اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت چرخش یه پره رو با چی بسنجم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرعت چرخش یه پره رو با چی بسنجم؟

سلام
    یه فن داره می چرخه می خوام سرعت حرکت فن رو بسنجم

می گن اپتی کوپلر استفاده بشه من زیاد اشنایی با این ندارم . اگه این هست میشه نمونه ی رایج که از اون استفاده میشه رو معرفی کنید ؟
    من یه سرچ زدم همش ای سی می اورد این ای سی ها رو چطور دو سر پره می ذارن اخه ؟ که با هر بار گذر پره یه پالس بفرسته

ممنون از کمکتون

پاسخ : سرعت چرخش یه پره رو با چی بسنجم؟

خوب بستگی به شرایط فیزیکی کار داره.
    شما برای سنجش دور موتور یا باید از سنسورهای نوری استفاده کنی یا مغناطیسی. مغناطیسی ها اگه موتور روشون تاثیر نزاره راحتن، اما نوری ها دردسر دارن. چون نور آفتاب به شدت تحریکشون میکنه و دیگه حرکت فن رو نمیشمرن.

حالا در مورد نوری ها باید بگم که یه LED مادون قرمزه که روبروش یه فوتو ترانزیستور گزاشتن، اگه وسط این دوتا یه شیئی قرار بگیره خوب ترانزیستور دیگه تحریک نمیشه و میکرو باید اینو بفهمه و بشمره. برای رفع مشکل نور آفتاب میان نور مادون رو با فرکانس 40KHz قطع و وصل میکنن که گیرندشم یکم پیچیده میشه که فقط به نور مادون با فرکانس قطع و وصل 40Khz حساسه.
    سنور گیرندش به شماره TSOP1238 تو بازار هست (تو تلویزیونهای گروندیک زیاد استفاده میشه) . برای مدولاسیون 40KHz روی LED هم کافیه که 555 بزاری یا از خود میکرو استفاده کنی.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

یعنی من باید خودم این کار ها رو بکنم ؟
      به طور اماده چیزی نیست مدوله شده بفرسته و تمام کار ها رو بکنه و در خروجی اش فقط یه پالس ظاهر شه ؟

اینکه میگی گیرندش بیچیده میشه چطوره ؟ من که دیگه به ای سی گیرنده دست نمی زنم !!! یعنی تغییری روش نمی دم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی آقایی فر
        یعنی من باید خودم این کار ها رو بکنم ؟
        به طور اماده چیزی نیست مدوله شده بفرسته و تمام کار ها رو بکنه و در خروجی اش فقط یه پالس ظاهر شه ؟

اینکه میگی گیرندش بیچیده میشه چطوره ؟ من که دیگه به ای سی گیرنده دست نمی زنم !!! یعنی تغییری روش نمی دم
        تمام پیچیدگی ها تو همون آی سیه حل شده. شما از آی سی یه پالس آشکار سازی شده 0 و 1 میگیرید، با آی سیه ساده است. فقط یه میکرو میخواد مثل Tiny13 که هم LED رو درایو کنه و هم پالس ها رو شمارش کنه.
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X