اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آز مدار منطقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آز مدار منطقی

با سلام خدمت دوستان برقی خوبم!

آقا کمک می خوام فقط وقت فکر کردن روشو ندارم!

مداری طراحی کنید با IC7447 , 7segment که در نمایش اعداد روی led عدد 6 کلاه دار بیاد !

توجه: و بقیه اعداد درست نشان داده بشن یعنی تغییر نباید طوری باشه که در نمایش دادن سایر اعداد مشکلی ایجاد کنه

پاسخ : آز مدار منطقی

دوست عزیز
    تا جایی که من اطلاع دارم و کارم کردم. نمیتونی تغییری در این کار انجام بدی چون ای سی اعداد را بصورت BCDمیگیرد و با کد قابل نمایش برای 7segتبدیل می کند.
    مگر اینکه مداری طراحی کنی که مستقیم به خود 7seg وصل کنی.شما برای چه کاری می خواهید .
    توضیح دهید شاید بشه راهکاری داد
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

با سلام
      ای گل گفتی.منم تا 2شنبه همین سوال رو باید جواب بدم البته من قسمت اول در خواستت رو دارم.یه مدار خیلی ساده س.ولی در عین سادگی اگه حواستو ندی با وصل منبع 7segmentت می سوزه.
      برا data sheetخود 7segment اگه تایپ کنی:7seg display filetype:pdf یه pdf برات میاد که یه کاتالوگ 7447 توشه.اگه همین اسم رو جستجوی تصاویر بزنی کاتالوگ خود 7سگمنت برات میاد.
      اگه سوال داشتی بگو تا کامل تر برات بگم.
      خواهشاً اگه تا قبل از 2 شنبه روش کلاه دار کردن 6 رو فهمیدی میل بزن.robo87gh[at]yahoo.com

دیدگاه

با اجازتون برا آز مدار منطقی میخوام این استاد هم حرف علکی نمیزنه چون کارش درسته

شایدم حرف شما درست باشه باید تغییری تو وصل کردن به خود 7segment باید داد ولی خوب یه راه رو امتحان کردم اونم nand کردن a بود که درست در نیومد! :sad:

دیدگاه

من این آزمایش انجام دادم.اگه مقاومت بین پایه های ای سی نذاری مدارت آسیب میبینه.
          آخر کلاس استاد از ما خواست که مدار رو طوری طراحی کنیم که تمام اعداد +6 صحیح نمایش داده شن. :cry:
          nandکردن رو چرا انتخاب کردین؟
          خواهشا اگه جواب گرفتین خبر بدین.
          پیشاپیش تشکر :job:

دیدگاه

سلام به همه دوستان
            این هم مدار برای کار شما.
            تو لینک زیر گذاشتم.
            http://www.4shared.com/file/AjOjsTIo/Test_7Seg.html
            راستی کافی شما تو پایه مشترک 7segیک مقاومت 47اهم 3 وات قرار دهید.
            هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

دستت درد نکنه :applause: :nice: برم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه :rolleyes:

ولی با چه نرم افزاری کشیدیش؟

بعد اون گیت ها رو تو واقعیت باید چطوری پیاده سازی کرد با چه آی سی ؟ مرسییییییییی

دیدگاه

:wow: :wow:: : :nerd:

آقا مهندس دستت درد نکه

جواب داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hajhossien2005
                  دستت درد نکنه :applause: :nice: برم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه :rolleyes:

ولی با چه نرم افزاری کشیدیش؟

بعد اون گیت ها رو تو واقعیت باید چطوری پیاده سازی کرد با چه آی سی ؟ مرسییییییییی
                  دوست عزیز
                  اسم نرم افزار Proteus هست.سعی کن یاد بگیری برای شبه سازی مدارات دیجیتال و میکروکنترلی خیلی بدرد میخوره.
                  من تو مدار یک تغییر دیگه هم دادم.که عدد9 را هم کامل نشون بده.بعد بهش یک شمارنده وصل کردم که میتونی اون را تست کنی.
                  http://www.4shared.com/file/23Hpa4Z5/Test_7Seg_2.html

دیدگاه

خیلی ممنون از لطف تون.فقط دلیل گذاشتن ای سی 7493چی هست؟ :nerd:اگه نذاریم چی می شه؟ حالا که گذاشتیم ورودیها رو از کجا بدیم؟
                    آقا شرمنده یه درخواست جدید:
                    دو تا مدار می خواستم.یکی یه دیکودر 2 به 4 با nand ویکی انکودر 4 به 2 با nand.
                    اینا رو نمی دونم چون استاد ما درس نمی ده.هر چی از اول ترم ما کار کردیم خودمون مدارا رو پیدا کردیم و بستیم بعد استاد درس جلسه بعد رو گفته. :cry:کسی دلش برا ما نمی سوزه؟؟؟؟!!! : :cry:
                    خلاصه کلوم: ممنون ایشالا اگه تونستیم جبران کنیم. ضط ظیاد :job:

دیدگاه

سلام

با پروتئوس بلدم ولی بازش نکرد ورژن ماله من 7 است

خوشبختانه اینقدری سرمون میشه که کارمون رو ره بندازیم.

ولی آقای robo87 اگه یه دستور کار بخری کارت راه میفته!!

میگم شما دانشجوی دانشگاه دزفول نیست؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آز مدار منطقی

نوشته اصلی توسط robo87gh
                        خیلی ممنون از لطف تون.فقط دلیل گذاشتن ای سی 7493چی هست؟ :nerd:اگه نذاریم چی می شه؟ حالا که گذاشتیم ورودیها رو از کجا بدیم؟
                        آقا شرمنده یه درخواست جدید:
                        دو تا مدار می خواستم.یکی یه دیکودر 2 به 4 با nand ویکی انکودر 4 به 2 با nand.
                        اینا رو نمی دونم چون استاد ما درس نمی ده.هر چی از اول ترم ما کار کردیم خودمون مدارا رو پیدا کردیم و بستیم بعد استاد درس جلسه بعد رو گفته. :cry:کسی دلش برا ما نمی سوزه؟؟؟؟!!! : :cry:
                        خلاصه کلوم: ممنون ایشالا اگه تونستیم جبران کنیم. ضط ظیاد :job:
                        دوست عزیز
                        ای سی 7493 یک شمارنده هست که میتونی هر طوری که خواستی برای شمارش راه اندازی کنی.راجب سوالات جدید قول نمیدم چون میان ترم هام شروع شده.اگه وقت شد چشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hajhossien2005
                          سلام

با پروتئوس بلدم ولی بازش نکرد ورژن ماله من 7 است

خوشبختانه اینقدری سرمون میشه که کارمون رو ره بندازیم.

ولی آقای robo87 اگه یه دستور کار بخری کارت راه میفته!!

میگم شما دانشجوی دانشگاه دزفول نیست؟
                          دوست عزیز
                          قسط توهین نداشتم.من از اخرین ورژنش 7.6 استفاده می کنم.

دیدگاه

با سلام به دوستان با وفا.چطور مگه جناب؟یعنی استاد شما هم همینو گفته؟
                            به هر حال ممنون من امروز کلاس دارم.چیز زیادی نتونستم پیدا کنم.دعا کنید اذیت نکنه :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X