اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس به کد HEX جهت تابلو روان - LED MATRIX

آقای تفرشی واقعا عالیه :applause:
    تو نوع خودش بی نظیره

اضافه شده در تاریخ :
    فقط یه مشکلی ... وقتی عکسی رو باز میکنم بعدش که جای دیگه کلیک میکنم حالت پیش فرض میاد ! یا فقط من این مشکلو دارم ؟
    از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

بله
      چون حالت پیشفرضش متن هست دوباره متن میاد.
      البته اونم دارم درست می کنم.
      مرسی
      http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام فتاح جان کارت عالیه ادامه بده ما با جون و دل کارتو دنبال میکنیم و اگر مشکلی داشتی مطرح کن کمکی از دستمون در بیاد انجام میدیم

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز.
          به خاطر برخی مشکلات مجبور شدم که کد برنامه را به دلفی تبدیل کنم.
          ازین به بعد برنامه با دلفی نوشته میشه.
          منتظر باشید.
          برنامه خیلی قویتر از قبل میشه.
          با تشکر از شما دوستان عزیز.
          به زودی بر میگردم.

دیدگاه

آقای تفرشی خسته نباشید

یعنی همه این راه ها رو باید از اول برید ؟! :eek:

دیدگاه

بله
              دقیقا باید دوباره بازنویسی کنم.
              ولی مهم الگوریتم کلی برنامه هست که شکل گرفته.

دیدگاه

آقای تفرشی کارت ای ول داره ورا¾ا¾ژن جدیدشو بزار من اگه مشکلی پیدا کردم حتما با جون و دل بهت میگم :applause:
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

دیدگاه

سلام
                  به نظر من روی نمایش فایل های gif کار کن چون معمولا اونایی که تو کار تابلو روان هستن برای ساخت افکت و ... از برنامه Switch Max 4 استفاده می کنند
                  چون بیش از 100 افکت متن داره خروجی gif و ... می ده .

فقط کاری که می خواهی بکنی اینه که فایل gif بگیری و به Hexآ‌ تبدیل کنی و توی یه فایل Text بریزی و اونم توی یه حافظه MMC ذخیره کنی و میکرو از اول اطلاعاتو بخونه و نمایش بده.

سورس دلفی بزار منم می تونم کمکت کنم .
                  من یه همچین برنامه ای رو با #C نوشتم , و دوست دارم با دلفی هم بنویسم فقط حال از نو نوشتن ندارم سورس کدتو که بزاری می تونیم با هم ارتقابدیمش.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز.
                    در رابطه با برنامه جدید بگم که قابلیت GIF و فلش حتما خواهد داشت.
                    دارم روش کار میکنم.
                    حدود یک ماه دیگه کار داره.
                    مرسی.

دیدگاه

سلام به همه دوستان و جناب تفرشی
                      جا داره بابت برنامه که نوشتی بهت تبریک بگم
                      من فقط دانلودش کردم هنوز باهاش کار نکردم که بخوام نظر بدم
                      اگه وقت کردی در مورد زبان دلفی یا همین C++Builder یکم توضیح بده من کار تابلو انجام میدم نه بطور حرفه ای
                      همیشه برام بدست اوردن کد تکست ها با فونت دلخواه یه دردسر بزرگ برام بوده :angry:
                      تا اینکه با vb6 یکم کار کردم تونستم رو پورت ها بنویسم...
                      بگذریم تو فکر ساخت تابلو رنگی (هفت رنگ) هستم که بتونه انمیشن های GIF رو نمایش بده میخواستم با vb برنامشو بنویسم که
                      شاهکار های شما نظرم رو عوض کرد حالا ماچیکار کنیم بریم سراغ vb یا دلفی یا C++Builder
                      یه مشکل دیگه برای تبدیل Gif به کد باید Interface GIF رو هم بلد باشیم + الگوریتم LZW که این هم مشکلات بیشتر میکنه
                      حالا این زبان هایی که معرفی کردی چقدر مشکل من پیر مرد و حل میکنه.؟؟ :read:
                      قومی متفکرند اندر ره دین
                      قومی بگمان فتاده در راه یقین
                      میترسم از آن که بانگ آید روزی
                      که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز.
                        قابل توجه mr_hadi عزیز.
                        باید بگم که دلفی و c++builder و vb هرسه زبانهای خوبی هستند.
                        من با هر سه کار کردم.
                        ولی با دلفی خیلی راحتم. C++builder را هم برای نوشتن برنامه های پیچیده توصیه میکنم.
                        در مورد تابلو هفت رنگ و GIF برنامه جدیدم این قابلیت را خواهد داشت که کد مخصوص تولید کند.
                        تقریبا آماده شده.
                        منتظر باشید.
                        مرسی.

دیدگاه

من نمیدونم این انرژی تون رو از کجا میگیرید که این چنین با سرعت کارتون رو پیش میبرید :biggrin:

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس به کد HEX جهت تاب&

---
                            یه مشکل دیگه برای تبدیل Gif به کد باید Interface GIF رو هم بلد باشیم + الگوریتم LZW که این هم مشکلات بیشتر میکنه
                            سلام :smile:
                            برای نمایش و بدست اوردن کدهای Gif نیازی نیست الگوریتم LZW بلد باشید با یکسری کلاس های اماده می تونی فایل های انیمیشن بگیری که این کلاس ها تعداد فریم ها , زمان بین هر فریم , ... می ده
                            شما باید یه پیکچرباکس قرار بدی و عکس موجود در هر فریم را یکی یکی روی پیکچرباکس قرار بدی و پیکسل ها رو بخونی
                            اگه تک رنگ بخواهی که راحت است , سه رنگ RGB را که خوندی با هم جمع می کنی بعد تقسیم بر 3 می کنی اگه از 128 بزرگتر بود سیاه یا قرمز در غیر این صورت سفید یا خاموش
                            اگه سه رنگ بخواهی که اونم خیلی راحته چون RGB داری
                            اگه 7 رنگ بخواهی که من تا حالا روش کار نکردم ولی می تونی سه رنگ RGB با هم جمع کنی که حداکثر768 میشه بعد اگه بین 0 تا 110 بود رنگ اول , 111 تا 220 رنگ دوم , ....

دیدگاه

برای نمایش و بدست اوردن کدهای Gif نیازی نیست الگوریتم LZW بلد باشید با یکسری کلاس های اماده می تونی فایل های انیمیشن بگیری که این کلاس ها تعداد فریم ها , زمان بین هر فریم , ... می ده
                              شما باید یه پیکچرباکس قرار بدی و عکس موجود در هر فریم را یکی یکی روی پیکچرباکس قرار بدی و پیکسل ها رو بخونی
                              سلام بر همه..
                              میشه در مورد کلاس های اماده بیشتر توضیح بدید من به vb زیاد مسلط نیستم .!
                              اگه براتون امکان داره یه مثال یا وب خاصی که در این مورد توضیح داده باشه معرفی کنید
                              ممنون
                              قومی متفکرند اندر ره دین
                              قومی بگمان فتاده در راه یقین
                              میترسم از آن که بانگ آید روزی
                              که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

یه کتابی هست به نام اوزش قدم به قدم دلفی ۲۰۰۹ توی فصل ۲۳ توضیح داده
                                از اینجا می تونی دانلودش کنی
                                www.mspsoft.com/1390/02/21/دانلود-کتاب-جامع-فارسی-دلفی-2009/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X