اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در پیدا کردن قطعات سوخته موکن براون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در پیدا کردن قطعات سوخته موکن براون

سلام دوستان. من یک دستگاه موکن براون دارم بردش مشکل داره و در اثر ولتاژ زیاد 2 تا قطعش سوخته و مشخص نیست چی بودن. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

با سلام به شما...
    احتمالا دیود را بتوانید ..بادیود ‌fr207 جایگزین کنید ( اگر شاتکی نباشد )..از شکل دیود پیداست که امپر آن حداکثر ۱ آمپر هست .. و حداکثر ولتاژ آن بیشتر از ۱۰۰۰ ولت نیست. دیود سریع FR207
    2 امپر و ۱۰۰۰ ولت است (ولی،اگر شاتکی باشد .باید .دیود دیگری جایگزین کرد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها
      با سلام به شما...
      احتمالا دیود را بتوانید ..بادیود ‌fr207 جایگزین کنید ( اگر شاتکی نباشد )..از شکل دیود پیداست که امپر آن حداکثر ۱ آمپر هست .. و حداکثر ولتاژ آن بیشتر از ۱۰۰۰ ولت نیست. دیود سریع FR207
      2 امپر و ۱۰۰۰ ولت است (ولی،اگر شاتکی باشد .باید .دیود دیگری جایگزین کرد)
      توی عکس دوم یکم بالاتر دیود مد نظر یه دیود هست که کر روی اون JJ هست. JJ چه دیودی هست؟توی عکس اول پایین عکس اون ترانزیستور معلوم نیست چی هست؟ pnp یا npn اصلا ترانزیستور هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad_enzo نمایش پست ها
        سلام دوستان. من یک دستگاه موکن براون دارم بردش مشکل داره و در اثر ولتاژ زیاد 2 تا قطعش سوخته و مشخص نیست چی بودن. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

https://s32.picofile.com/file/848010...8_19_53_04.jpg
        با سلام و خسته نباشید ، قطعه سه پایه مد نظر ماسفت P چنل هست که میتونید از AO3401 یا مشابهاتش استفاده کنید.
        قطعه دو پایه مدنظر هم خازن الکترولیت هست که اگر در چنین شکل و اندازه ای پیدا نکردید ، میتونید از خازن سرامیکی با ظرفیت بین ۱۰ تا ۳۳ میکروفاراد استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X