اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درمورد پیاده سازی چراغ راهنما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درمورد پیاده سازی چراغ راهنما

سلام
    من باید مداری برای چراغ راهنمایی در چهارراه طراحی کنم ولی اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و به چی احتیاج دارم
    اگه یه کوچولو در موردش توضیح بدین خیلی ممنون میشم . یه چیز دیگه مدار رو باید با نرم افزار مالتی سیم طراحی کنم

یه سوال دیگه هم دارم اینه که باید یک مدار فرستنده ای رو طراحی کنم که کد همینگ رو تولید کنه و در صورت تشخیص خطا اون رو تصحیح کنه .
    روش کار این یکی رو بلدم و اینکه چجوری میشه که تشخیص میده کد اشتباهه ولی نمیدونم چجوری پیاده سازیش کنم

خواهش میکنم راهنماییم کنید .با تشکر

پاسخ : کمک درمورد پیاده سازی چراغ راهنما

دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین این هفته یاید این مدارا رو تحویل بدم ...
    من که نگفتم برام طراحی کنین اگه یه کوچولو هم بلدین بگید شاید خودم فهمیدم...
    با تشکر

دیدگاه

در مورد چراغ راهنما ، اگر با مدارهای فرمان آشنایی داشته باشی ، یه چیزی مثل یه سری کنداکتور (البته نه لزوما خود کنداکتور) که هر کدوم به یکی از 3 چراغ وصل هستند ، لازم داری که وقتی یکی از چراغ ها روشن میشه (مثلا قرمز) دو چراغ دیگه خاموش شن (یعنی باید خروجی یک کنداکتور رو به نرمال کلوز دو تا کنداکتور دیگه بدی که وقتی این چراغ روشن شد ، دوتای دیگه خاموش باشند)

در مورد ترتیب روشن شدن کنداکتور چراغها (سبز - زرد - قرمز) بجز سری کردن تایمر چیزی به ذهنم نمیرسه (شاید بشه با IC و کد زدن هم ترتیب روشن شدن چراغها رو اعمال کرد)

دیدگاه

اول منطقشو دقیق طراحی کن. بقیه اش میشه با پروتئوس شبیه سازی کنی.
        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

در مورد چراغ راهنما فهمیدم که چیکار کنم .
          کد همینگ اینجوریه که بیت های 1 و 2 و 4 و 8 ... به عنوان بیت توازن در نظر گرفته میشن مثلا p1 از ایگزور کردن بیتهای داده 3-5-7-9-11 بدست میاد همینطور p2 از ایگزور کردن بیتهای 3-6-7-10-11 و بیت p4 ایگزور بیتهای 5-6-7-12 و بیت p8 از ایگزور بیت های 9-10-11-12 بدست میاد .
          برای تصحیح کد باید c1,c2,c4,c8 رو بدست بیارم اگه تمامشون صفر بودن یعنی کد درسته ولی اگه یه عددی غیر صفر شد هر چی این سه عدد نشون داد مکان بیتی هست که اشتباهه .
          حالا مشکل من اینجاست که وقتی p1,p2,p4,p8 رو بدست اوردم به چی وصلشون کنم و از چه گیتی استفاده کنم که تشخیص بده c1c2c4c8 صفر شده یا عددیه که بعد برم درستش کنم ؟؟؟؟؟
          خواهش میکنم بهم بگید چکار کنم راستی باید با نرم افزار مالتی سیم طراحی کنم .من تا حالا یا پروتیوس کار نکردم ....

دیدگاه

چون میخوای بعداً تشخیص بدی خطا تو کدوم بیت(ها) بوده بهتره بیت به بیت pها و cهای متناظر رو مقایسه کنی. XOR هم برای مقایسه میشه استفاده کنی. خروجی XOR در صورتی که ورودی هاش مساوی باشند صفر و در صورتی که ورودیهاش مخالف هم باشند یکه.
            پروتئوس خیلی راحت تره. پیشنهاد میکنم بری سراغ پروتئوس.
            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

دیر نرسیده باشه دستت
              http://www.4shared.com/rar/BYZ0nJ5D/Traffic_Light.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X