اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانزیستورها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترانزیستورها

استادم به من گفته یه تحقیق 3-4 صحفه ای از ترانزیستور تحویلش بدم.
    گفته تو تحقیقم این موارده ذکر کنم:
    ترانزیستور چیست؟تاریخچه ترانزیستور؟سازنده ترانزیستور؟چگونگی تقویت کنندگی جریان و ولتاا¾ژ به طور مجزا
    اگه کسی مطلبی داره ممنون میشم کمکم.فقط تا شنبه هفته بعد فرصت دارم.بد جوری عجله دارم.

پاسخ : ترانزیستورها

نوشته اصلی توسط ESY PATALA
    ترانزیستور چیست؟تاریخچه ترانزیستور؟سازنده ترانزیستور؟چگونگی تقویت کنندگی جریان و ولتاا¾ژ به طور مجزا
    اگه کسی مطلبی داره ممنون میشم کمکم.فقط تا شنبه هفته بعد فرصت دارم.بد جوری عجله دارم.
    -------------------------
    با سلام و درود
    بهترین رفرنس برای شما در مورد همه مواردی که گفتی کتاب فیزیک و تکنولوژِی قطعات نیم رسانا اثر( اس ام زی) که فکر کنم در کتابخونه همه دانشگاه ها هست.
    بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
    همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم...

دیدگاه

سلام
      ناشنال اسکی هم خوبه

دیدگاه

سلام.با تشکر از هر دوی شما.ولی من وقت آزاد ندارم اگه داشتم این مسئله رو مطرح نمیکردم.من فقط 3و4 صحفه مطلب درباره ترانزیستور میخوام(طبق اون مواردی که گفتم) اگه کسی هست ممنون میشم کمکم کنه.

دیدگاه

سلام.با تشکر از هر دوی شما.ولی من وقت آزاد ندارم اگه داشتم این مسئله رو مطرح نمیکردم.من فقط 3و4 صحفه مطلب درباره ترانزیستور میخوام(طبق اون مواردی که گفتم) اگه کسی هست ممنون میشم کمکم کنه.
          http://www.eca.ir/wiki/index.php?title=%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B2%DB% 8C%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1

دوست عزیز این سایت جایی برای تامین پریژه های شما نیست. ما اینجا سعی میکنیم تا راه درست رو برای تحقیق و کارهای علمی به دوستان معرفی کنیم و اگر جایی سوالی داشتند رفعش کنیم.
          یک سرچ بزنید سایت مطالب خوبی پیدا میشه بقیش ولی باخودتون.

تمام پست های بی مورد بعدی پاک میشند و لطفا تکرار نشه
          I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X