اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ایسی moc3031

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد ایسی moc3031

دوستان اگه میشه بگید که این ایسی همون اپتو تریاک هست؟ وفرقش با moc3063 یاmoc3031m یا moc3030 یا moc3022 چی هست؟
    دیتا شیت این ایسی رو خوندم و یه چیزایی متوجه شدم ولی هنوز شیر فهم نشدم که دقیقا چه کار می کنه
    پیشاپیش متشکرم

پاسخ : کمک در مورد ایسی moc3031

با درود . . .
    بله این قطعه یک اپتو تریاک هست که دارای مدار عبور از صفر هم هست.
    میشه گفت تا حدودی مشخصاتش شبیه به 3063 هست و در صورتی که میخواهید اپتو انتخاب کنید توصیه میکنم یا همین و یا 3063 رو انتخاب کنید(به دلیل داشتن مدار گذر از صفر)

موفق باشید
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

مرسی
      و یک سوال دیگه .اگه میشه یک توضیح مختصر راجع به همین عبور از سطح صفر بدین.این قابلیت کجا و چگونه استفاده می شه

دیدگاه

تا جایی که من اطلاع دارم؛ راه اندازی تریاک در بارهای بالا در دراز مدت باعث آسیب به تریاک میشه(مثل این میمونه که تو سربالایی بخوای ماشین و روشن کنی و راه بیفتی، میشه ولی در دراز مدت نسل صفحه کلاچ اسیر میشه). کاری که مدار گذر از صفر میکنه اینه که تشخیص میده که چه زمانی سیکل به صفررسیده و در اون موقع تریاک رو آتش میکنه. این کار باعث میشه کمترین فشار روی تریاک در زمان روشن شدن بیاد.

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X