اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی مدارهای تشخیص اثر انگشت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی مدارهای تشخیص اثر انگشت

سلام دوستان.
    من می خواستم بدونم خروجی مدار های تشخیص اثز انگشت چیه؟(منظورم مدارهای آماده هست)
    مثل دستگاه های بارکد خوان هستن؟آخه دستگاه های بارکد خوان، خروجیشون Text هستش یعنی اگر یک Notepad باز کنیم، و یک بارکد بگیریم جلوشون مینوینش توی اون notepad.
    حالا می خوام بدونم این دستگاه های اثر انگشت هم همینجورن؟
    ممنون.
    موفق باشید

پاسخ : خروجی مدارهای تشخیص اثر انگشت

سلام دوستان
    کسی در این مورد نظری نداره؟

دیدگاه

سلام
      سنسورهای اثر انگشت چیزی که داخل بازار دیدم اکثرا مربوط به شرکت maxim هستن و خودشون حافظه دارن و شما با گرفتن دست روی محل اثر انگشت بهتون خروجی می دن که بیانگر میزان روشنایی و کدری هست.شما باید خروجیشونو با یه پروتکل ارتباطی مثل RS232 TTL ، RS232,SPI , ... بخونید و باهاش کار کنید
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

ممنون. دوست عزیز.
        من می خوام بدونم خروجیشون چیه؟
        مثلا کسی نی تونه اطلاعات کاملی در مورد FS80 به من بده؟
        لینک زیر تبلیغش کرده.
        http://www.istgah.com/firekeys/kid_1..._1/426128.html
        بعد توی لینک بالا یه چیزی نوشته که من در مورد همین می خوام بدونم یعنی عکس بر می گردونه؟
        نوشته : دارای رابط برنامه نویسی گرفتن تصاویر از سنسور برای تمام زبان های برنامه نویسی

ممنون
        موفق باشید

دیدگاه

سلام
          من با این مدل متاسفانه کار نکردم.اما اگر به سایت سازنده مراجعه کنین می بینید که داخل صفحه درایورش رو قرار داده و برنامه ارتباطی با دستگاه هم گذاشته شده که می تونید عکس رو از دستگاه بخونید و به صورت Bitmap اون رو ذخیره کنین
          لینک دانلود برنامه
          http://www.bayometric.com/support/do...ApiEx_v2.2.zip

صفحه دستگاه:
          http://www.bayometric.com/products/FS80-usb-fingerprint-scanner.htm

شرمنده بیش از این نمی دونم
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
            مدلی که خود شما باهاش کار کرده باشین رو سراغ ندارین؟

دیدگاه

سلام
              مدلی که من دارم sm630 هست که خروجی اعداد کنتراست انگشت رو براتون ارسال و ذخیره می کنه

دیدگاه

ممنون دوست عزیز.
                من از این سنسور می خوام برای حضور و غیاب در یک مدرسه استفاده کنم. شما می تونید یک عکس از دستگاه آماده به من بدین؟ و یا اینکه میشه به عنوان دستگاه حضور و غیاب در مدرسه ازش استفاده کرد؟

دیدگاه

سلام
                  این قطعه ای که به شما معرفی کردم ماژول هست یعنی باید برنامه نویسی بشه اما به صورت خودکار می تونه 700 تا نمونه انگشت شخص رو نمونه برداری کنه و براتون تشخیص بده
                  شکل ماژول

شما برای هر کجا که می خواین بر اساس انگشت تشخیص فرد بدین استفاده کنین یعنی کاربردش محدود به جای خاصی نیست حتی برای مدرسه هم می تونید استفاده کنین

دیدگاه

ممنون.
                    این پروژه ای که من دارم انجام میدم، برای کسی هست توی یک شهر دیگه و اون می خواد که یک دستگاه آماده برای اینکار بگیره و مشخصاتش رو به من بده و من با VB.net اثر انگشت ها رو بخونم و روی Database ذخیره کنم.

دیدگاه

سلام
                      شما خروجی همین قطعه رو می تونید با مبدل RS232 به پورت سریال یا توسط FT232 به پورت یو ال بی متصل کنید و با VB.net و اکتیویکس SerialPort داده را را با single Thread اکتیوکس بخونید(چون خروجی FT232 هم یه پورت مجازی می سازه)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X