اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی ضبط صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی ضبط صدا

سلام کسی میتونه یه IC واسه ضبط و پخش صدا بهم معرفی کنه ؟ خیلی فوریه :sad: :sad:
    دنیا هم به آدم های خوش بین احتیاج داره هم به آدم های بدبین...آدم های خوش بین هواپیما می سازند و آدم های بدبین چتر نجات.

پاسخ : آی سی ضبط صدا

ایسی isd 1420 این ایسی تا 20 ثانیه می تونه ضبط کنه ومزایای خوبی هم داره نسبت به قبلی ...
    وجمع وجوره.............ایسیهای دیگری هم هست که زمان بیشتری ظبط می کنند ....
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

isd 4004 هم خوبه از 8 تا 16 دقیقه (انواع مختلفش) میشه صدا روش ضبط و پخش کرد با پروتکل spi کار میکنه (ارتباط 4 سیمه با میکرو) :job:
      من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
      آلبرت اینشتین
      منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

سلام من برای پروژم ایسی 4004 گرفتم16 دقیقه ای
        از اینترنت هم مدارش رو گیر اوردم ولی کار نکرد
        ایسی رو هم 12 هزار تومان خریدم
        نمی دونم دیگه چی کار کنم
        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
          ایسی isd 1420 این ایسی تا 20 ثانیه می تونه ضبط کنه ومزایای خوبی هم داره نسبت به قبلی ...
          وجمع وجوره.............ایسیهای دیگری هم هست که زمان بیشتری ظبط می کنند ....
          دوست عزیز ممنون از جوابت . من به مدت زمان زیاد برای ضبط صدا احتیاج ندارم و فکر میکنم خوب باشه . اطلاعی از قیمت IC داری؟ خودت باهاش کار کردی؟ مداری که مطمئن باشه و جواب بده سراغ داری؟
          دنیا هم به آدم های خوش بین احتیاج داره هم به آدم های بدبین...آدم های خوش بین هواپیما می سازند و آدم های بدبین چتر نجات.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X