اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رله الکترونیکی با سرعت بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رله الکترونیکی با سرعت بالا

سلام به اساتید محترم
    آیا رله الکترونیکه وجود داره که با سرعت بیشتر از رله های الکترو مکانیکی سوئیچ کنه؟رله آی سی ها این کارو انجام میدن؟اگر ممکنه شماره آی سی بدید

پاسخ : رله الکترونیکی با سرعت بالا

بستگی داره چی رو بخواهید قطع و وصل کنید . در بازار انواع زیادی SSR وجود داره . در خروجی این قطعات ترایاک قرار
    داره که برای سوئیچ یا قطع و وصل برق شهر یا کلا برق AC مناسب هستش . من مدل زیر رو استفاده میکنم :

اینجا
    باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

سلام
      دوست من اگه منظورت برق dc هست
      من اپتوکوپلر رو پیشنهاد میکنم
      میتونی تو این سایت انواع اون رو ببینی :bye
      http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=56
      زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
      و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
      پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
      الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

درود بر شما

به منظور جایگزین کردن المانی که به جای رله قرار بگیرد همانطور که دوستمان گفتند از المان SSR استفاده می شود

SSR ها را بوسیله تریاک / تریستور / MOSFET و یا IGBT می توان ساخت و یا ساخته شده اند که می توانند جریان ac و DC را قطع و وصل کنند

سرعت این المان بسیار بالاتر از رله های مکانیکی می باشد ولی در مقابل اضافه بار های ناگهانی و اتصال کوتاه آسیب پذیر هستند

دوست عزیز کاربرد شما از این قطعه چی هست؟
        شاد و تندرست باشید
        دوستدارتان
        مهدی حریری

دیدگاه

من نیاز دارم که در چهار سیم با سرعت 500 میلی ثانیه یک بار به سیم منفی 24 ولت بفرستم و بعد از 500 میلی ثانیه مثبت 24 ولت بفرستم،(در یک لحظه فقط به یک سیم ولتاژ اعمال می شود)این کار باید دائم انجام شود.من برای این کار از دو ترانزیستور npn و pnp برای هر سیم استفاده کردم که پایه خروجی این ترانزیستورها به هم وصل کردم و به این سیم دادم .بعد از یک هفته این 2 خط از این چهار خط ترانزیستور های آن سوختن! می خوام بدون علتش چیه؟

دیدگاه

چرا از 555 و یک ایزولاتور برای این کار استفاده نمی کنی؟
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

چرا از 555 و یک ایزولاتور برای این کار استفاده نمی کنی؟
              به چه شکل؟میشه توضیح بدین.من تو الکترونیک تازه کارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
                من نیاز دارم که در چهار سیم با سرعت 500 میلی ثانیه یک بار به سیم منفی 24 ولت بفرستم و بعد از 500 میلی ثانیه مثبت 24 ولت بفرستم،(در یک لحظه فقط به یک سیم ولتاژ اعمال می شود)این کار باید دائم انجام شود.من برای این کار از دو ترانزیستور npn و pnp برای هر سیم استفاده کردم که پایه خروجی این ترانزیستورها به هم وصل کردم و به این سیم دادم .بعد از یک هفته این 2 خط از این چهار خط ترانزیستور های آن سوختن! می خوام بدون علتش چیه؟

دلیل سوختن TR ها به احتمال زیاد نوع بار روی سیم است و یا اینکه در لحظه خاموش و روشن شدن TR ها یک لحظه هر دو با هم روشن شده اند و در نتیجه سوختند

بفرمایید چه نوع باری را می خواهید بوسیله این مدار راه اندازی کنید تا بهتر بتوان شما را راهنمایی کرد؟
                شاد و تندرست باشید
                دوستدارتان
                مهدی حریری

دیدگاه

دلیل سوختن TR ها به احتمال زیاد نوع بار روی سیم است و یا اینکه در لحظه خاموش و روشن شدن TR ها یک لحظه هر دو با هم روشن شده اند و در نتیجه سوختند

بفرمایید چه نوع باری را می خواهید بوسیله این مدار راه اندازی کنید تا بهتر بتوان شما را راهنمایی کرد؟
                  بار خاصی ندارم.این کارو برای تست قعطی و وصل کابل انجام میدم.با میکرو این 8 ترانزیستور فعال می کنم و به کابلها می فرستم و از طرف دیگه با میکرو این منفی و مثبت دریافت می کنم.ترازیستور NPN و PNP در یک لحظه فعال نمیشن.یک تایم 2 میلی ثانیه تاخیر بین فعال شدنشان قرار دادم.

دیدگاه

لطف کنید نقشه مداری که ساخته اید قرار دهید تا بتوانیم بیشتر بررسی کنیم
                    شاد و تندرست باشید
                    دوستدارتان
                    مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
                      به چه شکل؟میشه توضیح بدین.من تو الکترونیک تازه کارم.
                      ببینید همونطور که می دونید پ امپ (در حالت مقایسه کنندگی) دارای 2 سر ورودی و یک سر خروجی هست که اگر مقدار این دو ورودی یکسان باشه +vcc به خروجی میرسه و اگر نه -vcc. حالا اگر تو خروجی کلاک پالس آی سی 555 رو به صورت یکسان به هر دو پایه بدی با توجه به اینکه دو ورودی دارای مقادیر یکسان هستند خروجی به +24 ولت میرسه و اگر مقدار این دو پایه برابر نباشند مقدار خروجی به -24 میرسد .
                      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

منظورم این بود که نقشه ای را که کشیدی و ساختی بفرست

اگر روی کاغذ ، اسکن کن و فایل را پلود کن و اگر توی نرم افزار کشیدی فایل عکس یا PDF را ارسال کنید

یا یک آدرس سایتی را بگزارید تا در مورد روش کار توضیح داده باشه تا طرح مدارش را برای شما بفرستم

باید یه اطلاعاتی باشه که ساختار سوال را کامل کنه تا بشه در موردش نظر داد وگر نه هر کسی یه نظری میده و در نتیجه دیرتر جواب میگیرید

اگر در الکترونیک تازه کار هستید ، خوب باید کار کنید تا چیز یاد بگیرید

شاد و تندرست باشید
                        دوستدارتان
                        مهدی حریری

دیدگاه

از ssr برای تقویت موج pwm میشه استفاده کرد ؟
                          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                            از ssr برای تقویت موج pwm میشه استفاده کرد ؟

به نام خداوند جان و خرد
                            سال نو مبارک

اگر بخواهید این کار را انجام دهید SSR شما باید توانایی سوییچ کردن جریان DC را داشته باشد و در ضمن از لحاظ پاسخ فرکانسی نیز با فرکانس سوییچ PWM موجود تطابق داشته باشد

البته در عمل از SSR بیشتر در قطع و وصل جریان متناوب در لحظه عبور از صفر استفاده می شود !

و برای سوییچ PWM از IGBTها و MOSFET ها استفاده می گردد به خاطر اینکه جریان مستقیم را باید سوییچ کنند

لازم به ذکر است که از اصطلاح تقویت PWMدر بیان این موضوع چندان استفاده نمی شود
                            شاد و تندرست باشید
                            دوستدارتان
                            مهدی حریری

دیدگاه

عضر میخام من کمی ناشی هستم میشه اصطلاح درست رو بفرمایید تا جلوی دیگران خجل نشیم
                              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X