اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ های ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لامپ های ال ای دی

سلام دوستان
    می خواستم بدونم کسی راجع به لامپ های led اطلاعاتی داره ؟ قیمتش ؟ تولید تو ایران و ...
    آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

پاسخ : لامپ های ال ای دی

لامپهای ال ای دی توی ایران هم به زودی تولید میشن و قیمتهای اونا هم حدود 1.4 برابر لامپهای هم رده خودشه.
    یعنی اگه مثلا کم مصرف 60 وات 10000 تومن باشه ، ال ای دی 60 وات که نور و عمرش خیلی بیشتره 14000 تومنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
      لامپهای ال ای دی توی ایران هم به زودی تولید میشن و قیمتهای اونا هم حدود 1.4 برابر لامپهای هم رده خودشه.
      یعنی اگه مثلا کم مصرف 60 وات 10000 تومن باشه ، ال ای دی 60 وات که نور و عمرش خیلی بیشتره 14000 تومنه.
      یکی دو ماه پیش از طرف تلویزیون رفته بودن توی کارخونه اش مصاحبه و اینا....
      ظاهرا کارخونه در حال تولید بود ....
      ولی عجیبه که هنوز توی بازار دیده نمیشه !
      آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

یکی دو ماه پیش از طرف تلویزیون رفته بودن توی کارخونه اش مصاحبه و اینا....
        ظاهرا کارخونه در حال تولید بود ....
        ولی عجیبه که هنوز توی بازار دیده نمیشه !
        من چند وقت پیش رفتم لامپ کم مصرف بخرم لامپ ال ای دی چند مدل بود اما خوب قیمتش بالا بود ایرانی هم فقط مدل های ال ای دی هالوژنی داشت میداد4500مدل اسرام هم بود توش 3تا پاور ال ای دی یک وات بود قیمتش هم 18000به نظر من هنوز صرفه نداره اما اومدل هالوژنی را میشه با هالوژن سوخته با قیمت خیلی کم درست کرد تو الکتور نمونش هست
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

ممنون که زود جواب میدید !
          یعنی میگید به طور رسمی تو ایران جا نیافتاده و ... !اگه بخوام یه نمونه به عنوان پروژه درست کنم باید از کجا شروع کنم ؟ :read:

دیدگاه

یعنی کسی اطلاعاتی نداره ؟

دیدگاه

توی ایران جا افتاده ولی نمونه های خارجیش جا افتاده.
              توی ایران هنوز به طور رسمی به تولید نرسیده(خط تولیدش راه نیفتاده).

به عنوان پروژه اگه انجام بدی کار خوبی میکنی ولی فکر کنم قبلا ثبت اختراع شده.

دیدگاه

ممنون از راهنمایتون !
                مدار درایور خاصی دارن ؟ از دوستان کسی هست قبلا انجام داده باشه ؟
                :applause:

دیدگاه

دوستان من نیاز فوری دارم
                  میشه راهنمایی کنید ؟ :agree:

دیدگاه

کسی نیست تو این ضمینه کار کرده باشه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X