اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چک کردن آی سی 555

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چک کردن آی سی 555

سلام
    من یه پالس کلاک ساختم با 555 و تو پروتئوس کار می کنه ولی در حالت عملی کار نمی کنه :angry:
    به نظرتون چه شکلی می تونم چکش کنم؟ تو خونه اسیلوسکوپم ندارم :sad: چون 100 هرتزه با ولت متر نمی شه چک کرد
    از کجا بفهمم آی سی سالمه؟
    می شه زود بهم جواب بدین؟ ارائه پروژه نزدیکه
    قدر وقت ار نشناسد دل و کاری نکند / بس خجالت که از این حاصل اوقات بریم

پاسخ : چک کردن آی سی 555

یه ال ای دی روی پایه آی سی قرار بدین ببینید خاموش و روشن می شود یا خیر با تغییر مقدار مقاومت و خازن نور ال ای دی رو کاری کنید که به صورت چشمک زنان در بیاید

در صورتی که با avr کار کردین یه فرکانس متر دیجیتال درست کنید و مدارتون رو چک

یا یک مدار شمارنده درست کنید که تا عدد 100 رو بشماره به این صورت که در ثانیه اول باید مدار با کلاک 555 باید تا 100 رو بشماره
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      یه ال ای دی روی پایه آی سی قرار بدین ببینید خاموش و روشن می شود یا خیر با تغییر مقدار مقاومت و خازن نور ال ای دی رو کاری کنید که به صورت چشمک زنان در بیاید

یا یک مدار شمارنده درست کنید که تا عدد 100 رو بشماره به این صورت که در ثانیه اول باید مدار با کلاک 555 باید تا 100 رو بشماره
      led چشمک نمی زنه. با ولت متر هم که اندازه می گیرم حدود 2 ولت ثابت رو نشون می ده. فکر نمی کنم اشتباه بسته باشم. اشکالی تو تئوریش نمی بینین؟ به نظرتون چرا ممکنه به جای پالس، DC بده؟!!! اگر آی سی سوخته باشه این طوری می شه؟ این شکل مدار تئوریشه:

قدر وقت ار نشناسد دل و کاری نکند / بس خجالت که از این حاصل اوقات بریم

دیدگاه

آهان، خروجی دامنه مداتون رو که نگاه کنید متوجه می شید که دامنه مقدار 12 ولت داره بدین معنی هست که آی سی رو مسلما در بازه 13-15 ولت بایاس کردین(ای سی بهتر است از نوع cmos باشه که با این ولتاژ نسوزد چون اکثریت 555 در ولتاژ 5 ولت راه اندازی می شن و برای ولتاژ های بالاتر از 7555 استفاده می شود البته ماکزیمم ولتاژ کاری 555 16 ولت هست)حالا هم که شما دارید 2 ولت می گیرید این بدین معنا است که مقدار میانگین شکل موج خروجیتون 2 ولت هست نه دامنه شکل موج 2 ولت هست اگر با ولت متر ac اندازه گیری کنید مسلما مقدار موثر رو به دست می یارید که با ضرب اون در عدد 1.141 می تونید دامنه موجتون رو به دست بیارید
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

الان که دیتا شیت قطعه رو مرور کردم دقیقا صحت رو مشاهده کردم

مدار با ولتاژ 15 ولت و جریان سینک 200 میلی آمپر دامنه خروجی مدار 12.5 ولت هست و با ولتاژ 5 ولت 2.7-3.3 ولت هست که گویا مدارتون به درستی کار می کند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...