اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شماره گذاری پایه های ایسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شماره گذاری پایه های ایسی

سلام
    می شه دوستان لطف کنن در مورد شماره گذاری پایه های ایسی توضیح بدن.

پاسخ : شماره گذاری پایه های ایسی

اگه IC رو روبه روی خودتون نگه دارید(به طوری که فرو روفتگی روش به طرف بالا باشه) از بالا سمت چپ شمارش رو شروع کنید وقتی به انتها رسیدید بدون این که برید بالا از همون پایین برید سمت راست ، شمارش رو به طرف بالا ادامه بدید

دیدگاه

سوالتون خیلی کلی و نامفهوم هست.اگر منظورتون شماره خوانی پایه هاست که معمولا پایه شماره یک رو با یک نقطه یا یک نیمدایره گود در یک سمت آیسی مشخص میکنند.اگر آیسی رو طوری بگیرید که این نیمدایره به سمت بالا باشه پایه اول سمت چپ پایه یک هست و پایه های بعدی به ترتیب 2و3و.... اما وقتی شمارش پایه ها در یک سمت آیسی تمام شد باید شماره گذاری پایه بعدی رو از مقابل پایه آخری و در سمت دیگر آیسی ادامه بدیم تا آخر معمولا پایه آخر سمت ردیف اول منفی تغذیه و آخرین پایه مثبت تغذیه هستند مثلا در یک آیسی 14 پایه پایه شماره 7 منفی و 14 مثبت تغذیه هست البته در آیسی های فرکانس بالا پایه های مثبت و منفی تغذیه رو در وسط ردیف قرار میدن تا نویز کمتری روی خط سوار بشه.

دیدگاه

مشکل من اینه که ای سی من روی هیچ کدوم از پایه هاشدایره ای نیست. ای سی 4538 اگر لطف کنید عکس بزارید ممنون می شم

دیدگاه

http://www.amiga-stuff.com/hardware/pinnumbering.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asalbano
            مشکل من اینه که ای سی من روی هیچ کدوم از پایه هاشدایره ای نیست. ای سی 4538 اگر لطف کنید عکس بزارید ممنون می شم
            نوع آی سی اینکه smd هست یا نه و شماره کاملش رو اینجا بنویس.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X