اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا ال سی دی ها در دمای نزدیک صفر درجه درست کار می کنند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا ال سی دی ها در دمای نزدیک صفر درجه درست کار می کنند؟

سلام

من دارم یک مدار می سازم که قراره در دمای نزدیک صفر درجه (+2 الی 3 درجه) کار بکنه
    یکی از دوستان می گفت که در دمای پایین خیلی ال سی دی کند میشه، می خوام بدوم شما تا بحال همچین کاری کردین و یا مدل خاصی رو سراغ داریم
    که ایجاد مشکل نکنه؟

در دیتاشیت دمای صفر درجه رو زده ولی می گن خیلی کند میشه!درسته؟

Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

پاسخ : آیا ال سی دی ها در دمای نزدیک صفر درجه درست کار می کنند؟

نوشته اصلی توسط شهریار
    سلام

من دارم یک مدار می سازم که قراره در دمای نزدیک صفر درجه (+2 الی 3 درجه) کار بکنه
    یکی از دوستان می گفت که در دمای پایین خیلی ال سی دی کند میشه، می خوام بدوم شما تا بحال همچین کاری کردین و یا مدل خاصی رو سراغ داریم
    که ایجاد مشکل نکنه؟

در دیتاشیت دمای صفر درجه رو زده ولی می گن خیلی کند میشه!درسته؟

آره درسته موبایلتو بزار توی فریزر ببین چی میشه

دیدگاه

احتمالا همین طوره چون همون جور که میدونید lcd مخفف صفحات کریستال مایع هستند و احتمالا در دمای پایین این حالت مایعی خودشون رو از دست میدند و خوب کار نمیکنن (البته فکر کنم)
      ولی در مورد موبایل این کار رو نکنید در غیر اینصورت ممکنه موبایلتون آسیب ببینه
      چون وقتی بزاریدش داخل فریزر دماش میاد پایین و وقتی در بیاریدش روش شبنم تشکیل میشه و به مدارات داخلیش آسیب میزنه
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        احتمالا همین طوره چون همون جور که میدونید lcd مخفف صفحات کریستال مایع هستند و احتمالا در دمای پایین این حالت مایعی خودشون رو از دست میدند و خوب کار نمیکنن (البته فکر کنم)
        ولی در مورد موبایل این کار رو نکنید در غیر اینصورت ممکنه موبایلتون آسیب ببینه
        چون وقتی بزاریدش داخل فریزر دماش میاد پایین و وقتی در بیاریدش روش شبنم تشکیل میشه و به مدارات داخلیش آسیب میزنه
        ---------------
        با سلام :mrgreen:
        LCD مخفف نمایشگر کریستال مایع است، کریستال مایع همانطور که فرمودند فازی بین جامد و مایع است که شکل ظرف را به خود می گیرد و به راحتی جاری می شود اما مکلول ها به اندازه مایع آزاد نیستند(آزادی انتخاب جهت ندارند) با سرد شدن بیش از حد(صفر درجه) نمایشگر کند می شود. من نمایشگرهای OLED تو سایتها دیدم که این مشگل LCD رو ندارن، یعنی تو دمای کم عملکردش خراب نمیشه،بین منفی 20 تا 50 درجه کار می کنه. نمیدونم دقیقا تو ایران هست یا نه، این یک لینک از شرکتشه البته شرکت های دیگه هم هستند. من خودم استفاده نکردم ولی مطمعنا عملکرد دمای بهتری نسبت به LCD دارد.
        http://www2.electronicproducts.com/C...2004-html.aspx
        بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
        همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X