اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر برای مصرف کننده های سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

پسر جان یا فارسی بلد نیستی بخونی یا اختلال حواس داری، ابتدا حضرتعالی از عبارت (شکر خوردی ...) در پست خود علیه من استفاده کردی و من همون عبارت رو به خانواده شما نسبت دادم (اگر شکر خوردن خوبه پس جای ناراحتی نداره، اگر بده پس اشتباه کردی گفتی) وقتی بخاطر اون فحش واضحی که دادی کشیدمت محکمه میفهمی که نمیشه همینطوری به کسی از این فحشا داد، شما هم بیا اونجا از خودت دفاع کن بفرما این آقا اول شروع کرد مردم چشم دارند مثل این بزرگواران که نسبت به فضای انجمن بی تفاوت نبودند و به شما هشدار دادند محکمه هم چشم داره اگر من اشتباه کردم حاضرم هر چه قانون نثارم میکنه گردن بدم. دیگه هم رو من ریپلای نزن
    بابا یکی اینو جمعش کنه مرتب توهین میکنه بعد میگیم به ناموس مردم توهین کردی اومدید میگید من بهش چیز گفتم؟ نگاه کنید این کلا مدلشه شخصیتش همینه دست خودش نیست !
    تو بیخود کردی به خانواده و ناموس مردم توهین کردی مگه خودت ناموس نداری آخه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها

بابا یکی اینو جمعش کنه مرتب توهین میکنه بعد میگیم به ناموس مردم توهین کردی اومدید میگید من بهش چیز گفتم؟ نگاه کنید این کلا مدلشه شخصیتش همینه دست خودش نیست !
      تو بیخود کردی به خانواده و ناموس مردم توهین کردی مگه خودت ناموس نداری آخه؟!
      سلام
      من از ابتدای بحث دوبار خوندم و کاملا واضحه که شما تند رفتید و طرف مقابل با هوشمندی عین کلمات شما رو به خودتون و خانوادتون ارجاع داده اما شما در جواب بطور واضحی از توهین ناموسی استفاده کردید و الانم بجای عذرخواهی در حال پافشاری روی موضع غلط خود هستید، در مورد اینکه m.aziz به شما توهین ناموسی کرده چیزی ندیدم!
      با توجه به اینکه قبلا در سایر محیط ها مثل اینجا شاهد این موارد بودم و دیدم که با سرعت بیشتری نسبت به جرم واقعی به پرونده های سایبری در پلیس فتا رسیدگی میشه پیشنهاد میدم این بحث رو با عذر خواهی تموم کنید و نگذارید کار به پرداخت جریمه و تشکیل پرونده براتون برسه تا ایشون هم بزرگواری کنه این روند رو لغو کنه.
      صلاح کار خویش خسروان دانند

دیدگاه

من کی فرصت جواب دادن رو از بقیه گرفتم؟
        نکنه طراح این سایت هستم و دکمه ثبت پاسخ رو برای بقیه بستم؟
        سئوال شما اگر گویا بود تا الان هزارتا جواب گرفته بودید، واقعیت اینه که تو مهد هم اینطور نمیپرسند منم اگر تو کامنت وقت گذاشتم بازش کردم برا این بود که بقیه حداقل بفهمند چی گفتید و از اون مهمتر که خودتون بفهیمد چون بعید میدونم خودتونم فهمیده باشید چی گفتید.
        تو دنیای آدم بزرگها رسمه که اول طرف رو متهم به ندانستن میکنند بعد از اتهام و توبیخ میگن جواب رو بگو؟
        من جواب نگفته دارید با طلبکاری توبیخ میکنید وای به روزی که راهشو بگم .... نه پسرجان من تا طرفو نشناسم لقمه آماده جلوش نمیگذارم بالاترم گفتم اینجا جای راهنماییه نه برگزاری کلاس آموزش و رد و بدل فایل پروژه
        از نظر شما پاسخ مفید و حرف مرتبط لقمه ی آمادست اما تظاهر میکنی که راهنمایی میخوای...مثلا همین پستی که اخیرا گذاشتی :
        https://www.eca.ir/forums/forum/الکترونيک/مدار-چاپی-pcb/1156227-عرض-ترک-در-آمپرهای-بالای-برق-شهری
        کلا عادت داری بجا یک سرچ ساده یا صرف کمی وقت جهت کسب تجربه حاضر و آماده و با طلبکاری جواب بخوای...

برو روزیتو جای دیگه کسه دیگه بهت بده ضمنا منت گذاری طرفی میخواد که لایق منت باشه نه امثال شما که تربیت خانوادگیتون رو به رخ همه کشیدید.

ادعا استادی ندارم اما چه خوب گفت شاعر که (تعلیم نده بدذات را ..........بدذات اگر بالا رود گردن زند استاد را)
        از همون پست اولش شروع کرده به فحاشی، حالا نصفشو ویرایش کرده اما همینایش که مونده هم مدرک جرمشه اتفاقا من ازت شکایت مبکنم

دیدگاه

من قاضی نیستم اما چون پرسیدید پاسخ میدم نظرم را:

۱-شما هرچیزی گفتی جز پاسخ سوال من !
          کاملا از شماره دار بودن این پست که شما جواب دادید میشه فهمید که موارد دیگری هم داشته که توسط شما حذف شده ...

در یک پست قبل از پست بالاتری که شما نقل قول نموده اید این ادبیات شما هم در تندی و زیاده روی دست کمی از پاسخ طرف مقابل نداره:

شما کلی حرف غیرمفید میزنی و اظهار میکنی که منظور سوالو متوجه نشدی و سوال گنگه و بعد از کلی حرف ته متنت داری میگی «اما چالش شما اینجاست که چطور لامپی که داخلش مبدلی هست کنترل کنی» پس منظور سوال متوجه شدی و بی جهت حرف های نامرتبط میزنی شاید خیلی جوانی اما لطفا عنایت بفرمائید افراد فرصت بحث حاشیه ای ندارند اگر جواب را نمیدانی یا هرچیز دیگه ای، فرصت دیگران را نگیر ! هنوز یک کلمه مفید حرف نزدی دوست عزیز و آخرهم میگی شما متوجه نشدی.

خدمت شما عرض کنم اینجا محدودیت سنی نداره و سن ملاک اینکه کسی بتونه در جواب دیگران کامنت بگذاره یا نه نیست که شما به سن طرف اشاره کردید، مورد بعد اینکه حرف غیر مفید زدن خود لفظ مناسبی نیست و طبیعتا پاسخی که شما در پست بعد دریافت کردید به فراخور همین الفاظ بوده، شاید پاسخ ایشان برای شما غیر مفید بوده اما این بدین معنی نیست که برای بقیه هم اینطور باشد! قراره اینجا بقیه هم از مباحث استفاده کنند نه فقط شما به پاسخ برسید!

لطفا بپذیرید که شما از ابتدای این مباحثه تند رفتید و به فراخور الفاظتان جواب دریافت نموده اید، اما در محکمه این الفاظ ملاک نیست و. شما بخاطر همان عبارت واضحی که دوستان بالاتر اشاره کردند و هشدار دادند قطعا متضرر خواهید شد، حال اگر میخواهید شما هم میتوانید مثل ایشان اقدام به ثبت شکایت کنید تا شاید از طریق دیگری متوجه اشتباه خود بشوید:
          جدیدترین ویرایش توسط mrtz_2024; ۱۷:۱۸ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrtz_2024 نمایش پست ها
            من قاضی نیستم اما چون پرسیدید پاسخ میدم نظرم را:

کاملا از شماره دار بودن این پست که شما جواب دادید میشه فهمید که موارد دیگری هم داشته که توسط شما حذف شده ...

در یک پست قبل از پست بالاتری که شما نقل قول نموده اید این ادبیات شما هم در تندی و زیاده روی دست کمی از پاسخ طرف مقابل نداره:

شما کلی حرف غیرمفید میزنی و اظهار میکنی که منظور سوالو متوجه نشدی و سوال گنگه و بعد از کلی حرف ته متنت داری میگی «اما چالش شما اینجاست که چطور لامپی که داخلش مبدلی هست کنترل کنی» پس منظور سوال متوجه شدی و بی جهت حرف های نامرتبط میزنی شاید خیلی جوانی اما لطفا عنایت بفرمائید افراد فرصت بحث حاشیه ای ندارند اگر جواب را نمیدانی یا هرچیز دیگه ای، فرصت دیگران را نگیر ! هنوز یک کلمه مفید حرف نزدی دوست عزیز و آخرهم میگی شما متوجه نشدی.

خدمت شما عرض کنم اینجا محدودیت سنی نداره و سن ملاک اینکه کسی بتونه در جواب دیگران کامنت بگذاره یا نه نیست که شما به سن طرف اشاره کردید، مورد بعد اینکه حرف غیر مفید زدن خود لفظ مناسبی نیست و طبیعتا پاسخی که شما در پست بعد دریافت کردید به فراخور همین الفاظ بوده، شاید پاسخ ایشان برای شما غیر مفید بوده اما این بدین معنی نیست که برای بقیه هم اینطور باشد! قراره اینجا بقیه هم از مباحث استفاده کنند نه فقط شما به پاسخ برسید!

لطفا بپذیرید که شما از ابتدای این مباحثه تند رفتید و به فراخور الفاظتان جواب دریافت نموده اید، اما در محکمه این الفاظ ملاک نیست و. شما بخاطر همان عبارت واضحی که دوستان بالاتر اشاره کردند و هشدار دادند قطعا متضرر خواهید شد، حال اگر میخواهید شما هم میتوانید مثل ایشان اقدام به ثبت شکایت کنید تا شاید از طریق دیگری متوجه اشتباه خود بشوید:
            https://csirc.fata.gov.ir
            من چیزیو پاک نکردم ! میتونید به علامت ادیت نداشتن پست دقت کنید بعد تهمت بزنید، به مشابه ایشون که ۱,۲,۳,۴ ردیف کرد و حرفای بی ارتباط با سوال من زد منم نوشتم ۱

دیدگاه

من چیزیو پاک نکردم ! میتونید به علامت ادیت نداشتن پست دقت کنید بعد تهمت بزنید، به مشابه ایشون که ۱,۲,۳,۴ ردیف کرد و حرفای بی ارتباط با سوال من زد منم نوشتم ۱
              بله حق با شماست در اون مورد من وقتی رو پاسخ پائینش دقت کردم دیدم رو همون عبارت ریپلای شده، من تهمت نزدم یک اشتباه بود که خودم الان بهش اذعان کردم، لطفا آرام باشید، در کل وقتی از الفاظ بی پرده و رک و صریح استفاده میکنید به همون لفظ هم جواب دریافت میکنید از قدیم گفتند کسی بجای صدا کردن اسم طرف میگه "آهای" جوابی هم که میشنوه "هوی" هستش.
              اگر پاسخ های خودتان را هم بخونید متوجه میشید که الفاظ شما هم زیاد مناسب و مودبانه نبوده.
              اینجا افراد مختلفی در مباحث مشارکت میکنند اگر حرف یک نفر برامون پاسخ نبود بجای تاختن بهش بهتره از کنارش بدون واکنش بگذریم، خود دانی.

دیدگاه

سلام
                من از ابتدای بحث دوبار خوندم و کاملا واضحه که شما تند رفتید و طرف مقابل با هوشمندی عین کلمات شما رو به خودتون و خانوادتون ارجاع داده اما شما در جواب بطور واضحی از توهین ناموسی استفاده کردید و الانم بجای عذرخواهی در حال پافشاری روی موضع غلط خود هستید، در مورد اینکه m.aziz به شما توهین ناموسی کرده چیزی ندیدم!
                با توجه به اینکه قبلا در سایر محیط ها مثل اینجا شاهد این موارد بودم و دیدم که با سرعت بیشتری نسبت به جرم واقعی به پرونده های سایبری در پلیس فتا رسیدگی میشه پیشنهاد میدم این بحث رو با عذر خواهی تموم کنید و نگذارید کار به پرداخت جریمه و تشکیل پرونده براتون برسه تا ایشون هم بزرگواری کنه این روند رو لغو کنه.
                صلاح کار خویش خسروان دانند
                شما نسبت دادن توهین به ناموس و خانواده مردم را هوشمندی می دانی، مطمئنید از این حرفتون بعدا میتونید دفاع کنید؟!
                ایشان اگر با کسی مشکل داره نمیتونه به خانواده و ناموس دیگران توهین کنه، کار ایشان توهین به ناموس و خانوادس نه من که دارم میگم به ناموس مردم توهین کردی !

دیدگاه

شما نسبت دادن توهین به ناموس و خانواده مردم را هوشمندی می دانی، مطمئنید از این حرفتون بعدا میتونید دفاع کنید؟!
                  ایشان اگر با کسی مشکل داره نمیتونه به خانواده و ناموس دیگران توهین کنه، کار ایشان توهین به ناموس و خانوادس نه من که دارم میگم به ناموس مردم توهین کردی !
                  مثل اون دونفری که رو کامنت فحاشی شما نقل قول زدندند و هشدار دادند شما هم روی توهین ناموسی طرف مقابل ریپلای یا نقل قول کنید تا ببینم کجا بوده که منم ندیدم
                  (تفسیر و تعبیر نکنید بلکه مستقیم نقل قول کنید)
                  جدیدترین ویرایش توسط mrtz_2024; ۱۸:۳۲ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

مثل اون دونفری که رو کامنت فحاشی شما نقل قول زدندند و هشدار دادند شما هم روی توهین ناموسی طرف مقابل ریپلای یا نقل قول کنید تا ببینم کجا بوده که منم ندیدم
                    (تفسیر و تعبیر نکنید بلکه مستقیم نقل قول کنید)
                    من فحاشی نکردم کاری که کرد را نام بردم
                    ایشان چندین بار به خانواده توهین نسبت داد میتونید برگردید مشاهده کنید با اینکه بعضی چیزارو پاک کرده هنوزم چیزهایی مونده
                    به هر حال اگر نام بردن کارش جرم محسوب میشه من بابت اینکه کاری که ایشان کرده بود را نام بردم عذرخواهی میکنم

اما عذرخواهی باید دوطرفه باشه و ایشان هم بپذیره که اگر با کسی مشکلی داره نباید به خانواده و ناموس افراد توهین کنه
                    به هرحال شکایتی هم بشه ایشان به خانواده توهین نسبت داد و بی گناه نیست ...

دیدگاه

من فحاشی نکردم کاری که کرد را نام بردم
                      ایشان چندین بار به خانواده توهین نسبت داد میتونید برگردید مشاهده کنید با اینکه بعضی چیزارو پاک کرده هنوزم چیزهایی مونده
                      به هر حال اگر نام بردن کارش جرم محسوب میشه من بابت اینکه کاری که ایشان کرده بود را نام بردم عذرخواهی میکنم

اما عذرخواهی باید دوطرفه باشه و ایشان هم بپذیره که اگر با کسی مشکلی داره نباید به خانواده و ناموس افراد توهین کنه
                      به هرحال شکایتی هم بشه ایشان به خانواده توهین نسبت داد و بی گناه نیست ...
                      کامنتها اگر ویرایش شوند در جوابیه ی نفر بعدی که روی آن نقل قول زده مشخص میشود مثل بالاتر که من اشتباها حدس زدم شما پست خودر را ویرایش کرده اید!
                      همین الان اگر شما آخرین پست خود را ویرایش کنید از نقل قولی که من الان در کامنتم از شما زده ام مشخص میشود چون نقل قول ها دست نخورده باقی میماند!
                      وقتی مستنداتی دال بر توهین ناموسی ایشان دارید نیازی به عذر خواهی بابت کار دیگران نیست بالاتر هم عرض کردم اگر طرف مقابل به شما توهین ناموسی کرده روی آن نقل قول بزنید تا همه مثل من که نابینا هستم ببینند !
                      انشا... ایشان هم طبق صحبتی که قبلا کرد در محکمه ی احتمالی اگر خطایی کرده از شما عذر خواهی خواهند کرد.

دیدگاه

خب خداروشکر خورد و خوراک خانوادتون رو نمیدونستیم که اونم همه فهمیدیم !
                        معلومه از طرح سئوالات که کی بیکاره و کی استاد
                        پیشنهاد میکنم برا مریخ ثبت نام کنید
                        قبل از نقل قول های من چندین بار پست هاشو ویرایش کرد اما یکی از توهین هاش به خانواده که هنوز قابل مشاهدس همینه
                        به هرحال همانطور که عرض کردم اگر نام بردن کارش جرمه من از اینکه کارشو مستقیم نام بردم عذر خواهی کردم و ایشان هم از اینکه با من مشکل داره ولی به خانواده و ناموس توهین نسبت میده عذر خواهی کنن و موضوع بسته شه وگرنه در بهترین حالت که برای ایشان فرض کنیم هم همچنان خودشان به خانواده توهین نسبت دادن و بی گناه نیستند ...

دیدگاه

قبل از نقل قول های من چندین بار پست هاشو ویرایش کرد اما یکی از توهین هاش به خانواده که هنوز قابل مشاهدس همینه
                          به هرحال همانطور که عرض کردم اگر نام بردن کارش جرمه من از اینکه کارشو مستقیم نام بردم عذر خواهی کردم و ایشان هم از اینکه با من مشکل داره ولی به خانواده و ناموس توهین نسبت میده عذر خواهی کنن و موضوع بسته شه وگرنه در بهترین حالت که برای ایشان فرض کنیم هم همچنان خودشان به خانواده توهین نسبت دادن و بی گناه نیستند ...
                          من باز هم تاکید میکنم اگر شکر خوردن خوبه خانوادگی با هم نوش جان کنید (دوستان بیاند قضاوت کنند این کجاش فحش ناموسیه)
                          بزودی خواهی فهمید یک من ماست چقدر کره میده پسر جان، جلو قاضی و ملق بازی؟ با این مغلطه ها بجایی نمیرسی

دیدگاه

من باز هم تاکید میکنم اگر شکر خوردن خوبه خانوادگی با هم نوش جان کنید (دوستان بیاند قضاوت کنند این کجاش فحش ناموسیه)
                            بزودی خواهی فهمید یک من ماست چقدر کره میده پسر جان، جلو قاضی و ملق بازی؟ با این مغلطه ها بجایی نمیرسی
                            بفرما بازهم تکرار میکنه
                            متوجه نمیشه من اگر بعد از صدتا توهینی که کردی مثلا یک توهین بهت کردم، تو داری به ناموس و خانواده توهین میکنی

دیدگاه

بفرما بازهم تکرار میکنه
                              متوجه نمیشه من اگر بعد از صدتا توهینی که کردی مثلا یک توهین بهت کردم، تو داری به ناموس و خانواده توهین میکنی
                              َشیشه میزنی؟
                              من کجا اسم نوامیس شما رو آوردم؟
                              عرض کردم با (خانواده) شکری که به من نثار کردید نوش جان کنید
                              ده ها توهین مستقیم خودتو نمیبینی بعد وقتی حرف خودتو غیر مستقیم بهت برگردوندم فشار بهت اومده اینطور برداشت میکنی که طلبکار شی؟
                              شما بیا با همین منطق از خودت دفاع کن و در اولین فرصت در لینکی که دوستمون زحمت کشیدن بالاتر ارائه کردند بعد از عضویت رو همین لینک ثبت گزارش علیه من کن تا توهینی اگر بهت شده اعاده حیثیت شه.

دیدگاه

َشیشه میزنی؟
                                من کجا اسم نوامیس شما رو آوردم؟
                                عرض کردم با (خانواده) شکری که به من نثار کردید نوش جان کنید
                                ده ها توهین مستقیم خودتو نمیبینی بعد وقتی حرف خودتو غیر مستقیم بهت برگردوندم فشار بهت اومده اینطور برداشت میکنی که طلبکار شی؟
                                شما بیا با همین منطق از خودت دفاع کن و در اولین فرصت در لینکی که دوستمون زحمت کشیدن بالاتر ارائه کردند بعد از عضویت رو همین لینک ثبت گزارش علیه من کن تا توهینی اگر بهت شده اعاده حیثیت شه.
                                خانواده ناموس توشه کلش ناموسه اینم نمیدونی؟!
                                به من برنگردوندی به خانواده و ناموس برگردوندی مشکل همینه که متوجه نمیشی
                                داره همش توهین میکنه اینجا مدیر نداره؟! با همان اولین توهین هاش به مدیر گزارش کردم اما هیچ اقدامی نکردن و ایشون مجدد به خانواده و ناموس توهین کرد و مجبور شدم نام کاری که میکنه بنویسم وگرنه من با این کاری نداشتم از اول اومد به قول خودش جواب را نگه ولی پیام بزنه و انقدر پیله کرد تا به اینجا رسوند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X