اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

usart 8251A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

usart 8251A

سلام.کسی نمونه ای از مدار آی سی 8251 داره.این یه آی سی تبدیل پارالل به سریال و برعکسه.توی دیتاشیتش هیچ نمونه ای از مداری که باید ببندیم نزده .دیتدا شیتش رو هم از آدرس زیر می تونید دانلود کنید. :read:
    http://www.4shared.com/document/cbXSqLxh/8251A-Datasheet.html
    با تشکر.
    گاهی وقتا خدا تمام درها رو می بنده و پنجره ها رو قفل می کنه، زیباست اگر بدونی شاید بیرون طوفانه و خدا خواسته از تو مراقبت کنه....

پاسخ : usart 8251A

این رو که براحتی از روی دیتا شیتش میشه استفاده کرد. فقط یادتون باشه این آی سی احتیاج به کلاک خارجی داره. یعنی پایه CLK رو باید به یک کریستال اسیلاتور وصل کنین. یه کریستالی مثل 3.6864 یا 7.3728 یا 11.0592. چون فقط با این کریستالها میتونین روی سرعتی مثل 115200 کار کنین. خطوط d0 تا d7 هم به یکی از پورتهای میکرو وصل میشه. و کنترل این آی سی با استفاده از خطوط CS , RD , WR C/D انجام میشه. بقیه اش هم که احتیاجی به توضیح نداره. ضمنا اگر این آی سی باعث دردسره میتونین از 16550 یا حتی از یک میکرویی مثل mega8 برای این کار استفاده کنین.

دیدگاه

ممنون.فقط یه سوال من نمی خوام از میکرو استفاده کنم فرقی نمی کنه؟ یه سوال دیگه چون من اطلاعاتم کمه اینو میپرسم شاید خیلی ساده باشه نمیدونم .توی دیتا شیت هیچ مداری از این آی سی نشون نداده فقط چندتا مدارن که از گذرگاه توی اونا استفاده کرده.این گذرگاه ها به چه معنی هستن؟منظورش همون 8 خط دادن؟منظورش از گذرگاه آدرس چیه؟یا کنترلی مودم؟
      گاهی وقتا خدا تمام درها رو می بنده و پنجره ها رو قفل می کنه، زیباست اگر بدونی شاید بیرون طوفانه و خدا خواسته از تو مراقبت کنه....

دیدگاه

خواهشا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه.میخوام فردا برم یکی بخرم ولی میترسم اون چیزی نباشه که من میخوام. :sad:اگر که نخوام از این استفاده کنم باید از آی سی ft245rl استفاده کنم که مدارم کامل بهم میریزه چون من میخوام از usb استفاده کنم یا باید از تبدیل سریال به USB استفاده کنم یا پارالل بهUSB.بهمین خاطر اگر بدونم که این آی سی کاری که من میخوام رو نمیتونه انجام بده از ft استفاده بکنم. :sad:

دیدگاه

میتونین مشکلتون رو دقیقا شرح بدین؟ شاید دارین راه اشتباهی میرین. اگر از میکرو نمیخوایین استفاده کنین راههای دیگه ای هم هست. مثلا استفاده از شیفت رجیستر.

دیدگاه

من میخوام مدارم رو از طریق پورت usb به کامپیوتر متصل کنم.به همین خاطر یا باید از تبدیل سریال به USB استفاده کنم یا از تبدیل پارالل به USB من توی مدارم قبلا از آی سی 8255 استفاده کرده بودم و ft232rl(البته هنوز عوضش نکردم) که خروجیش 8255پارالل است.و چون نمیشه این خروجی پارالل رو به ورودی ft232rl که سریال هست وصل کرد فکر کردم شاید بهتر باشه از 8251 استفاده کنم که یه جور تبدیل سریال به پارالل هست. یعنی میخوام خروجی مدارم که به صورت پارالل هست رو وارد 8251 بکنم و ازش خروجی سریال بگیرم بعد این خروجی سریال رو وارد ft232rl بکنم.
            اگر که این روش اشتباهه از ft245rl استفاده بکنم که به طور مستقیم تبدیل پارالل به USB هست.
            چون ft232rl رو دارم نخواستم از ft245 استفاده کنم.
            به نظر شما کدوم راه بهتره چون من واقعا گیج شدم.

دیدگاه

ببینم شما از 8255 برای خروجی استفاده میکنی یا ورودی؟ اگر خروجی هست که کافیه فقط وقتی RXRDY یک شد پایه های مربوطه رو در حالت خوندن قرار بدی تا خروجی D0 تا D7 به ورودی مدارت اعمال بشه. اگر ورودی هست که باید با یک نرخی مثلا 100 میلی ثانیه یکبار پایه های دیتای 8255 رو به D0 تا D7 وصل کنی تا شروع به ارسال کنه. اما فکر میکنم بجای این دنگ و فنگ ها راحتتر اینه که از یک میکروکنترلر مثل mega32 یا mega16 و یک ft استفاده کنی و روی میکرو عملیات ورودی خروجی رو انجام بدی و ارتباط سریال رو هم از طریق usb برقرار کنی.

دیدگاه

خروجی قسمت اول مدارم رو وارد 8255 می کنم و خروجی 8255 رو وارد ft232rl.در اصل برای میخوام ازش خروجی بگیرم.این چیزی که شما فرمودید برای پارالل هست ؟از میکرو نمیتونم استفاده کنم چون برنامه نویسی میکروم ضعیفه و اگر بخوام از میکرو استفاده کنم چون نیاز به کارت شبکه دارم باید براش اونو تعریف کنم که بلد نیستم. :cry:

دیدگاه

خوب عزیز من بالاخره که باید یکبار شروع کنی. مطمئنم که بیشتر از میکرو میترسی تا اینکه نتونی کارو انجام بدی. میتونی فعلا با یک مگا 16 شروع کنی و سریال کار کنی و یک تعدادی ورودی خروجی داشته باشی. پروژه اش خیلی خیلی ساده و راحته. اگر قرار باشه این تیپ مدارات رو طرح و استفاده کنی آخرش یک روز مجبور میشی سراغش بری. پس از همین حالا شروع کن و مشکلات بعدی تو کمتر کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X