اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل راهبند بوسیله کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل راهبند بوسیله کامپیوتر

سلام
    من یه راهبند دارم که دو تا سیم داره که وقتی به هم متصل بشن(حتی یک لحظه کوتاه) راهبند میره بالا
    حالا من میخام با استفاده از پورت سریال یا پارالل یا هر پورت دیگه ای این راهبندو کنترل کنم. یعنی مثلا وقتی یه سیگنال از پورت پارالل میفرستم، میخام دو تا سیم راهبند یک لحظه به هم وصل بشن و سریع دوباره قطع بشه
    چیکار باید بکنم؟ چه مداری بین کامپیوتر و راهبند باید باشه؟
    مرسی

پاسخ : کنترل راهبند بوسیله کامپیوتر

خوب یه مدار رله ای کفایت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
      شما از کجا میدونی که خودش خبر داره
      :mrgreen:
      بزار مردم کارشون رو بکنن

:icon_razz:
      راست میگه من کلیاتشو میدونم حتی یه مدارم دارم که با رله یه لامپ 220 ولتو روشن میکنه
      اینم لینکش http://www.4shared.com/photo/iGEMTdM0/Relay.html
      فقط نمیدونم از چه ترانزیستور و رله و دیودی باید استفاده کنم. راستی ولتاژی که لازم تا راهبند کار کنه 4-5 ولت و حتی سیگنالی که از کامپیوترم میاد میتونه راش بندازه ولی میترسم جریان بکشه و پورت کامپیوترم بسوزه.

راستی یه مشکل دیگه ام دارم. من با پورت سریال و پارالل کار کردم ولی کامپیوتر من سریال و پارالل نداره و مجبورم با usb کار کنم ولی نمیدونم با usb چه جوری باید سیگنال بفرستم

دیدگاه

دیروز من کلی چیز فرستادم مثل اینکه شده مثل پست پیشتاز! هیچیش نرسید!

شما اگه بخوای با پورت پارالل کار کنی از هر پین پورت بیش از 2 میلی آمپر نمیتونی بکشی. بهتره یک بافر از نوع HC سر راهش بذاری. مثلا 74HC244. برای دسترسی مستقیم به پورت هم از DLportIO میتونی استفاده کنی.

اگه بخوای با پورت سریال کار کنی میتونی به دو روش اینکارو کنی. یکی با استفاده از یک مدار میکروکنترلری دوم با یک مدار آشکار ساز و استفاده از یک پین مثل RTS.
        یا با استفاده از یک مبدل USB به سریال مشکلتو بندازی روی دوش USB. ولی بهتره همین کارو با یک میکرو بکنی تا اگه خواستی بعدا کنترلی چیزی اضافه کنی مشکلی ایجاد نشه.
        ---
        ولی نمیدونم با usb چه جوری باید سیگنال بفرستم
        اگر از یک مبدل usb به سریال مثل ft232 استفاده کنی (حاضرشو بخری یا خودت بسازی) در هر صورت شما با پورت سریال کار میکنی - اتصال usb مشکل کامپیوترته. برنامه نوشتنش هم خیلی راحته.

دیدگاه

آقاجون خواهشا به هم گیر ندین. اینجا محلی برای دعوا و اینجور چیزا نیست. من هم چیزی بلد نیستم. فقط پیش خودم میگم شاید ایده ای چیزی بتونم وسط بیارم که کاری با مشکل کمتری راه بیفته. اگه دوستان هم خودشون میدونن؛ که طوری نمیشه. شما توی خیابون راه میری یکی برای خودش حرف میزنه یخه شو میچسبی؟ من یه چیزی گفتم شاید دوستمون بدردش بخوره اما در هر صورت انتخاب کننده من نیستم. الحمدلله سواتم هم از همه آقایون کمتره.
          ضمنا خیلی وقتها این مشکل پیش میاد که راه حل جلوی چشمامونه و باز هم نمیبینیمش. این به این معنی نیست که زبونم لال کور هستیم بلکه شاید بعضی چیزا خیلی بنظرمون جالب نیاد یا همه جوانب رو نبینیم. تا حالا بهش برنخوردین وقتی با کسی صحبت میکنیم بگیم: اهه اینکه واضحه. یا چرا به فکر خودم نرسید؟

دیدگاه

مرسی reza_agha از راهنماییت، فقط نگفتی حتما باید از مدار رله استفاده کنم یا نه؟ اگه آره از چه رله و ترانزیستوری باید استفاده کنم؟
            راستی یکی از دوستام مشکل usb رو برام حل کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X