TDA7313 or PT2313
۳ تا ورودی استریو
۲ تا خروجی استریو یا ۴ کانال
زیر و بم کردن صدا "اکولایزر"
دوستان کسی تا حالا با این آی سی ها کار کرده هر دو مشابه هستند این آی سی ها در واقع برای کنترل دیجیتالی ولوم ، زیر و بم ، بالانس بلندگوها و غیره از طریق میکرو کنترلر هستند که از طریق باس I2C با میکرو ارتباط برقرار میکنند از دیتا شیتش هم چیزی دستگیرم نشد چند پروزه به زبان C برای avr پیدا کردم ولی چون زبان c بلد نیستم نتونستم راه اندازیش کنم از اطلاعاتی که از دیتا شیتش حالی شدم برنامه زیر رو به زبان بیسیک نوشتم ولی جواب نگرفتم لطفا اگه کسی اطلاعاتی راجع به طریقه راه اندازی این آی سی ها داره مطرح کنه .
۳ تا ورودی استریو
۲ تا خروجی استریو یا ۴ کانال
زیر و بم کردن صدا "اکولایزر"
دوستان کسی تا حالا با این آی سی ها کار کرده هر دو مشابه هستند این آی سی ها در واقع برای کنترل دیجیتالی ولوم ، زیر و بم ، بالانس بلندگوها و غیره از طریق میکرو کنترلر هستند که از طریق باس I2C با میکرو ارتباط برقرار میکنند از دیتا شیتش هم چیزی دستگیرم نشد چند پروزه به زبان C برای avr پیدا کردم ولی چون زبان c بلد نیستم نتونستم راه اندازیش کنم از اطلاعاتی که از دیتا شیتش حالی شدم برنامه زیر رو به زبان بیسیک نوشتم ولی جواب نگرفتم لطفا اگه کسی اطلاعاتی راجع به طریقه راه اندازی این آی سی ها داره مطرح کنه .
کد:
$regfile = "Attiny26.dat" $crystal = 4000000 Config Porta.0 = Input Config Porta.1 = Input Config Porta.2 = Input Config I2cdelay = 4 Config Sda = Porta.6 Config Scl = Porta.7 Dim Volume As Byte Dim Lf_speaker As Byte Dim Rf_speaker As Byte Dim Lr_speaker As Byte Dim Rr_speaker As Byte Dim Bass_reduse As Byte Dim Bass_incr As Byte Dim Treble_reduse As Byte Dim Treble_incr As Byte Dim Input_select As Byte Volume = 35 Lf_speaker = 143 Rf_speaker = 175 Lr_speaker = 207 Rr_speaker = 239 Bass_reduse = 99 Bass_incr = 107 Treble_reduse = 115 Treble_incr = 123 Input_select = 79 I2csend &H0 , Volume I2csend &H80 , Lf_speaker I2csend &HA0 , Rf_speaker I2csend &HC0 , Lr_speaker I2csend &HE0 , Rr_speaker 'I2csend &H111 , Bass_reduse I2csend &H60 , Bass_incr 'I2csend &H0 , Treble_reduse I2csend &H70 , Treble_incr I2csend &H40 , Input_select Do If Pina.1 = 1 Then Incr Volume Waitms 500 If Volume > 63 Then Volume = 63 End If If Pina.2 = 1 Then Decr Volume Waitms 500 If Volume < 0 Then Volume = 0 End If I2csend &H0 , Volume Loop
دیدگاه