اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت dvr برای کامپیوتر - سیستم اعلام حریق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کارت dvr برای کامپیوتر - سیستم اعلام حریق

سلام خوبید بچه ها
    من یه دانش جوی بد بخت الکترونیک دانشگاه ازاد هستم :cry2:
    که به گفته استاد مربوطه از همه ی هم رشته ای هام فقط دو نفر من و یکی از دوستام خیلی زیاد تر می دونیم
    این جمله جمله ای بود واسه ی ربودن مخ من استاد هندونه داد بغلم گفت بلدی باید بتونی
    خلا صه پروژه به من کارت dvr داد گفت بساز :eek: مگه من امریکا هستم :cry2:
    فک کنم انحصارن دست امریکااست چون سی پیو داره نمیدون در کل فک کنم باید کل اردبیلو بسیج کنم
    نظرتون چیه میشه ساخت اولین باره که این پروژه به گوشم خورده اصلا نمی دونم چیه فقط می دونم با کام پیوتر باید بتونی دو تا اطلا عات دوربین معمولی رو دریافت کنی و نشون بدی حالا با یو اس بی یا هر چی
    من خودم تو رویا هام گفتم شاید بشه مخ استادو دیلیت کرد و یه سیستم مرکزی اعلام حریق ساخت فک کنم خیلی اسون تر از اون بالشه هر نظری دارین دریغ نکنین
    در مورد کارت dvr و سنسور ها یا دتکتور های گاز دود گرما :cry2:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

پاسخ : کارت dvr برای کامپیوتر - سیستم اعلام حریق

اون قدیما یکی از برو بچه های دانشگاه ما برای پروژش یه کارت isa ساخته بود که اطلاعات رو از یه دوربین معمولی دریافت میکرد و فریم به فریم رو کامپیوتر نشون میداد تا جایی که یادمه از یه آی سی دکودر رنگ برای جدا کردن رنگها و بدست آوردن پالسهای همزمانی استفاده میکرد و مبدل Ato D اون tda8703 بود چیز دیگه ای ازش یادم نیست
    البته ساخت یه سیستم اعلام حریق خیلی راحتتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...