اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چه تفاووتی بین 74HC573 و 74HC574 وجود داره ؟؟؟
Collapse
X
-
پاسخ : چه تفاووتی بین 74HC573 و 74HC574 وجود داره ؟؟؟
سلام
ممنون جناب کاخکی عزیز
راستش گفتم کار دارید گفتم ظهر بیام یادآوری کنم که بیکار باشید
یعنی برای تابلو با اسکن سطری از مقاومت هایی که با قرمز مشخص کردی استفاده کنیم و زرد ها رو حذف کنیم و اگه ستونی بود زرد میمونه ولی قرمز ها حذف میشن ؟؟؟ مقدار مقاومت ها چنده ؟؟
الان با این تغییراتی که شما انجام دادید حتما جهت ال ای دی ها باید عوض بشه ؟؟؟؟
اگه من فقط جای سیم هی سطر و ستون ا رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ آخه تغییرات این چنینی و تغییر پایه های ال ای دی ها وقت زیادی میگیره :cry:
راستی گفته بودید با ترانزیستور هم میشه این مشکل رو حل کرد اگه زحمتی نیست از نحوه انصال ترانزیستور هم واسم یه عکس بزارید البته اگه زحمتی
نمیشه واستون
بازم ممنون
دیدگاه
-
ممنون از وقتی که گذاشتی
یعنی با این کار مشکل کم نور بودن حل میشه ؟؟؟؟ :eek:
راستی 2 سوال اگه ممکنه جواب بدی ممنون میشم
1 . واسه پایه امیتر ترانزیستور مقاومت نیازی نیست بزاریم ؟؟؟؟ اینجور به LED ها صدمه نمیزنه ؟؟؟
2 . ترانزیستور استفاده شده 2SC2547 واسه این مدار کافیه یا قویتر بزنیم ؟؟؟؟ البته تجربه شما بیشتره تو این کار بیشتر پرسیدم از تجربه شما استفاده کنیم
بازم از وقتی که گذاشتی ممنونم:agree:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ava123ممنون از وقتی که گذاشتی
یعنی با این کار مشکل کم نور بودن حل میشه ؟؟؟؟ :eek:
راستی 2 سوال اگه ممکنه جواب بدی ممنون میشم
1 . واسه پایه امیتر ترانزیستور مقاومت نیازی نیست بزاریم ؟؟؟؟ اینجور به LED ها صدمه نمیزنه ؟؟؟
2 . ترانزیستور استفاده شده 2SC2547 واسه این مدار کافیه یا قویتر بزنیم ؟؟؟؟ البته تجربه شما بیشتره تو این کار بیشتر پرسیدم از تجربه شما استفاده کنیم
بازم از وقتی که گذاشتی ممنونم:agree:
در مورد سوال دوم هم اگه اسکن سطری باشه از C945 هم میشه استفاده کرد ولی اگر اسکن ستونیه بهتره قویتر باشه مثلBD138 یا BD140
درمورد نور هم انشاا... حل میشه البته به برنامه هم خیلی بستگی داره ولی درکل من تظمینی نمیکنم
بهتره شما روی دو سه ستون این تغییرات رو اعمال کنید اگه موفقیت آمیز بود روی بقیه هم تعمیمش بدینپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ava123سلام
اسکن بصورت سطری هستش
یعنی باید از مقاومت های علامت زرد استفاده کنم
راستی مقدار مقاومت ها چند بزارم ؟؟؟پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ava123سلام
پس من باید مقاومت ها رو به پایه های امیتر ترانیستورها وصل کنم درسته ؟؟؟
ممنون از پیگیری شما
فقط تاکید میکنم اول روی یکی دو ستون تست کن بعد بقیه رو تغییر بدهپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکیقضیه مقاومت برای پایه امیتر مثل همون عکس قبلیه که گذاشتم و بستگی به نوع اسکنتون داره
در مورد سوال دوم هم اگه اسکن سطری باشه از C945 هم میشه استفاده کرد ولی اگر اسکن ستونیه بهتره قویتر باشه مثلBD138 یا BD140
درمورد نور هم انشاا... حل میشه البته به برنامه هم خیلی بستگی داره ولی درکل من تظمینی نمیکنم
بهتره شما روی دو سه ستون این تغییرات رو اعمال کنید اگه موفقیت آمیز بود روی بقیه هم تعمیمش بدینپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
سلام خدمت جناب کاخکی عزیز
آقا من از c945 استفاده کردم نورشون خیلی خوب شده ولی چرا اینقدر ترانزیستورها داغ میشن ؟؟؟
ولتاژ روی کلکتور ها 5 ولت است و مقاومت روی امیتر 10 اهم گزاشتم چون با بقیه تست کردم هیچکدوم مثل 10
اهم نبود ولی الان داغ مشن مخصوصا رگولاتوری که واسه ترانزیستور ها گذاشتم
آخه من از یک رگولاتور جدا با گراند مشترک استفاده کردم ولی 1 دقیقه که روشن باشه اینقدر رگولاتور داغ میشه که
حد نداره 7805 نوع رگولاتوریه که استفاده کردم و ولتاز ورودی هم برای رگولاتور 12 ولت 1.5 آمپر هستش
ممنون
دیدگاه
-
دوست عزیز من که گفتم از BD139 یا BD137 استفاده کن
وقتی شما جریان زیادی به ال ای دی ها میدی خوب این جریان باسد از یک جا تامین بشه که قاعدتا از رگلاتور تامین میشه پس رگلاتور باید توان تامین این جریان رو داشته باشه
مسئله دیگه هم ولتاژ ورودی روی رگلاتور هست که طبق استانداردش نباید بیشتر از دو برابر ولتاژ خروجی باشه
درضمن از همه مهمتر هیت سینگ برای رگلاتور حتما حتما حتما بذاریدپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
دیدگاه