من میخوام یه موج ورودی بین 50هرتز و 300 هرتز رو به یه موج با همون فرکانس ولی با ضریب اتصال متغیر تبدیل کنم . تغییر موج ممکنه هر فرکانسی بین 50-300 هرتز باشه و بستگی ای به زمان یا ... نداره
اول رفتم سراغ 555 که اون فرکانسش با ضریب اتصال تغییر میکرد
. بعد رفتم سراغ sg3525 که اونم خودش موج تولید میکرد و فرکانسشم 100هرتز به بالا بود که من 50 هرتز میخواستم :cry:. سراغ میکروها هم رفتم : :read:. البته زیاد وارد بحثش نشدم اما در همون حدی که من فهمیدم نمیشه موج ورودی رو با همون فرکانس تو خروجی بده و خود ای سی خودش یه موج pwm خاص میده با دیوتی سایکل متفاوت ( میکروهای avr,pic,8051 رو دیدم)
دوستان کسی هست کمک کنه؟ امیدوارم توضیحاتم کامل باشه . در ضمن . من مطمئنم میشه با avr این مدار رو طراحی کرد اما چجوریش رو نمیدونم . یکم به کمک احتیاج دارم تو برنامه نویسیش
خودم رشتم الکترونیکه و کاردانی دارم میخونم . اما خیلی مدارات ساختم . با یکم راهنمایی راه میوفتم :applause:
اول رفتم سراغ 555 که اون فرکانسش با ضریب اتصال تغییر میکرد

دوستان کسی هست کمک کنه؟ امیدوارم توضیحاتم کامل باشه . در ضمن . من مطمئنم میشه با avr این مدار رو طراحی کرد اما چجوریش رو نمیدونم . یکم به کمک احتیاج دارم تو برنامه نویسیش
خودم رشتم الکترونیکه و کاردانی دارم میخونم . اما خیلی مدارات ساختم . با یکم راهنمایی راه میوفتم :applause:
دیدگاه