اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل فاصله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل فاصله

سلام دوستان
    ببخشید که اینجا سوالمو مطرح کردم ولی تو تاپیک cnc کسی جواب نمیده
    عزیزان من یه مشکل حاد دارم اگه کسی کمکم کنه خیلی دعاش میکنم
    من یه دستگاه cnc واسه کار چوب درست کردم که خیلی هم خوب کار میکنه
    فقط یه مشکلی داره که اگه مثلا قطعه کار برآمدگی یا فرورفتگی داشته باشه یا زیاد فرز میخوره یا اصلا نمیخوره
    من یه سیستمی میخوام مثل انکودر یا مثلا متر لیزری یا هر چیزی که فاصله فرز از قطعه کار رو ثابت نگه داره
    کسی همچین چیزی سراغ داره ؟؟ آماده هست ؟؟ :cry2:
    بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
    بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

پاسخ : کنترل فاصله

از انکدر خطی linear encoder استفاده کن یه جور خط کشه که با توجه به پالسهای خروجی اون میتونی موقعیت یر مته رو بدیست بیاری

دیدگاه

سلام
      همونطوری که دوستمون mojalan گفتن و در دستگاه های NC و CNC مورد استفاده قرار می گیره استفاده از خط کشهای دیجیتال هست
      من خودم برای یه دستگاه CNC مانند ، از شفت کودر استفاده کردم که با گیربکس متصل به صفحه و شفت کودر و تهیه یک نسبت از دور گیربکس به دور شفت کودر فاصله رو به دست می آوردم
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

فقط یه مشکلی داره که اگه مثلا قطعه کار برآمدگی یا فرورفتگی داشته باشه یا زیاد فرز میخوره یا اصلا نمیخوره

فرز cnc یک تعریف مشخص و استاندارد داره . اون دستگاهی که شما می خوای بسازی یا فرز cnc نیست یا شما دید واضحی از cnc نداری یا مشکلت رو درست بیان نکردی
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila

فرز cnc یک تعریف مشخص و استاندارد داره . اون دستگاهی که شما می خوای بسازی یا فرز cnc نیست یا شما دید واضحی از cnc نداری یا مشکلت رو درست بیان نکردی
          یعنی چی فرز cnc نیست ؟؟
          نمیخوام بسازم ساختم ببین بزار یه جور دیگه بگم
          فکر کن میخوای یه خط صاف بندازی رو یه جوب که چوبه سطحش صاف نیست مثلا یه جا چوبه 2 سانته یه جاش 3 سانت
          اونوقت عمق خط هم میخوای 1 سانت باشه مثلا
          جاهایی که 3 سانته یه خط میندازه با فرز به عمق یک سانت ولی جاهایی که چوب 2 سانته فرز نمیخوره چون محور z ثابته از اول کار 1 سانت میاد پائیین ولی من میخوام خودش فاصله رو تشخیص بده وقتی چوب 2 سانت شد خودش بیاد پائیین تر که اونجایی که 2 سانت هم هست یکنواخت با اونجایی که 3 سانته فرز بخوره
          نمیدونم فهمیدی یا نه خیلی قاطی گفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
            من خودم برای یه دستگاه CNC مانند ، از شفت کودر استفاده کردم که با گیربکس متصل به صفحه و شفت کودر و تهیه یک نسبت از دور گیربکس به دور شفت کودر فاصله رو به دست می آوردم
            سلام عزیزم منظورت از گیربکس متصل به صفحه چیه ؟؟
            بعد از اینکه فاصله تشخیص داده شد باید به درایور دستور داده شه که موتور محور z به مقداری که فاصله موردنیاز هست چپ گرد یا راست گرد بچرخه درسته ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arf2010
              یعنی چی فرز cnc نیست ؟؟
              نمیخوام بسازم ساختم ببین بزار یه جور دیگه بگم
              فکر کن میخوای یه خط صاف بندازی رو یه جوب که چوبه سطحش صاف نیست مثلا یه جا چوبه 2 سانته یه جاش 3 سانت
              اونوقت عمق خط هم میخوای 1 سانت باشه مثلا
              جاهایی که 3 سانته یه خط میندازه با فرز به عمق یک سانت ولی جاهایی که چوب 2 سانته فرز نمیخوره چون محور z ثابته از اول کار 1 سانت میاد پائیین ولی من میخوام خودش فاصله رو تشخیص بده وقتی چوب 2 سانت شد خودش بیاد پائیین تر که اونجایی که 2 سانت هم هست یکنواخت با اونجایی که 3 سانته فرز بخوره
              نمیدونم فهمیدی یا نه خیلی قاطی گفتم
              خوب ببینید همانطوری که مستحضر هستید cnc تماما بر مبنای G-code است شما حتما باید مدل مسیر را در بیاوردی و اون را برمبنای جی کد تبدیل کنید و در حافظه سی ان سی بارگذاری کنید و دستور اجرا را صادر کنید .

پس نتیچه میگیریم که این دستگاه یک سی ان سی خاصی است مثلا عین دستگاه کپی تراش .

خوب بلفرض شما بتونید فاصله رو در هر نقطه بدست بیاورید ؟ خوب با نرم افزار کاکم یا ماخ تری یا EMC چطور می خواهید این را پیاده کنید ؟

دیدگاه

میدونم یه دستگاه خاصه و میدونم که با gcode کار میکنه چون دارم باهاش کار میکنم
                من میخوام خارج از برنامه این کارو بکنم یعنی کاری به نرم افزار ندارم
                میخوام اگه فاصله کم بود یا زیاد به درایور محور z دستور بالا پائیین شدن بدم

دیدگاه

خوب توصیه من ایینه که اول مشکل برنامه و نرم افزارش رو حل کنید بعد بییاید سراغ اندازه گیری فاصله
                  عکس یا فیلم از این cnc میزارید

دیدگاه

خوب نباید بدونم چه سنسوری استفاده کنم چه خروجی داره که برنامشو درست کنم
                    اینم عکس البته ماله خیلی وقت پیشه که صفحش رو درست نکرده بودم داشتم تستش میکردم

دیدگاه

ای ول

بهتره بیخیال این مورد بشی
                      حتی گرانترین cnc ها هم این امکان رو ندارن

دیدگاه

خجالتم نده
                        منم ندیدم همچین چیزی ولی یه نفر تو شهرمون CNC داره میگن همچین چیزی داره ولی خودم ندیدم
                        مطمئنی که هیچ دستگاهی نداره ؟؟

دیدگاه

سلام خدمت اساتید .
                          من خیلی وارد نیستم به cnc اما برای این کار غیر از سنسور های بدون تماس یه راهی به ذهنمم رسید . میشه از lvdt استفاده کرد این سنسور میتونه نزدیک فرز قرار بگیره و ناهمواری های روی چوب رو تشخیص بده.دقتش هم خیلی خوبه در حده میکرو متره
                          آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                          آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                          آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                          آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

سلام عزیزم
                            خب این سنسوری که میگی چی هست ؟ چجوری کار میکنه ؟ تو ایران پیدا میشه ؟؟

دیدگاه

این سنسور یه ترانسه که دارای یه سیم ییچ ورودی و دو سیم پیچ خروجی که بر عکس پیچیده شدن . هسته این ترانس به صورت متحرک هستش و جابجایی را آشکار میکنه. البته از این چیزی که گفتم پیچیده تره و اگر دوستان لطف کنن توضیح بیشتر بدن ممنون میشم. از لحاظ موجود بودن موجوده ولی خودت اگر بسازی به صرفه تره . برا ساخت هم یه سرچ بکنی مطالب خوبی گیرت میاد
                              آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                              آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                              آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                              آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X