اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی یک شمارنده فرد شمار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی یک شمارنده فرد شمار

با سلام میخوام مداری طراحی کنیم که از 1-3-5-7-9- بشمارد و دوباره به یک بازگردد.و دوباره بشمارد با فلیپ فلاپ جی کا یا فلیپ فلاپ دی طراحی شود استادمون دو تا ای سی 7474 و 7475 معرفی کرده امتحان عملی دارم زیاد فرصت ندارم تا جمعه وقت دارم اگه میدونید سریع کمکم کنید

پاسخ : طراحی یک شمارنده فرد شمار

مراحل کار به این صورته که اول باید تعداد فلیپ فلاپ ها رو انتخاب کنی که چون عدد نه داری نیاز به چهار تا فلیپ فلاپه
    حالا یه جدول می کشی که ده تا ستون داره و به تعداد عدد ها(1-3-5-7-9 یعنی 5 تا) سطر داره.
    از سمت چپ چهار ستون اول مربوط به حالت فعلی عدد ها و چهار ستون بعد مربوط به حالت بعدی عدد ها میشه.مثلا سطر اول عدد 0001 می خواد بشه 0011 (یک به سه)
    دو ستون بعدی مربوط به حالا J , K ها هستن(اگه دی فلیپ باشه یک ستون)
    حالا بر حسب مینترم ها جدول کارنو رو می کشی و ورودی فلیپ فلاپ هاتو بر حسب اون چهار تا خروجی بدست میاری و ساده سازی و رسم مدار.
    اگه فرصت داشتم برات می کشیدم شرمنده ولی کاری نداره یه جزوه و یا یه کتاب مدار منطقی داشته باشی همه این مراحلو به ترتیب می تونی بری

برای اینکه چیزی رو بدست بیاری که قبلا وجود نداشته باید کسی بشی که قبلا نبوده...

دیدگاه

چطوری یه شمارنده بالا شمار از ۵تا ۹ با فلیپ فلاپ T درست کنم؟؟ میشه کمکم کنید????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X