اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

nahveye kar ba 7segmente 6tai

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

nahveye kar ba 7segmente 6tai

salam. kasi inja midone ke chetori mishe 6 ta adado be vasileye geitaye manteghi mesle 7447 roye 7segmente 6tai neshon dad. payehaye 1 2 3 4 ro bayad be kodom gaite manteghi vasl kard?

پاسخ : nahveye kar ba 7segmente 6tai

دوست عریز
    شما باید از ای سی شمارنده7493 استفاده کنید.
    میتونی تا هر شماره که بخواهی برات شمارش کنه هم بصورت باینری و هم بصورت bcdبعد کافی هست که خروجی را وصل کنی به ای سی 7447 و خروجی ای سی 7447 به 7seg
    موفق باشید
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

دوست عزیز آیسی 7493 4 تا خروجی دار ه و کمکی به من نمیکنه. در واقع من میخوام 7seg-mpx6-cc رو روشن کنم که نیاز به 6 تا خروجی داره. ولی نمی دونم چطوری باید این کارو بکنم؟

دیدگاه

دوست عزیز
        شما می خواهی 6 تا عدد را روی 6تا سون سگمنت نشون بدی یا یک سون سگمنت 6تایی؟؟؟؟
        اگه میشه بیشتر توضیح دهید.
        موفق باشید
        هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

من میخوام 6 تا عدد 4بیتی رو همه رو با هم روی سون سگمنت 6تایی نشون بدم

دیدگاه

دوست عزیز
            فکر نکنم بشه اگه بشه هم خیلی سخت میشه.شما اگه امکان داره از 6 تا سون سگمنت تکی استفاده کنی.

دیدگاه

من اینو برای این میخوام که بتونم همه ی اعداد ساعت دیجیتالی که طراحی کردم روی یه سون سگمنت نشون بدم. ولی باز هم اگه به یه راه حلی رسیدید منم در جریان بذارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X