اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در طراحی مدار تشخیص زنگ تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در طراحی مدار تشخیص زنگ تلفن

نوشته اصلی توسط mohsen++
    اگه می خواین مستقیم به خط تلفن وصل کنین از چوک خود تلفن استفاده کنین بهتره ( از اونایی که تو تلفنهای قدیمی الکترومکانیکی استفاده میشد ) فکر کنم هنوز بتونین تو لاله زار پاساژ ابولفضل یا هر جایی که قطعات یدکی تلفن رو میفروشن پیداکنین بگین "بوبین تلفن با هسته" میخوام
    چیو مستقیم وصل کنم به تلفن؟8870 رو؟
    منظورتونو نفهمیدم
    میشه لطفا توضی بدین؟
    کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavash01
      چیو مستقیم وصل کنم به تلفن؟8870 رو؟
      منظورتونو نفهمیدم
      میشه لطفا توضی بدین؟
      منظورم خود چوک بود
      در مدار پیشنهادی دوستان با بسته شدن رله چریان لوپ از جوک عبور میکنه و اگه چوک کوچیک باشه جریان عبوری باعث به اشباع رفتن هسته ترانس میشه ترانسهای تلفن که تعمیر کارا اونو بعنوان بوبین تلفن می شناسن این ترانس تو هسته اش شکاف هوایی داره که باعث میشه هسته به اشباع نره و راندمان ترانس حفظ بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
        مطمئن هستید که از خازن الکترولیت استفاده کردید؟(ظرفیتش اگه زیاد باشه مشکل ایجاد میآ‌کنه)
        اپتوکوپلرتون سالمه؟

من همین مدار رو بستم الان هم خوب کار میآ‌کنه
        سلام
        میشه مدار رو بزارید :nice:
        ممنونم

دیدگاه

گ وارد مدار شود از خازن عبور کرده و پس از عبور از پل دیودی یکسو شده و بوسیله خازن و مقاومت تبدیل به یک ولتاژ DC با ریپل کم می شود.زمانی که این ولتاز به

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیودی بعد از خازن و همچنین یک خازن و مقاومت می توان سیگنال AC زنگ را تبدیل به یک ولتاژ DC کرد.این ولتاژ DC متصل به یک OPTO_CO شده و

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X