اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخص سلامت باطری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخص سلامت باطری

سلام دوستان

من میخوام بدونم جطوری میتونم تشخیص بدم که یک باطری سالم است یا نه البته باطری مثل باطری ماشین جون اگه 5 تا باطری رو با هم داشته باشم اگه یک دونه باطری مشگل داشته باشه بقیه باطری ها هم خراب مبیشه حالا از جه طریقی میشه این رو حل کرد
    http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

پاسخ : تشخص سلامت باطری

سلام
    یا سوال شما خیلی سادست یا پیچیده ؟
    من ساده رو جواب می دم کافیه یه ال ای دی یا لامپی ورداری به دو سر باتری وصل کنی !! همین !!!
    ولی اگه منظورت اینه که باتری هات قابل شارژ هستن و بصورت سری بسته شدن و از قضای روزگار خالی هم شدن دیگه وا ویلا میشه !!!
    موفق باشی
    Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

یه راهش اینه که ولتاژ باتری هارو اندازه بگیری، از یه حدی نباید کمتر باشه.

دیدگاه

از باتری فروشی ها سوال کن از چند ولت نباید کمتر باشه؟ آخه اونها یک تستر دارن که حتما دیدین.بعد با ولت متر اندازه بگیرید.در ضمن باتری از 3 ولت بیشتر باشه و مستقیم بهش LED وصل کنی که می سوزه!!!!
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
          از باتری فروشی ها سوال کن از چند ولت نباید کمتر باشه؟ آخه اونها یک تستر دارن که حتما دیدین.بعد با ولت متر اندازه بگیرید.در ضمن باتری از 3 ولت بیشتر باشه و مستقیم بهش LED وصل کنی که می سوزه!!!!
          خوب عزیز منم نخواستم زیاد توضیح بدم و به شعور دوستمون توهین کنم دیگه اینو همه می دونن که برای استفاده از LED باید یه مقاومت سریش کنی
          موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین جباری
            خوب عزیز منم نخواستم زیاد توضیح بدم و به شعور دوستمون توهین کنم دیگه اینو همه می دونن که برای استفاده از LED باید یه مقاومت سریش کنی
            موفق باشی
            آقای جباری این چه طرز برداشته؟!! من جواب دادم و به شعور کسی توهین نکردم. :surprised:احتمال دادم که با این سوالش شاید رشته برق نباشه و یا هر دلیل دیگه ای.توهین چیه؟میبینی که هم سوالش ابتدایی هست هم انجمن دیجیتال رو انتخاب کرده.احتمال درست بودن حرف من بالاتر نیست؟
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
              آقای جباری این چه طرز برداشته؟!! من جواب دادم و به شعور کسی توهین نکردم. :surprised:احتمال دادم که با این سوالش شاید رشته برق نباشه و یا هر دلیل دیگه ای.توهین چیه؟میبینی که هم سوالش ابتدایی هست هم انجمن دیجیتال رو انتخاب کرده.احتمال درست بودن حرف من بالاتر نیست؟
              دوست عزیز من منظوری نداشتم اگه با حرفم حس بدی بهتون القا شد معذرت می خوام و حق با شماست احتمال آماتور بودن دوستمون زیاده!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naeimwtg
                سلام دوستان

من میخوام بدونم جطوری میتونم تشخیص بدم که یک باطری سالم است یا نه البته باطری مثل باطری ماشین جون اگه 5 تا باطری رو با هم داشته باشم اگه یک دونه باطری مشگل داشته باشه بقیه باطری ها هم خراب مبیشه حالا از جه طریقی میشه این رو حل کرد
                با اندازه گیری ولتاژ دو سر ترمینال باتری میتونین پی به وضعیت باتری ببرین البته کاملا دقیق نیست ممکنه یه باتری ولتاژ دو سرش نشون بده که شارژ کامله ولی بدلیل فرسودگی صفحاتش نتونه جریان کافی رو بده و یا ظرفیتش کم شده باشه
                در مورد باتری اسیدی ماشین اندازه گیری غلظت اسید باتری با استفاده از اندازه گیری چگالی اون هم میتونه یه کمک برای تست باتری باشه
                اما بهترین حالت تست باتری با استفاده از بار هست به این صورت که باتری شارژ شده رو به مصرف کننده یا مقاومت بار ( دامی لود ) متصل می کنین و با اندازه گیری ولتاژ اون و جریان مصرفی ظرفیت باتری رو بدست میارین و با ظرفیت اسمی باتری مقایسه می کنین

یه کار سر انگشتی دیگه هم میشه کرد معمولا با خراب شدن باتری ولتاژ اون با گرفتن جریان زیاد افت میکنه مقایسه ولتاژ باتری ها با هم میتونه باتری خراب رو مشخص کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین جباری
                  دوست عزیز من منظوری نداشتم اگه با حرفم حس بدی بهتون القا شد معذرت می خوام و حق با شماست احتمال آماتور بودن دوستمون زیاده!!
                  خواهش میکنم آقای جباری :agree:
                  جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X