اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر برای مصرف کننده های سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها

با حرفت فقط بی خانواده بودن و بی ناموسیتو ثابت میکنی
    جناب اینجا نه محله شماست نه کوچتون نه محل زندگیتون که هر کلمه ای رو بهتون یاد دادن مینویسید... لطفا قبل از الکترونیک، آداب اجتماعی و طرز حرف زدن در یک اجتماع رو یاد بگیرید.
    وقتی در یک محل عمومی مثل این انجمن پستی رو قرار میدید هر کسی میتونه ریپلای کنه و جواب سوالتون رو بده و اگر دقیق جواب نداد یا راهنمایی کرد دلیل نمیشه به ملت توهین کنید.
    تو انجمن پستهای زیادی هست که سالهاست بدون جواب مونده صاحبشم به کسی توهین نکرده (همه چیز را همگان دانند.)
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

اون که گفتی مخصوص افراد با خانواده ای مثل خودت بود و البته اجدادت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

جناب اینجا نه محله شماست نه کوچتون نه محل زندگیتون که هر کلمه ای رو بهتون یاد دادن مینویسید... لطفا قبل از الکترونیک، آداب اجتماعی و طرز حرف زدن در یک اجتماع رو یاد بگیرید.
        وقتی در یک محل عمومی مثل این انجمن پستی رو قرار میدید هر کسی میتونه ریپلای کنه و جواب سوالتون رو بده و اگر دقیق جواب نداد یا راهنمایی کرد دلیل نمیشه به ملت توهین کنید.
        تو انجمن پستهای زیادی هست که سالهاست بدون جواب مونده صاحبشم به کسی توهین نکرده (همه چیز را همگان دانند.)
        خدا بیامرزه اجدادتون رو
        شما در انجمن های بین المللی هم که تشریف ببرید ملاحضه میفرمائید که افراد با تخصص ها و سطوح توانایی مختلف گرد هم جمع شدند و هر کس به فراخور توان و به سبک خودش در بحث مشارکت میکنه ، اگر بفرض من حرف کسی رو نفهمم یا اون حرف من رو نفهمه دلیل به حمله کردن و توهین و زیر سئوال بردنش نیست، نهایت اینه که روش ریپلای نمیکنی تا اون از بحث کنار بره!
        بارها این موضوع برا خودم پیش اومده دکمه تشکر رو زدم و روی اون شخص دیگه ریپلای نکردم.
        اگر فهم و شعور باشه همه چی حله، اگر بفهمم که کسی بدهکار من نیست و وقتش براش ارزش داره حتی اگر یک کلمه نامرتبط هم بگه من تشکر میکنم بهمین قدر که با مشارکت در این بحث باعث بالا اومدنش تو تالار گفتگو شده اما متاسفانه وقتی فهم و شعور نیست میشه همین.

دیدگاه

جناب اشتباه گرفتی ، یا اینکه از طرف اونی
          اون بی ادبی کرد که جوابشو دادم میتونی ریپلای ببینی چی گفته
          به مدیر گزارش شده
          کسی میخواد جواب بده یا نده کاری ندارم اما کسی حق نداره بیاد وقت ملت بگیره و به قول خودش که نوشته نمیخوام راهشو بگم، پس پیام میزنی که چی ، چکاره اینجایی وقت ملت میگیری داره اعتراف میکنه پیامش هست هرقدرم ادیتش کنه برام ایمیل میشه هر پیامش، بعدهم با کسی مشکل پیدا میکنه به خانواده طرف توهین میکنه، این دقیقا بی خانوادگی و بی ناموسی طرف ثابت میکنه، حتی میتونم ازش شکایت کنم
          ​​​​​

دیدگاه

جناب اشتباه گرفتی ، یا اینکه از طرف اونی
            اون بی ادبی کرد که جوابشو دادم میتونی ریپلای ببینی چی گفته
            به مدیر گزارش شده
            کسی میخواد جواب بده یا نده کاری ندارم اما کسی حق نداره بیاد وقت ملت بگیره و به قول خودش که نوشته نمیخوام راهشو بگم، پس پیام میزنی که چی ، چکاره اینجایی وقت ملت میگیری داره اعتراف میکنه پیامش هست هرقدرم ادیتش کنه برام ایمیل میشه هر پیامش، بعدهم با کسی مشکل پیدا میکنه به خانواده طرف توهین میکنه، این دقیقا بی خانوادگی و بی ناموسی طرف ثابت میکنه، حتی میتونم ازش شکایت کنم
            ​​​​​
            جناب من نه طرف کسی ام نه از طرف کسی اومدم. بنده سالهاست تو این انجمن فعالیت دارم. تو پیامها توهینی از جانب کسی جز کامنت آخر شما ندیدم بهرحال اینجا محل عمومی هست و در محل عمومی توهین کردن حتی با دلیل هم باشه بعنوان یکی از مصادیق هتک حرمت حساب شده و حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر ۲ مجازات رو داره منظور گفتید شکایت گفتم اینم هست و به منم ارتباطی نداره.
            بهرحال موفق باشید.
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

جناب من نه طرف کسی ام نه از طرف کسی اومدم. بنده سالهاست تو این انجمن فعالیت دارم. تو پیامها توهینی از جانب کسی جز کامنت آخر شما ندیدم بهرحال اینجا محل عمومی هست و در محل عمومی توهین کردن حتی با دلیل هم باشه بعنوان یکی از مصادیق هتک حرمت حساب شده و حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر ۲ مجازات رو داره منظور گفتید شکایت گفتم اینم هست و به منم ارتباطی نداره.
              بهرحال موفق باشید.
              با دقت مطالعه کنید تا مشاهده کنید، بله توهین را ایشان کرده به خانواده و جرم است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

اون که گفتی مخصوص افراد با خانواده ای مثل خودت بود و البته اجدادت
                فعلا که ثابت کردی تو خانوادتین

دیدگاه

فعلا که ثابت کردی تو خانوادتین
                  از قدیم گفتند فحش بچه صلواته
                  فقط میتونم به مدیر سایت پیشنهاد بدم برا تعیین رده سنی و سلامت روانی افراد فیلتر بهتری بگذاره، شما خارج از حالت تعادل قرار دارید
                  جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۳:۴۲ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

با سلام و احترام

دوست عزیز توجه داشته باشید صفت دومی که در این جمله بکار برده اید، در صورت شکایت ایشان، ممکن است برای شما مجازات سنگینی داشته باشد. سعی کنید در هنگام نوشتن مراعات نمایید.

موفق باشید.
                    جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۴:۵۰ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام

دوست عزیز توجه داشته باشید که صفت دومی که در این جمله بکار برده اید، در صورت شکایت ایشان، ممکن است برای شما مجازات سنگینی داشته باشد. سعی کنید در هنگام نوشتن مراعات نمایید.

موفق باشید.
                      دوست عزیز ایشان به خانواده توهین کردند، اسم این کار به نظر شما چیست؟ شما بفرمائید

دیدگاه

دوست عزیز ایشان به خانواده توهین کردند، اسم این کار به نظر شما چیست؟ شما بفرمائید
                        با سلام مجدد

اگر دقت نمایید منظور من، بکار بردن تنها یکی از الفاظی بود که شما استفاده کرده اید.
                        هر چند که کلیات نوشتار شما دو دوست عزیز زیبنده این انجمن نمیباشد ولی این را برایتان نوشتم که متوجه شوید استفاده از یک کلمه اشتباه در هنگام عصبانیت ممکن است تا چه اندازه مشکل ایجاد نماید.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

موفق باشید.
                        جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۵:۱۹ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

با سلام مجدد

اگر دقت نمایید منظور من، بکار بردن تنها یکی از الفاظی بود که شما استفاده کرده اید.
                          هر چند که کلیات نوشتار شما دو دوست عزیز زیبنده این انجمن نمیباشد ولی این را برایتان نوشتم که متوجه شوید استفاده از یک کلمه اشتباه در هنگام عصبانیت ممکن است تا چه اندازه مشکل ایجاد نماید.

موفق باشید.
                          دوست عزیز من از راه نیامدم این حرف را بزنم، همان طور که عرض کردم ایشان به خانواده توهین کرد که جریمه این نیز مشخص است و شروع کننده بود و من کاری که انجام داد را نام بردم

دیدگاه

با سلام مجدد

موفق باشید.
                            سلام و عرض ادب
                            در پلیس جرائم سایبری پلیس فتا بمحض گوهر افشانی ایشان ثبت اولیه ی شکایت شده و درمرحله پیگیری است حتی با پاک کردن پست هم نمیتواند قسر در برود، اگر فرزندی در خانواده ادب نشود قطعا در جامعه ادب خواهد شد

در پاسخ بی حرمتی من به خانواده ایشان همین بس که:

اگر شکر خوردن که ایشان برای من استفاده کرد فعل مناسبی بود پس نباید از اینکه خورد و خوراک خانواده اش باشد ناراحت شود و بالعکس باید خوشحال هم بشود !
                            اگر فعلی با منظور بد است خیلی اشتباه زیادی کرد گفت و سپس در جواب ناراحت شد ! (هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و بالعکس!)

من هیچ گزینه ای در انجمن برای گزارش تخلف این پست پیدا نکردم مسقیما وارد سایت پلیس فتا شدم و آدرس و لینک و اسکرین شات دادم اگر کسی میدونه لطفا بگه تا بقیه هم یاد بگیرند و سریعتر این افراد پیگیری شند.
                            با سپاس
                            جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۵:۴۶ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

من به تو گفتم شکر خوردی چون همش توهین و حمله و موجب اخلال کار علمی بودی تو چکار داری من سوال میپرسم، اما تو به خانواده توهین کردی، اسم توهین به ناموس و خانواده مردم چیست؟ خودت بگو

دیدگاه

من به تو گفتم شکر خوردی چون همش توهین و حمله و موجب اخلال کار علمی بودی تو چکار داری من سوال میپرسم، اما تو به خانواده توهین کردی، اسم توهین به ناموس و خانواده مردم چیست؟ خودت بگو
                                پسر جان یا فارسی بلد نیستی بخونی یا اختلال حواس داری، ابتدا حضرتعالی از عبارت (شکر خوردی ...) در پست خود علیه من استفاده کردی و من همون عبارت رو به خانواده شما نسبت دادم (اگر شکر خوردن خوبه پس جای ناراحتی نداره، اگر بده پس اشتباه کردی گفتی) وقتی بخاطر اون فحش واضحی که دادی کشیدمت محکمه میفهمی که نمیشه همینطوری به کسی از این فحشا داد، شما هم بیا اونجا از خودت دفاع کن بفرما این آقا اول شروع کرد مردم چشم دارند مثل این بزرگواران که نسبت به فضای انجمن بی تفاوت نبودند و به شما هشدار دادند محکمه هم چشم داره اگر من اشتباه کردم حاضرم هر چه قانون نثارم میکنه گردن بدم. دیگه هم رو من ریپلای نزن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X