اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل مهم در مورد atmega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل مهم در مورد atmega8

سلام
    من تو زمینه avr تازه کارم اما تا حدودی در باره برنامه نویسیش کار کردم. هنگام بستن عملی مدار با Atmega8 متوجه شدم که میکرو خود به خود و حدودا هر 2 ثانیه یکبار ریست میشه و برمیگرده به اول برنامه در حالیکه عملا من در برنامه از لوپ یا دستورات بازگشتی استفاده نکردم.(برنامه من یه برنامه ساده اس که یک پایه رو ست کرده 2 ثانیه صبر میکنه بعد اونو ریست کرده و تموم میشه منتهی در عمل اون پایه متناوبا ست و ریست میشه )
    پایه ریست رو هم چک کردم مشکل از اون نیست.
    لطفا راهنماییم کنین

پاسخ : یه مشکل مهم در مورد atmega8

شماتیکی؟ سورس کدی؟ همینجور الکی الکی؟ نمیشه که!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیروس
      سلام
      من تو زمینه avr تازه کارم اما تا حدودی در باره برنامه نویسیش کار کردم. هنگام بستن عملی مدار با Atmega8 متوجه شدم که میکرو خود به خود و حدودا هر 2 ثانیه یکبار ریست میشه و برمیگرده به اول برنامه در حالیکه عملا من در برنامه از لوپ یا دستورات بازگشتی استفاده نکردم.(برنامه من یه برنامه ساده اس که یک پایه رو ست کرده 2 ثانیه صبر میکنه بعد اونو ریست کرده و تموم میشه منتهی در عمل اون پایه متناوبا ست و ریست میشه )
      پایه ریست رو هم چک کردم مشکل از اون نیست.
      لطفا راهنماییم کنین
      سلام
      دوست عزیز شما باید فیوز بیت watchDog را غیر فعال کنید.در ضمن فیوز بیت کریستال رو هم تنظیم کنید چون پیش فرضش رو 1 مگاهرتز اینترنال است.
      ایده آل باید روی 8 مگاهرتز اینترنال تنظیم کنید.
      موفق باشید

دیدگاه

سلام
        مشکل شما فقط میتونه از فعال بودن watchdog time باشه.
        موفق باشی

دیدگاه

از همه ی عزیزانی که منو راهنمایی کردند تشکر میکنم.
          بلی مشکل من فعال بودن فیوز بیت watchDog بود که با غیر فعال کردن اون مشکل رفع شد :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X