اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی واسه روشن کردن led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی واسه روشن کردن led

سلام خسته نباشید.
    من واسه ماکتم 40 led احتیاج دارم که قرمز و نارنجی هستن با ولتاژ 3.ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری باید وصل کنم وه چه ادابتوری احتیاج داره.search کردم ولی پیدا نکردم

پاسخ : راهنمایی واسه روشن کردن led

تجربی برای یک منبع 5 ولتی مقاومت 220 اهمی برای هر LED مناسبه البته کمی کم و زیاد بشه زیاد مهم نیست.
    بنابراین اگه از طریق قانون اهم بری متوجه میشیم که برای هر led جریان 22 میلی آمپر مناسب باشه پس با تقسیم ولتاژ 3 ولتی شما بر 22 میلی آمپر مقاومت 135 اهم بدست میاد که هر مقاومتی که توی همین حدودا پیدا کردین مناسبه.
    البته چیزی که الان گفتم برای زمانی هست که شکا بخوایین برای تک تک LED ها یک مقاومت استفاده کنید و همه رو به صورت موازی وصل کنید.
    اما شما می تونید همه رو با هم سری وصل کنید به منبع 3 ولت و فقط از یک مقاومت 3.4 اهمی استفاده کنید.
    3V/(40*22mA)=3.4

دیدگاه

ممنون دوست عزیز

دیدگاه

شما واسه بستن ال ای دی چیزی پیدا نکردین تو انجمن :surprised: oo: oo: oo:
        این تاپیک همه چی ال ای دی رو در اورده گفته
        یه کم حوصله کن خودتم خوشت میاد یاد بگیری

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61260.0
        **** k i n j ****

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65866.0

دیدگاه

اما شما می تونید همه رو با هم سری وصل کنید به منبع 3 ولت و فقط از یک مقاومت 3.4 اهمی استفاده کنید.
            داداشی صحبتت پایه و اساس علمی هم داره؟
            چهل تا LED ئه سری، هر کدوم 3 ولت برای روشن شدن نیاز داشته باشن، نیاز به تغذیه 120 ولتی هست
            تازه نیاز بـ مقاومت هم هست برای محدود سازیِ جریان، تازه از اونم صرف نظر کنیم 120 ولت نیازه نه 3 ولت :surprised:
            ما را نه غم دوزخ است ، نه حرص بهشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X