اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی تطبیق دهنده سطح ولتاژ UART

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی تطبیق دهنده سطح ولتاژ UART

سلام
    من یه سیستم این شکلی دارم که یه برد اصلی گاها به دیوایس1 متصل میشه و گاها به دیوایس2 و از طریق UART ارتباط میگیرن. مشکلم این هست که یکی از دیوایسها سطح تغذیه متفاوتی داره. آیا آی سی تطبیق دهنده ی مناسب و ارزانی میشناسید برای این کار؟

درود
    برای لول شیفتر میتونید TXB0101 بذارید.
    اگر از یک پورت UART و پین های RX/TX ثابت در کنترلر استفاده میکنید میتونید یک سوییچ آنالوگ SPDT دو کاناله هم بذارید تا بین دیوایس ها سوییچ کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starsanat نمایش پست ها
      سلام
      من یه سیستم این شکلی دارم که یه برد اصلی گاها به دیوایس1 متصل میشه و گاها به دیوایس2 و از طریق UART ارتباط میگیرن. مشکلم این هست که یکی از دیوایسها سطح تغذیه متفاوتی داره. آیا آی سی تطبیق دهنده ی مناسب و ارزانی میشناسید برای این کار؟
      سلام
      اکثر ماژول ها و دستگاه هایی که از کارخانجات معتبر تهیه میشوند و ماژول های اورجینال یک دیتاشیت (برگه راهنما) دارند که این مطالب هم در اونجا پوشش داده شده و سازنده خودش مدارهایی رو بدین منظور پیشنهاد میده که اگر به اون فایل ها میتونید دسترسی داشته باشید اولویت استفاده از همون مدارات هست، بعنوان مثال ماژول های مخابراتی مثل SIM800 در Hardware Design چندتا مدار برا اینکار خودش پیشنهاد داده که هم کم هزینست هم ساده به نسبت استفاده از آیسی.
      اگر هم دسترستون نیست باید یا بسازید یا از آیسی های آماده موجود در بازار استفاده کنید مثل نمونه ای که بالاتر جناب Behnam فرمودند اما قبل از خرید دیتاشیت اون آیسی رو حتما بخونید و با پروژتون مطابقت بدید و چشم بسته بر اساس توصیه و اسم خرید نکنید.
      تو سایتهای فروشندگان معتبر قطعات الکترونیک سرچ کنید Level Shifter / Level Matcher آیسی های مختلفی برا UART میاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X