اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کامپایل در بسکام و اجرا در پروتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در کامپایل در بسکام و اجرا در پروتئوس

من پروژه ام را تو بسکام نوشتن حالا میخوام تو پروتئوس شبیه سازی کنم
    برای کامپایلش به هگز از کامپایلر بسکام استفاده میکنم ولی اون موقع تو پروتئوس جواب نمیده از چه کامپایلری استفاده کنم؟؟؟؟؟

پاسخ : مشکل در کامپایل در بسکام و اجرا در پروتئوس

من بار ها استفاده کردم انجام شده و مشکلی هم نداشته
    میشه بگی مشکل کجاست
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoudtr
      من پروژه ام را تو بسکام نوشتن حالا میخوام تو پروتئوس شبیه سازی کنم
      برای کامپایلش به هگز از کامپایلر بسکام استفاده میکنم ولی اون موقع تو پروتئوس جواب نمیده از چه کامپایلری استفاده کنم؟؟؟؟؟

سلام....

ممکن هست برنامه ات مشکلی داشته باشه در عین حال کامپایلر error نمی گیره و در نهایت تو پروتئوس خروجی نداری! من همین اتفاق واسم افتاد البته تو کد ویژن...برای دستور if pina.0==1 یدونه = می ذاشتم برنامه error نداشت اما خروجی هم نمی داد.
      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام من چطوری میتونم فایل هگز یه برنامه رو در بسکام پیدا کنم
        من تازه کارم و میخام برنامه رو از بسکام وارد پروتئوس کنم میشه راهنمای کنید و بگید بعد از ساخت برنامه کد هگز رو چطوری پیدا کنم از توی بسکام.>؟

دیدگاه

سلام

بسکام پس از کامپایل یک برنامه فرمت های متعددی از آن را تولید میکند!!! برای پروتئوس از فرمت obj آن استفاده کنید!!! (البته اگر مطمئن هستید برنامه عیبی نداره!)
          :job: :job:

دیدگاه

آخرش یکی درست جواب ما رو نداد...یعنی هیچ کی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            بابا من میگم اون بندی که باید کپی کنیم حالا هر با هر فرمتی هگز یا چیز دیگه اون رو از کجای بسکام پیدا کنم و کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
              امکان نداره که کار نکنه مگر پرتئوست مشکل داشته باشه
              شما همون فیل هگزی که در محل فایل بسکامت تولید میشه رو باید تو میکر در پرتئوس معرفی کنید یادتون هم باشه که حتما فیوزبیتهای میکرو در پرتئوس رو تنظیم کنید
              این خیلی مهمه
              هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

داداش چرا درست سوال منو نمیخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                من کی گفتم مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:

من میگم اون نصف خطی که هگز هست یا هر چیز دیگه باید از کجای بسکام پیداش کنم و کپی کنم در پروتئوس؟؟؟؟؟ دیگه واضح تر ازین نمیتونم بگممم oo: oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

یعنی یکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : مشکل در کامپایل در بسکام و اجرا در پرو&#1578

سلام داداش

فکر کنم فهمیدم مشکلت کجاس ! نمی دونی چجوری برنامه رو توی میکرو در پروتیوس بریزی؟؟؟
                    اینو ببین :
                    http://uplod.ir/z3fpa7bqi70w/VID_20150426_142352.3gp.htm

اگه نمیتونی ویدئویی که برات گذاشتم رو دانلود کنی بگو تا کتبی بگم!! امیدوارم تونسته باشم کمک کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hasegava
                      داداش چرا درست سوال منو نمیخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      من کی گفتم مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:

من میگم اون نصف خطی که هگز هست یا هر چیز دیگه باید از کجای بسکام پیداش کنم و کپی کنم در پروتئوس؟؟؟؟؟ دیگه واضح تر ازین نمیتونم بگممم oo: oo: oo: oo: oo:
                      شما هم درست جوابها رو بخون من همه موارد رو گفتم
                      عرض کردم فایل هگزی که در محل ذخیره فایل بسکامتون دقت کنید تا به نتیجه برسید :nerd:
                      شما وقتی یه فایل تو بسکام ایجاد میکنید موقع کامپایل یه جایی ذخیره اش میکنه دیگه
                      همون جا با همون اسم یه فایل با پسوند هگز هم میسازه شما همونو کپی کن
                      هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

پاسخ : مشکل در کامپایل در بسکام و اجرا در پرو&#1578

جان من برو جوابایی رو که به سوالم دادی بخون...من چی پرسیدم و شما چی جواب دادی...شما میگی مشکل پروتئوس و این چیزااا

بابا من خودم میدونم باید کامپایل کنی بعدش فایل هگز رو کپی کنید....
                        """" من میگم از کجای بسکام باید فایل هگز رو بعد از کامپایل پیدا کنم؟ هرچی میگردم نیست؟
                        """ من میگم از کجای بسکام باید فایل هگز رو بعد از کامپایل پیدا کنم؟ هرچی میگردم نیست؟
                        """ من میگم از کجای بسکام باید فایل هگز رو بعد از کامپایل پیدا کنم؟ هرچی میگردم نیست؟

دیدگاه

ممنون ولی کتبی بگو
                          سرعت نتم کنهههههههههههههههه

دیدگاه

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
                            چرا هیشکی نیست جواب سوالمو بده.......یکی نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            دو روزه گیر کردم این همه مهندس اینجاست...

دیدگاه

برای اطمینان ابتدا در بسکام از منوی option - copiler - ouput
                              ببینید تیک hex file حتما خورده باشه
                              بعد از منوی file گزینه save as رو و بعد در یک محل مشخص فایلتون رو save کنید رو دستکتاپ باشه مشخص تره
                              بعد مجددا کامپایل کنید برنامه تون رو
                              اگه تو فایلهایی که رو دسکتاپ ایجاد شد فایل هگزی نبود مشکل از بسکامتونه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X