اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال: درباره 74hc595

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال: درباره 74hc595

دوستان درباره 74hc595 می خوام بدونم ایا خروجی هاش قدرت راه اندازی یه سون سگمنت معمولی رو داره منظورم اینه که جریان کم نمیاره یا اینکه داغ نمیکنه ؟
    کسی تا حالا باهاش سون سگمنت راه اندازی کرده ؟
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

پاسخ : سوال: درباره 74hc595

عزیز با این ایسی میتونی سون سگمنت راه بندازی .....................................

حالا اگر سون سگمنت شما از این معمولی با خیال راحت استفاده کنید ...در ضمن به مقاومت هم برای تغذیه مناسب سون سگمنت احتاج دارید.......... مدار را با همین نام سرچ کنید زیاد هست
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

برای سون سگمنت طراحی شده؟ :eek:
      فکر نکنم
      این آی سی توی هر خروجیش میتونه تا 20 میلی جربان بده
      این به سگمنت شما بستگی داره که چقدر جریان می کشه
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من با دوتا از این ایسی هم رفرش کاتد و هو اند سون سگمت چهار تایی رو انجام دادم خیلی عالیه هیچ مشکلی هم نداره با خیال راحت استفاده کن
        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

دوستان از همتون ممنونم
          ایسی رو با مقاومت 220 اهم برا هر پایه وصلیدم به یه سگمنت کاتد مشترک معمولی خیلی عالی جواب داد بدون اینکه حتی ایسی گرم بشه :wow:
          (قبلا در همین حالت با ولتاژ 5 که وصل کرده بودم حدود 115 میلی امپر میکشید)
          من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
          آلبرت اینشتین
          منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

معلومه دیگه باید داغ کنه.............. اخه ولتاژ سون سگمنت های اینطوری باید 3 وزیر 3 ولت باشه..............نه 5 ولت

در مورد انتخاب مقاومتها باید تقریبا بدونی سون سگمنت چقدر جریان میکشه که از دیتا شیت می تونی استفاده کنی...
            ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X