اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل تغذیه ال ای دی به تغذیه معمولی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل تغذیه ال ای دی به تغذیه معمولی

تبدیل درایور led به تغذیه ولتاژ ثابت ؟!
    میشه ؟
    الان که میشه چجوری ؟ به جای فیدبک جریان فیدبک ولتاژ بدی کافیه ؟
    جای دیگه لازم نیست تغییری ایجاد بشه فقط تو مسیر فیدبک ؟
    اونوقت با همون توان کار میکنه یا نه ؟!
    جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۴:۵۰ ۱۴۰۳/۱۲/۱۲.

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
    تبدیل درایور led به تغذیه ولتاژ ثابت ؟!
    میشه ؟
    الان که میشه چجوری ؟ به جای فیدبک جریان فیدبک ولتاژ بدی کافیه ؟
    جای دیگه لازم نیست تغییری ایجاد بشه فقط تو مسیر فیدبک ؟
    اونوقت با همون توان کار میکنه یا نه ؟!
    با سلام،
    شدنش که میشه ، علاوه بر تغییر فیدبک ، باید ظرفیت خازن صافی خروجی هم افزایش پیدا کنه.
    البته بعد از انجام این کار ها هم نمیتونید جریان بالایی از خروجی بگیرید ، مثلا برای یک درایور ۱۵ واتی
    اگر ولتاژ خروجی رو روی ۱۲ ولت تنظیم کنید ، نهایتا ( تاکید میکنم نهایتا ) میتونید 1 آمپر به شکل لحظه ای دریافت کنید.
    وگرنه بیشتر از 0.5 آمپر انتظار نمیره.
    دلیل اصلی هم تحمل جریان پایین دیود شاتکی و سلف هست.

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون پس اینهمه درایور 100 واتی و ... که دارم به یه دردی میخوره کسی که نمیخره . میخره ؟! کی میاد اینهمه پول درایور ضد آب و چیپ بده یه درایو معمولی ولتاژ بالا هم که لامپا رو سری کنن همونه .
      الان 10 ساله درایورای ال ای دی ضد آب که دارم داره خاک میخوره اونایی هم که اوایل کار از تو لامپ باز کردم سالماش یه 300 تا هست وات بالا تا پایین
      جایی که نمیخرن ؟ دیگه همه جا درایور سرخود میخرن دیگه کسی کاری به اینا نداره به نظرتون درایورای با کیفیت 100 وات یا 50 وات واقعی ضد آب المینیومی که دارم به درد میخوره نگگهشون دارم یا ... ؟! لاقل یه تغدیه 50 ات از توش در بیاد :دی حیف نیست ؟! شما بودین چه میکردین ؟ جایی میخرن ؟!
      جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۴:۲۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
        خیلی خیلی ممنون پس اینهمه درایور 100 واتی و ... که دارم به یه دردی میخوره کسی که نمیخره . میخره ؟! کی میاد اینهمه پول درایور ضد آب و چیپ بده یه درایو معمولی ولتاژ بالا هم که لامپا رو سری کنن همونه .
        الان 10 ساله درایورای ال ای دی ضد آب که دارم داره خاک میخوره اونایی هم که اوایل کار از تو لامپ باز کردم سالماش یه 300 تا هست وات بالا تا پایین
        جایی که نمیخرن ؟ دیگه همه جا درایور سرخود میخرن دیگه کسی کاری به اینا نداره به نظرتون درایورای با کیفیت 100 وات یا 50 وات واقعی ضد آب المینیومی که دارم به درد میخوره نگگهشون دارم یا ... ؟! لاقل یه تغدیه 50 ات از توش در بیاد :دی حیف نیست ؟! شما بودین چه میکردین ؟ جایی میخرن ؟!
        به افرادی که به صورت خرده و کارگاهی لامپ و پروژکتور تولید میکنن میتونید درایور ها رو بفروشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X