اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهی برای تشخیص نوع ic بدون مشخصات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهی برای تشخیص نوع ic بدون مشخصات

سلام دوستان من یه ماژول پاورپاوربانک باز کردم یدونه ایسی ها که مال سون سگمنتش بود اسمش رو پاک کردن این ای سی 14 تا پایه داره کسی برد مشابه باز کرده که همچین ایسی بخوره

دیدگاه

سلام
      میتونی با ازمون و خطا بفهمی معمولا کسایی که رشته برق گرایش الکترونیک خوندن تا حدودی میتونن حدس بزنن که اینجا چه ایسی بوده و بتونن مشابهش رو پیدا کنن البته این کار نیاز به فهم دقیق کارکرد مدارتون هستش
      البته خب با توجه به این موضوع احتمال خیلی کمی برای پیدا کردنش وجود داره
      موفق باشید

دیدگاه

با سلام خدمت مهندسین گرامی دزدگیر موتور من چهار تا آی سی داره که یکی از اونا روشو مخدوش کردن سه تای باقی رو عوض کردم مشکل حل نشد کسی میدونه مشهصات آی سی که مخدوش شده چی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad1363 نمایش پست ها
          با سلام خدمت مهندسین گرامی دزدگیر موتور من چهار تا آی سی داره که یکی از اونا روشو مخدوش کردن سه تای باقی رو عوض کردم مشکل حل نشد کسی میدونه مشهصات آی سی که مخدوش شده چی هست؟
          سلام، عکس بذارید!
          سلام خدمت دوستان کسانی که تازه عضو میشن نمی دونن چجوری سوالشون رو بپرسن. برای همین من این تایپیک رو زدم تا از این قبیل مشکلات کمتر بشه امیدوارم که این تایپیک سنجاق بشه اولین قسمت: عضو شدین. حالا اومدین توی سایت و نمی دونین چیکار کنین. ولی حد اقل اینو می دونین که می خواین در مورد چه موضوعی سوال بپرسین. مثلا سوالتون در مورد avr

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X