سلام دوست عزیز
بوردهای ویدیوسی دی. دارای یک آی سی eprom هستند که دموی اول ویدیو سی هم تو همونه بسته به نوع بوردتون ممکنه توبازار بتونیدآی سی پروگرام مارکهای مختلف رو گیر بیارید. ویا اینکه اگه اون آی سی چیپ نباشه بتونید اونو در بیارید فایلش رو بخونید دکود کنید وتصویر زمینه رو عوض کنید. که فکر نکنم کار راحتی باشه.
خبرآمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن گاه است
سلام
اتفاقاً ما هم مدتی بود که قصد این کار را داشتیم.یعنی هنوزم داریم.
ولی مشکل اینجاست که ما نمیدونیم آیا فقط عکس پس زمینه درون این آیسی ها ریختن یا چیز دیگه ای هم هست؟
همین موضوع باعث سردرگمی میشه. البته من تا حالا نرم افزار دکود کردنش رو ندیدم ولی اگر باشه هم به تنهایی کمکی نمیکنه.
اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشیم در اختیار ما هم بذاره.
سلام .
قاعده وقانون خاصی نداره درمورد بوردهای آماده تو بازار ظاهرا اکثرشون فقط یک آی سی rom دارن که تو اون هم برنامه وهم پترن هستش . اما نمنه هاییشون هم هستن که rom پترن و برنامشون جداست. اینارو یه فروشنده این بوردها می گفت . فکر کنم تنها راه چارش گیر اوردن نقشه دستگاه و پس از او پیاده کردن وتجزیه وتحلیل محتوی rom اونا هست.
اگه سایر دوستان اطلاعی دارن لطف می کنن به ما هم بگن.
خبرآمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن گاه است
من تا اون جایی که میدونم فرمت عکس به صورت mpg هست که اگه اطلاعات eprom رو بخونید و پسوند اونو از bin به mpg تغییر بدین میتونین با مدیا پلیر یا... تصویر پشت زمینه رو ببینین.(من خودم امتحان کردم)
من تا اون جایی که میدونم فرمت عکس به صورت mpg هست که اگه اطلاعات eprom رو بخونید و پسوند اونو از bin به mpg تغییر بدین میتونین با مدیا پلیر یا... تصویر پشت زمینه رو ببینین.(من خودم امتحان کردم)
سلام
جالبه ...... من هم باید یه بار امتحان کنم. ولی متاسفانه پروگرمر درست حسابی ندارم.
راستی نگفتید اون EPROM ی که شما باهاش آزمایش کردین مربوط به چه مارکی بود؟
سلام آقا ابراهیم
من هنوز منتظرم ها....... شما بعد دو هفته جواب سوال بنده رو ندادید!
میگم بیاید یه کاری بکنیم.....
شما اون فایل باینری رو که از آیسی خوندید به همراه فایل mpg که گفتید با مدیا پلیر بازش کردید پلود کنید یه جا.
همینطور اگه پروگرمر شما اجازه ذخیره فایل رو با پسوند HEX میده ( که حتماً همینطوره ) این کار رو بکنید و فایلشو پلود کنید تا ما هم یه نگاهی بهش بندازیم .البته اگه زحمتی نیست :redface:.
بعدش من با یه نرم افزار اونو ویراش میکنم تا بریزیم روی آیسی و امتحانش کنیم.
فقط یادتون نره برند ویدئو سی دی و شماره آیسی که پترن رو از روش خوندید رو ذکر کنید.
فعلاً خدا حافظ.
دیدگاه