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترایاک و امنیت و ایزولاسیون

با سلام
    دوستان بوسیله میکرو st می خواهم ۲۲۰ ولت را توسط ترایاک mac97a6 یا bt136 درایو کنم، اگر بیس ترایاک را توسط یک پین میکرو high کنم فعال میشه و ۲۲۰ ولت شهری را درایو می کند؟
    سوال بعد اینکه گفته می شود ترایاک قطع کامل نمیشه و امن نیست و باید از اپتوکوپلر برای ایزولاسیونش استفاده کرد، آیا چنین چیزی صحت دارد؟ و چطور از اپتوکوپلر pc817 برای این منظور استفاده کنم؟

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان بوسیله میکرو st می خواهم ۲۲۰ ولت را توسط ترایاک mac97a6 یا bt136 درایو کنم، اگر بیس ترایاک را توسط یک پین میکرو high کنم فعال میشه و ۲۲۰ ولت شهری را درایو می کند؟
    سوال بعد اینکه گفته می شود ترایاک قطع کامل نمیشه و امن نیست و باید از اپتوکوپلر برای ایزولاسیونش استفاده کرد، آیا چنین چیزی صحت دارد؟ و چطور از اپتوکوپلر pc817 برای این منظور استفاده کنم؟
    وقت بخیر دوست عزیز
    ....به سایت..،،emic..ir برو ...و با اپتوکوپلر
    ,moc3021,,,طبق نقشه‌ای که در آن سایت
    موجود هست با ۵ ولت ترایاک را راه‌اندازی کن .moc 3021 ,,یک ،،اپتوترایاک،، می باشد .و مخصوص راه اندازی ترایاک است ...
    موفق باشید
    جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۹:۴۲ ۱۴۰۳/۰۸/۰۷.

دیدگاه

دوست عزیز قدیم ها تلگراف را بیشتر توضیح میدادن، یاد تلگراف های لوک خوش شانس افتادم نقطه ..
      اصلا چیزایی که پرسیدم را نادیده گرفتید

دیدگاه

با سلام به شما دوست عزیز و محترم ::خدمت شما عرض،شود ترایاک را باید با اپتوترایاک راه اندازی کنید نه با PC817....
        بعدش،هم ترایاک ، گيت راه اندازی دارد ،،نه بیس،.،،خروجی میکرو را باید به ورودی اپتوترایاک بدهید و از آنجا..ولتاژ ۲۲۰ را وصل و قطع کنید ...تا محافظت از برق،گرفتگی،و ایزولاسیون وسایلی،که به گيت متصل میشوند‌.انجام گرفته باشد
        جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۲:۳۱ ۱۴۰۳/۰۸/۰۹.

دیدگاه

سلام
          بله مستقیم میتونید میکرو رو به ترایاک وصل کنید اما باید کنترل جریان داشته باشید ، یک مقاومت حدود 240 اهم بین پایه میکرو و گیت ترایاک کفایت میکنه. اینجوری وقتی پین میکروتون 1 میشه ترایاک هم روشن میشه
          در ضمن بایستی A1 ترایاک با گراند میکروتون یکی بشه
          در بعضی حالت ها A1 با 3.3 متصل میشه که در این حالت هم همون مقاومت اجرا میکنید ، فقط تفاوتش اینه وقتی میکرو صفر ولت را بدهد ترایاک روشن میشود و باید در برنامه خروجی رو نات کنید
          فقط دقت کنید با این کار قسمتهای میکرو برقدار میشه و اگه لازم دونستید ایزولاسیون اجرا کنید

دیدگاه

دوست عزیز قدیم ها تلگراف را بیشتر توضیح میدادن، یاد تلگراف های لوک خوش شانس افتادم نقطه ..
            https://s32.picofile.com/file/8480117334/Triac_Testing_Circuit_emic.jpgبا سلام این هم از نقشه مدار. ،،،به جای باتری میتوانید خروجی میکرو را وصل کنید. .
            ... .،،مابقی،جوابها را جستجو کنید ....
            جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۷:۰۸ ۱۴۰۳/۰۸/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها
              با سلام به شما دوست عزیز و محترم ::خدمت شما عرض،شود ترایاک را باید با اپتوترایاک راه اندازی کنید نه با PC817....
              بعدش،هم ترایاک ، گيت راه اندازی دارد ،،نه بیس،.،،خروجی میکرو را باید به ورودی اپتوترایاک بدهید و از آنجا..ولتاژ ۲۲۰ را وصل و قطع کنید ...
              مهندس جان اگه سمت ترایاک ولتاژ DC داشته باشیم با PC817 هم میشه راه بندازیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

مهندس جان اگه سمت ترایاک ولتاژ DC داشته باشیم با PC817 هم میشه راه بندازیم
                با سلام به شما ....البته در اینجا ۲۲۰ ولت ACمنظور بوده که بهتر است که با اپتوترایاک
                کار کنیم،،که مخصوص،راه اندازی،ترایاک است ...ولی گفته شما صحیح است ....

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                  داشتم پیامهارو میخوندم به پیام شما و اون تلگراف لوک خوش شانس رسیدم!
                  یادش بخیر بازی فکری بسیار عالی بود حیف شد گمش کردم ))
                  موفق باشید
                  *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام دوست عزیز
                    داشتم پیامهارو میخوندم به پیام شما و اون تلگراف لوک خوش شانس رسیدم!
                    یادش بخیر بازی فکری بسیار عالی بود حیف شد گمش کردم ))
                    موفق باشید
                    باسلام دوستان عزیز....
                    خواهشا مؤدب باشید ..و از بحث و محتوای الکترونیک خارج نشوید. خودتان باید زرنگ بوده و از ما،، یک قدم و از شما ده قدم ،،
                    به جواب نزدیک شوید .
                    جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۲:۳۲ ۱۴۰۳/۰۸/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

باسلام دوستان عزیز....
                      خواهشا مؤدب باشید و پاسخ دهنده ها را مسخره نکنید ..و از بحث و محتوای الکترونیک خارج نشوید. خودتان باید زرنگ بوده و از ما،، یک قدم و از شما ده قدم ،،
                      به جواب نزدیک شوید .
                      سلام
                      جاااان ؟!!! ببخشید بنده با شما نبودم که نقل قول کردید ... حرف بدی هم نزدم هیشکسی رو هم مسخره نکردم شما اشتباهی منظورمو گرفتید لطفا قبل اینکه همچین حرفی بزنید منظور طرف مقابل رو متوجه بشید... حرفم اصلا ربطی به بحث نبود و اتفاقی عبارت "لوک خوش شانس" رو دیدم و یاد یکی از بهترین بازیهای فکری افتادم که متاسفانه هیشوخ نتونستم از بازار پیداش کنم و دوباره خریدکنم... بهرحال

موفق باشید
                      *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
                        سلام
                        بله مستقیم میتونید میکرو رو به ترایاک وصل کنید اما باید کنترل جریان داشته باشید ، یک مقاومت حدود 240 اهم بین پایه میکرو و گیت ترایاک کفایت میکنه. اینجوری وقتی پین میکروتون 1 میشه ترایاک هم روشن میشه
                        در ضمن بایستی A1 ترایاک با گراند میکروتون یکی بشه
                        در بعضی حالت ها A1 با 3.3 متصل میشه که در این حالت هم همون مقاومت اجرا میکنید ، فقط تفاوتش اینه وقتی میکرو صفر ولت را بدهد ترایاک روشن میشود و باید در برنامه خروجی رو نات کنید
                        فقط دقت کنید با این کار قسمتهای میکرو برقدار میشه و اگه لازم دونستید ایزولاسیون اجرا کنید
                        با سلام و تشکر از همه دوستان
                        پس طبق فرمایش شما مستقیم پین میکرو را به گیت ترایاک مورد نظر میدهم، فقط پایان صحبتتون را متوجه نشدم که نوشتید «قسمتهای میکرو برقدار میشه» یعنی چی؟
                        همچنین اینکه گفتید «اگر لازم میدونم ایزولاسیون اجرا کنم» لازم دونستن ایزولاسیون به چی بستگی داره؟ بحث ایزولاسیون ترایاک را لطفا بیشتر باز کنید، تشکر

دیدگاه

پس طبق فرمایش شما مستقیم پین میکرو را به گیت ترایاک مورد نظر میدهم، فقط پایان صحبتتون را متوجه نشدم که نوشتید «قسمتهای میکرو برقدار میشه» یعنی چی؟
                          همچنین اینکه گفتید «اگر لازم میدونم ایزولاسیون اجرا کنم» لازم دونستن ایزولاسیون به چی بستگی داره؟ بحث ایزولاسیون ترایاک را لطفا بیشتر باز کنید، تشکر
                          بله با یک مقاومت همانطور که گفتم پین را به گیت متصل کنید البته به شرط اینکه A1 به گراند میکرو متصل باشد
                          شما با اتصال A1 به گراند مدار ، عملا برق شهر 220 رو به مدارتون وصل کردید و هرکجای مدار که دست بزنید احتمال برق گرفتگی دارید ( حتی 3.3 حتی گراند ، حتی قبل رگلاتور )
                          اگر قرار است قسمتهایی از مدارتون با بدن شخصی تماس داشته باشد ( بحث کلید و سویچ فرق میکند ، میتوانید استفاده کنید ) برای جلوگیری از برق گرفتگی یا قسمت ورودی میکرو و مدارتون رو با یک اپتوکوپلر از قسمت برقدار ایزوله کنید
                          یا همانطور که دوستان گفتند از اپتو ترایاک استفاده کنید تا قسمت برقدار ترایاک به قسمت گراند و تغذیه برد شما اتصالی نداشته باشد تا خطر برق گرفتی داشته باشید

دیدگاه

با سلام
                            با سلام ،
                            اگر پروژه شما ، پروژه کنترلگر و حساسی هست ، شدیدا پیشنهاد میکنم از اپتو ترایاک استفاده کنید و میکروکنترلر رو مستقیم به ترایاک وصل نکنید.
                            چون در صورتی که برق شهر دارای هارمونیک و نویز شدید بشه احتمال هنگ و حتی خرابی میکروکنترلر بالا میره.

دیدگاه

با سلام
                              طبق تجارب قبلی، اگه پایۀ میکرو رو (البته با یه مقاومت) به گیت بدین تریاک روشن میشه، اما خاموش نمیشه، برای عملکرد صحیح لازمه یه دیود 4007 هم تو مسیر فرمان بذارین. البته این مورد احتمالا به حساسیت گیت و نوع بار هم بستگی داره.
                              ایزولاسیون وقتی لازم و وضروریه که احتمال برخورد دست کاربران با اجزای هم پتانسیل مدار وجود داشته باشه.
                              اما اگه تنها وظیفۀ مدار کنترل تریاک هست و تو یه باکس دربسته بدون ارتباط با چیز دیگه قرار میگیره و کاربر عادی تماس و دسترسی به داخلش نداره، الزامی به اینکار نیست، گرچه مراعات ایمنی همیشه در اولویته.
                              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X