اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست دیتاشیت ال-سی-دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست دیتاشیت ال-سی-دی

من یه لپتاپ عتیقه پیدا کردم که داغون شده بود و من هم رحم نکردم و رودشو ریختم بیرون و ال-سی-دی شو در آوردم و میخوام باهاش کار کنم ولی فقط تونستم بکلایتشو روشن کنم . میخوام بدونم میشه پروتوکل ارتباطیشو بفهمم ؟ اینم شماره هایی هست که پشتش نوشته :
    LCD module
    VF0058P01
    LCM-5631-04NAK
    A0144

Made In Japan

چیپ های پشتشم برای شرکت OKI هست و همشون آی-سی درایورند و چیپ مرکزیشو نتونستم پیدا کنم . من احتمال میدم روی مادربورد باشه ولی مطمئن نیستم . در ضمن کابل فلتش هم 20 تایی هست (بدون احتساب بکلایت) .با این اوصاف کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ آیا مثل چیپ های T6963 هستش یا خیر؟
    فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

پاسخ : درخواست دیتاشیت ال-سی-دی

رزولوشن این lcd چقدر هستش ؟ فکر کنم 1024 در 768 باشه !

هیچ AVR ی نمیتونه همچین LCD رو درایو کنه (به لحاظ سرعت کم میاره) ! البته ARM هایی که فرکانس بالاتری دارند می تونند درایوش کنند

دیدگاه

پاسخ : درخواست دیتاشیت ال-سی-دی

والّا اگه راستشو بخواین من خودم هم رزولوشنشو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم 640 در 480 باشه .من بیشتر دنبال پروتوکلش می گردم برام مهم نیست با چی بتونم درایوش کنم . با تشکر
      فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X