اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری لیتیوم یونی با شارژر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژ باتری لیتیوم یونی با شارژر موبایل

سلام
    من میخوام یه باتری 2000mhr 3.7 lithiium ion رو با استفاده از خروجی موبایل که به سر باتری موبایل وصل میشه(ورودی باتری موبایل که پشت موبایله) شارژ کنم آیا امکان داره شارژ بشه؟(با آداپتور موبایل نه)
    { خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : شارژ باتری لیتیوم یونی با شارژر موبایل

منظورت اینه که باتری مال خود موبایل نیست و شما می خوای با سیم وصلش کنی به کانکنور های پشت گوشی که شارژش کنی؟ درسته؟
    تا اونجایی که من میدونم برای شارژ باتری های موبایل حدود نیم ولت بیشتر از ولتاژی که روی باتری نوشته میشه (ولتاژ نامی باتری) بهش بدی تا شارژ بشه.
    باتریت 3 تا پلیت داره؟ یعنی سه تا قسمت برای وصل شدن داره یا 4 تا؟
    موبایلت چی؟
    کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

سلام
      باتری که گفتم 2000 Mhs موبایلم موتورولا k1
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

باید بگم متاسفانه اطلاعات من در سطح پایینیه :cry2:
        ولی اینو میدونم که یکی از پایه هایی که توی موبایل به باتری وصل میشه (پایه BSI) برای شناسایی نوع باتری و میزان شارژش هست و موبایل هر باتری ای رو قبول نمیکنه.ضمنا اگرم شورو به شارژ کرد شاید نتونه میزان شارژ شدنشو تشخیص بده.
        چرا با منبع تغذیه انجام نمیدی؟
        باتریت چیه؟ دو پایس؟ باتریه موبایل نیس؟
        میشه لطفا یکم بیشتر در مورد کاری که میخوای انجام بدی برام توضیح بدی؟
        ضمنا 2000mhs روش نوشته شده؟ نمیدونم منظورش چیه :question: میشه بگی؟
        کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

برای شارژ باتری 3.7 باید حدوداً 4.8 یا همین حدودا بهش ولتاژ بدی. آخه باید ولتاژ بیشتر باشه تا شارژ بشه دیگه!
          این موضوع قبلاً بحث شده، یه کم بگردی تو همین سایت پیداش می کنی.
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X