اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای نمایش عدد در سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای نمایش عدد در سگمنت

دوستان آیا میشه با 4بیت اطلاعات دو عدد را ایجاد کرد و بر روی سگمنت نشان داد؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ : کمک برای نمایش عدد در سگمنت

سلام
    می تونی یکم بیشتر توضیح بدی که برای هر عدد دو بیت اختصاص میدی یا چهار بیت ؟ و بیشتر توضیح بده که چیکار میخوای می کنی
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

من میخوام از خروجی دیجیتال plc که چهار خروجی داره اعداد رو نمایش بدم. این عدد میتونه از صفر تا 99 باشه . حالا میخوام بدونم که برای این کار چه راهی رو پیشنهاد میدی؟ آیا میتونم دو بیت برای یکان و دو بیت رو واسه دهگان استفاده کنم. این کار مربوط به پروژه ام میشه . تو رو خدا هر چی میدونی بگو.
      راستی واسه ی درایو کردن سگمنت بزرگ از چه ترانزیستوری باید استفاده کنم؟ اگه نقشه ای دارین واسم بذارین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1846
        من میخوام از خروجی دیجیتال plc که چهار خروجی داره اعداد رو نمایش بدم. این عدد میتونه از صفر تا 99 باشه . حالا میخوام بدونم که برای این کار چه راهی رو پیشنهاد میدی؟ آیا میتونم دو بیت برای یکان و دو بیت رو واسه دهگان استفاده کنم. این کار مربوط به پروژه ام میشه . تو رو خدا هر چی میدونی بگو.
        راستی واسه ی درایو کردن سگمنت بزرگ از چه ترانزیستوری باید استفاده کنم؟ اگه نقشه ای دارین واسم بذارین.
        سلام
        همینجوری نمیشه با چهار تا خروجی دو تا سون سگمنتو راه انداخت. باید از یه شیفت رجیستر استفاده کنی.

دیدگاه

واسه ی استفاده از شیفت رجیستر یه کم کاملتر توضیح بدی ممنون میشم. :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1846
            واسه ی استفاده از شیفت رجیستر یه کم کاملتر توضیح بدی ممنون میشم. :NO:
            باید از آیسی 4094 استفاده کنی. دیتا رو دونه دونه بدی به پایه D و یه بار کلاک بزنی(1 کنی و بعد 0 کنی).
            هشت تا بیت که کامل شد اونوقت OE رو یک کن تا خروجی ها فعال بشه و عدد نمایش داده بشه.
            اینجوری با 3 تا پین کارت را میوفته (البته با دوتا هم میشه)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X