اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

CallerID LCD PinMap

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

CallerID LCD PinMap

با سلام
    اگر در کالر آی دی ها یا بعضی از تلفن ها دیده باشین، LCD هاشون مثل این LCD های معمولی نمی مونن بلکه یک عالمه پایه دارن که بیشتر به نظر میرسه مثل این 7-Segment های مالتی پلکس عمل میکنن. آیا کسی با پین های این نوع LCD ها آشنایی داره؟ بدیشون هم اینه که با یک سری کابل FLAT چسب مانند به مدار چسبیدن و اگر بخوای چسب رو بکنی همش با هم کنده میشه! چون من میخوام بجای اینکه کالر آیدی بسازم، یکسری از این کالر ایدی های چینی رو بخرم و اطلاعاتی رو که نشون میدن بخونم. این کار خیلی مقرون به صرفه تر هست!
    با تشکر
    شهریار
    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

CallerID LCD PinMap

سلام . خوبی شهریار جان ؟
    تا جایی که من اطلاع دارم این LCD ها مخصوص کار خودشون طراحی شده . به این معنی که یه شرکت نشسته و یه کالرآدی طراحی کرده خودش هم مطالب کاری که نیاز داشته پیشنهاد به LCD خواص به شرکت سازنده LCD داده . فکر نکنم به این راحتی ها بشه دیتا شیت این LCD ها رو پیدا کرد .
    اون آی سی که این LCD ها رو رفرش می کنه چی ؟ اون هم مختص همین کار طراحی شده یا نه دیتاشیتش پیدا میشه ؟
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

CallerID LCD PinMap

آی سیش از این قیری ها هستش.
      من اصلا فکر نکنم اینها LCD باشن. این هادر واقع باید یه چیزایی شبیه 7-Segment باشن. LCD ها داخلشون پردازشگر دارن ام اینها رو اگر یکی از پایه هاشو قطع بکنین می بینین که مثلا فقط اون قسمتی که ثانیه رو نشون میده از کار می افته و بقیش درست کار می کنه!
      بدبختی اینجا هست که دست گاه های چینی هیچ کدوم نقشه ندارن! من از تلفن ساز ها هم پرسیدم. میگن که دستگاه های چینی نقشه ندارن. ولی جالب اینجاست که یدکی بعضی از این به حساب LCD هادر بازار هستش.

متشکر
      شهریار

دیدگاه

CallerID LCD PinMap

سلام . خوبی شهریار جان ؟
        اگه اینطوری باشه شاید با آزمون صحیح و خطا ظرف چند ساعت بشه فهمید چطوری کار میکنه ؟

دیدگاه

CallerID LCD PinMap

خوب بدبختی اینجاس که نمیشه. چون یک اگر بخوای سیم ولتمتر یا هر چزیره دیگه رو بر روی فیبر وصل بکنی باید اون کابل کاغذی رو بکنی و اگر بکنی حتما پاره میشه و باید بندازیش دور

دیدگاه

CallerID LCD PinMap

:(

دیدگاه

CallerID LCD PinMap

سلام
              این چیزی که میگی و قبلا هم خیلی توجه منو جلب کرده ، LCD هستش ولی به صورت سفارشی برای مصارف خاص ساخته میشن( حرف استاد نحوی در این زمینه کاملا درسته)
              ولی در مورد اون ای سی (قیری!) باید بگم که اون ای سی ها هم به صورت سفارشی ساخته میشن (داخل ماشین حسابهای مهندسی رو نگاه کنید، مخصوصا شارپ چینی)اون کابل کاغذی هم که گفتی توی ماشین حساب ها پیدا میکنی.
              در مورد این LCD باید بگم : برای اینکه حجم ادرس دهی رو کم کنن میان و بعضی از علائم رو در اونها تعبیه میکنن و یک رشته سیم برای روشن کردن اون قسمت کافیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X