سلام جابر جان
چرا این آموزش دیگه ادامه پیدا نمیکنه خوب داشت پیش میرفت.
حالا یه سوال مثلا اگه بخاهیم یه متن روی تابلو علاوه بر شیفت داده شدن بالا و پایین یا کوچیک و بزرگ هم بشه باید چه کار کنیم؟
تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا
سلام جابر جان
چرا این آموزش دیگه ادامه پیدا نمیکنه خوب داشت پیش میرفت.
حالا یه سوال مثلا اگه بخاهیم یه متن روی تابلو علاوه بر شیفت داده شدن بالا و پایین یا کوچیک و بزرگ هم بشه باید چه کار کنیم؟
شرمنده چند وقتیه مشغله زیاد دارم. انشاالله در آینده
همونطور که دوستان توضیح دادن شما ابتدا متنو می نویسی بدش روش دبل کلیک می کنی واسه تنظیمات. 1 نکته هست اونم اینکه وقتی افکت گذاشتی واسه شیفت دادن نوشته باید ابتدا روی نقطه استارت تایم لاین کلیک کنید و بدش نوشته رو به قسمت شروع حرکت برید. بدش روی نقطه مشکی رنگی که آخر نوار افکت وجود داره کلیک کنید و نوشته رو به قسمت پایانی حرکت ببرید :smile:
هر سری یه فکری داره! :read:
///////////////////////////////////////////////////////////
مرسی از لطف تون
من تو نستم تو حرکت تنها یه افکت بدم
مثل از چپ که نوشته میاد یه کم بزرگ میشه.ولی من میخوام دقیقا همون کاری رو کنم که اقا جابر انحام داده.تو همین تاپیک هم هست
بازم واقعا خیلی خیلی ممنون از شما اقا مسعود
مرسی از لطف تون
من تو نستم تو حرکت تنها یه افکت بدم
مثل از چپ که نوشته میاد یه کم بزرگ میشه.ولی من میخوام دقیقا همون کاری رو کنم که اقا جابر انحام داده.تو همین تاپیک هم هست
بازم واقعا خیلی خیلی ممنون از شما اقا مسعود
همون که مثل کرم بالا پایین میره؟
اگه اونه که مراحل کار اینجوریه:
اول نوشته رو تایپ کنید
بعد از تایم لاین افکت Caterpillar wiggle رو براش انتخاب کنید
بعد مثل عکسی که تو پست قبلی گذاشتم از قسمت Motion مقدار :x_ رو روی Move to X بذارید و مقدار X نهایی رو بهش بدین
در ضمن از قسمت Custom میتونید بعضی از تنظیمات افکت مثل سرعت و... رو به دلخواه خودتون تغییر بدین
تنظیمات رنگ و ایناشم که دست خودتونه
دیدگاه