اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مورد استفاده فلیپ فلاپ ها چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مورد استفاده فلیپ فلاپ ها چیست؟

مثل گیتهای منتقی که 4001و 4003 و ... دارن این فلیپ فلاپ ها هم ای سیش هست؟ و اینکه مورد استفادشون معمولا چیه؟ من هر چی ساختارشونو بیشتر میخونم بدتر گیج میشم! :redface:

پاسخ : مورد استفاده فلیپ فلاپ ها چیست؟

FF ها یا همون فلیپ فلاپ ها انواع مختلف دارند و کاربردشون محدود به یک یا دو مورد نیست. در مدارت منطقی با داشتن جدول کارنو و عبارت منطقی شما قادرید توابع رو با FF ها پیاده کنید. می تونید شمارنده، کد کننده ها، آشکار کننده های کد، کنترل سیگنال های کنترلی و... . یکی از ساده ترین کاربردهای FF، سنکرون کردن سیگنال ها هست. یعنی شما یک سیگنال کنترلی یا یک مقدار دارید که میخواهد در زمان مقرر شما قابل مشاهده باشه یا دو مقدار دارید که با فاصله زمانی از یکدیدگر تولید می شوند و شما با FF تعیین می کنید که کی از اونها استفاده بشه! البته این دو مورد رو میشه با بافر هم پیاده کرد ولی همونطور که گفتم موارد استفاده FF محدود نیست. ساختار مشابه FF همون لچ هست که میدونم براتون آشناست و البته با هم تفاوتهایی دارند. در مورد FF یک توضیحاتی در یکی از تاپیکها قرار دادم که بعد از پیدا کردنش لینک رو براتون قرار می دم.
    موفق باشید
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42908.0
      متاسفانه به دلیل مشکل سرور عکسها فعلا حذف شده

و
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62293

دیدگاه

آقای شفقی توضیح نسبتاً کاملی دادند ولی فکر میکنم ساده ترین کاربرد فلیپ فلاپ، استفاده از اونا به عنوان حافظه هست یعنی هر فلیپ فلاپ میتونه یک بیت اطلاعات ذخیره کنه، معروف ترین آی سی های TTL فلیپ فلاپ:
        7473: فلیپ فلاپ JK و 7474: فیلپ فلاپ D
        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام
          همونطور که دوستان گفتن کاربرد های فلیپ فلاپ ها بسیاره ، یکی از مهمترین ها استفاده از فلیپ فلاپ در ساخت تقسیم کننده های فرکانسی هستش مقسم 2 و .... و از طرفی همونطور که eehadi عزیز گفت اساسا یک حافظه هستند
          حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
          خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

علاوه بر مواردی که دوستان اشاره کردند تبدیل های: سریال به سریال-سریال به موازی-موازی به سریال و موازی به موازی رو با فلیپ فلاپ ها میشه پیاده کرد.جدا از این بلاک اصلی ساختن شمارنده ها هستند. در هر مدار ترکیبی از فلیپ فلاپ ها استفاده میشه........
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
              علاوه بر مواردی که دوستان اشاره کردند تبدیل های: سریال به سریال-سریال به موازی-موازی به سریال و موازی به موازی رو با فلیپ فلاپ ها میشه پیاده کرد.جدا از این بلاک اصلی ساختن شمارنده ها هستند. در هر مدار ترکیبی از فلیپ فلاپ ها استفاده میشه........
              احتمالاً منظورتون این بوده که در هر مدار ترتیبی از فلیپ فلاپ ها استفاده میشه، اشتباه لپی بوده.
              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

این پروژه رو چی؟

یه مدار تشخیص سطح مایع دارم که برای کم کردن رسوب سر الکترود میخام هر 1 دقیقه یک بار تست کنم ببینم ارتباط الکترود توی آب برقراره یا نه اگر بر قرار بود که هیچی اگر نه بیاد یه خروچی با لچ داشته باشه .

این تیپ کارا رو میشه باهاش کرد؟

دیدگاه

کافیه سیگنال تحریک رو به پایه enable بدید تا هر وقت ارتباط برقرار شد فلیپ فلاپ در لبه بالارونده کلاک بعدی، خروجی بده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                    کافیه سیگنال تحریک رو به پایه enable بدید تا هر وقت ارتباط برقرار شد فلیپ فلاپ در لبه بالارونده کلاک بعدی، خروجی بده!
                    من میخام برای سیگنال تحریک یه تایمر 1 دقیقه ای بزارم گفتم شاید با این فیلپ فاپ بشه. :icon_razz:

دیدگاه

بلوک دیاگرام کانتر/تایمر با فلیپ فلاپ JK اینجا هست. تنها تفاوت کانتر(شمارنده) با تایمر در ورودی اون هست، در کانتر، ورودی پالسی هست که قراره تعدادش شمرده بشه ولی در تایمر خود کلاک هست. خروجی کانتر/تایمر رو میشه به یک مقایسه کننده داد تا هر وقت به عدد مشخصی رسید بره یه کاری بکنه مثلاً خودشو ریست کنه، یا یک خروجی رو یک کنه یا هر چیز دیگه ای.

دیدگاه

با سلام
                        دوستان می خواستم بپرسم چه جوری میشه فلیپ فلاپ JKرو فقط با آی سی 7410 پیاده سازی کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X