اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LCDهای شفاف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

LCDهای شفاف

سلام.
    خوبین؟؟خدا کنه جای سوالم تو همین تالار باشه!
    من چند وقت پیش تو یه تاکسی یه ساعت دیجیتالی دیدم که LCDش مثل شیشه شفاف بود،یعنی مثل شیشه بود دیگه!که ساعت رو روش نمایش میداد.
    حالا برای پروژم همچین چیزی رو میخوام.
    کسی در مورد اینجور LCDها اطلاعاتی داره؟؟؟
    ممنون...

پاسخ : LCDهای شفاف

راهنمایی

اگر یک ساعت دیجیتالی رو که دارای صفحه نمایش ال سی دی است باز کنید و ال سی دی آن را جدا کنید ،شما خواهید دیدکه ال سی دی دارای دو صفحه شیشه ای به هم چسپیده است که مایع کریستالی بین این دو است و در یک طرف ( در بعضی ال سی دی ها در چند طرف) این ال سی دی خطوطی تعبیه شده برای انتقال ولتاژ .پشت این ال سی دی ها برای اینکه علائم واضح نشان داده شوند یک پرده سفید رنگ گذاشته شده .در بعضی از ال سی دی ها هم یک ال ای دی برای بهتر کردن کار وضوح گذاشته می شود.البته روش های دیگر هم هست.اگر مایع کریستالی شما به گونه ای باشد که بتواند علائم را پر رنگ نشان دهد ،مشکلی نخواهد بود و می توان با گذاشتن این ال سی دی در یک فضای آزاد هم چنین بهره ای را برد.اما باید توجه داشت که نباید پشت ال سی دی پوشیده باشد.چون نور از پشت به مایع کریستالی نمی تابد و حالت سایه تشکیل نمی شود.
    شکر که این سرا را دست بشر نداد
    ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
    ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

دیدگاه

پاسخ : LCDهای شفاف

hameye LCD ha in tori hastan . faghat be khatere backgrandeshon ke noore sabeti poshtesh bashe mizaraneshoon to pack. ..hamoun tour k dostemoon goft...
      عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X